Přejít na obsah






Fotka
* * * - - 1 hlasy

Úvod, který není nutné číst

Příspěvek od MikiHamza , 18 říjen 2013 · 1 508 Zobrazení

Říká se, že člověk by měl zkusit v životě různé věci, někdo dokonce může tvrdit, že všechno. S tím se tak úplně neztotožňuji, ty pocity po vpíchnutí si nějakého svinstva do žil, či při pádu z výšky držkou napřed si rád odpustím. Je pravda, že některé pokusy, jako kouření na základní škole nebo navštěvování Facebooku, mne nenadchly, a záhy jsem jim dal sbohem, ale jiné, jako třeba konzumace dobrého vína a geocaching mne chytly, a drží dodnes.
Když se u nás objevily první servery poskytující zdarma webhosting, chtěl jsem si vyzkoušet, jaké by to bylo mít vlastní webové stránky. Takže po nasátí základů programování v html jsem vypotil svůj první příspěvek, se kterým jsem byl vcelku spokojen. Bohužel, tímto to také tenkrát skončilo, další už se mi nepodařilo dokončit. Pokusím se tedy podruhé vstoupit do stejné řeky, tentokráte formou blogu.
I můj první pokus byl v podstatě blog, zaměřený na zážitky z cest za dobrodružstvím, spojené s pozorováním živočichů v divoké přírodě. Tentokrát bych se chtěl věnovat geocachingu, při kterém občas zažívám podobné pocity, i když ukryté krabičky se mne obvykle nesnaží kousnout, ani rychle neutíkají pryč. Občas jsou ale při volbě úkrytů a maskování stejně záludné a vynalézavé.
Rád si pročítám články kolegů, kde se podělují o informace z loveckých výprav, které jsou pro mne tím zajímavější, čím nedostupnější a vzdálenější místa popisují. Chtěl bych tedy přispět svou troškou, a zároveň podat i pár užitečných informací, které bych byl býval ocenil, kdybych je před cestou býval měl.
Nejsem už žádný mladík ani drsňák či matematický génius. Nejraději mám kešky, které mi ukáží zajímavá místa, dostupná běžnému turistovi. Mohou být v přírodě nebo vzniklé rukou člověka. Přitom na formě mi až tak nezáleží, rád se projdu, a i mozek lehce potrápím, pokud cíl za to stojí. Takže místo dramatických situací očekávejte spíše poklidné popisy událostí. Jakožto technik básnické střevo nevlastnící a odkaz Julka Fučíka nectící se chci zabývat fakty, která nemusí být vždy nutně barvitá a zábavná. Ale snad někomu aspoň trošku pomohou.

  • 0



Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627 28 293031

Poslední komentáře

Poslední příspěvky

Reklama