Přejít na obsah






Doporučeno
Fotka
- - - - -

Pozvánka na Den polévky gazpacho 2018

Příspěvek od weri , 14 červenec 2018 · 9 835 Zobrazení

cwg event geocoin wherigo
Pozvánka na Den polévky gazpacho 2018

Zdravím ve spolek,
rád bych vás pozval na devátý ročník Dne polévky gazpacho (GC7GAZP). Tento rok plánujeme tento tradiční event jako celovíkendový, tedy od pátku 23. listopadu do neděle 25. listopadu. Pokud se to podaří, tak i s novou ikonkou ;)

 

Program na celý víkend jsme rozdělili do několika kategorií a to na soutěže, workshopy, přednášky, besedy a výstavy. V soutěžích na vás čeká týmová hra Cesta na Fušál a různé kvízy, z workshopů je hlavním tahounem dílnička Jak na to s ČAGeo a KGB Libčice, ve které chceme ukázat, že lze celkem jednoduše vyrobit pěknou kešku. O přednášky se nám postará Slávek Hoblík, který povypráví o výrobě geocoinů včetně toho letošního eventového, nebo Maxinoha, který vás proškolí v programu Urwigo. Rovněž je v jednání beseda s českými reviewery, z nichž většina předběžně přislíbilia svoji účast. Samozřejmě nesmí chybět program pro fanoušky CWG a geocoinů. Pro ně bude připravena jedna místnost věnovaná výstavě sbírek CWG a GC.
Zatím dohodnutý program je k vidění na našem webu DenPolevkyGazpacho.cz. Další máme v jednání. Věřím, že si každý najde něco, co ho zaujme.

 

Na následujícím videu můžete vidět, jak jsme se bavili minulý rok.
Vložený obrázek

 

Místo konání zůstává stejné jako poslední dva roky, tedy Hotel Ilf v Praze na Budějovické, který je dost velký na to, aby pojmul stovky kačerů.

 

Pokud vás event zaujal, nezapomeňte se zalogovat "Will Attend" logem, napsat si event do kalendáře a pak hlavně v listopadu dorazit.



  • 0



Zdravím ve spolek,

před časem jsme spustili ke Dni polévky gazpacho e-shop, přes který si můžete koupit suvenýry k tomuto eventu (coiny, trička, atd) a rezervovat účast na megáčovém programu. Neváhejte, limitek coinů už moc nezbývá a na některých workshopech jsou poslední volná místa.

 

Více informací na eshop.denpolevkygazpacho.cz

    • 0

Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627 28 293031

Poslední příspěvky

Poslední komentáře

Reklama