Přejít na obsah






Fotka
- - - - -

Soutěž o nový model čelovky Fenix HL23

Příspěvek od mikisi , 01 březen 2015 · 5 897 Zobrazení

doporučení pravidla t5
Soutěž o nový model čelovky Fenix HL23

Všem čtenářům Geocaching.cz nabízíme možnost stát se recenzentem a zároveň majitelem nové čelovky Fenix HL23.

Fenix HL23 představuje další evoluční krok ve velmi úspěšné sérii miniaturních čelovek značky Fenix na jednu tužkovou AA baterii (HL20, HL21 a HL22). Nová HL23 je osazena moderní LED XP-G2 americké firmy Cree se světelnou účinností 142 lumenů/watt. Při použití kvalitní dobíjecí NiMH baterie vám v nejsilnějším režimu nabídne světelný výkon 150 lumenů po dobu 80 minut, což plně postačí například pro váš běh a cyklojízdy ztemnělým lesem. Ve středním režimu 50 lumenů, který je vhodný například pro veškeré činnosti v domě či na chatě, se ze světla budete moci těšit po dobu téměř šesti hodin. Pohotovostní světelný režim se 4 lumeny plně postačí například pro čtení nebo psaní poznámek ve stanu a čelovka jej poskytne nepřetržitě po dobu více než čtyř dnů.

LED svítilny značky Fenix si za své několikaleté působení na světovém trhu vybudovaly obrovský respekt. Základním zaměřením značky Fenix je produkce vysoce kvalitních LED svítilen a čelovek pro domácí, venkovní a profesionální použití. Výrobky se vyznačují velmi pokročilým designem, kvalitním provedením a rozumnou cenovou politikou. Srdce každé svítilny tvoří spojení vysoce efektivní digitální elektroniky a špičkové výkonné LED od americké společnosti Cree. Díky pečlivě navrženému optickému systému, včetně čočky opatřené antireflexní úpravou, svítilny Fenix oplývají vynikajícím světelným výkonem. Regulátor konstantního proudu zaručuje stabilní jas svítilny, a tudíž na rozdíl od klasických žárovkových svítilen výstupní světelný výkon neklesá a baterky Fenix se nestmívají v čase. Řízení mikroprocesorem navíc umožňuje uživateli zvolit intenzitu jasu v širokém rozsahu.

Díky široké nabídce modelů se svítilny Fenix uplatňují v profesionální sféře v armádě, policii, vězeňské službě, jako lovecké svítilny, pro sportovce (světla na kolo), turisty a i pro běžné domácí použití.


Fenix HL23 může být váš!


Jak se stát recenzentem a majitelem Fenixu HL23?

Založ si na webu geocaching.cz vlastní blog a aktivně ho využívej. Každý příspěvek v blogu ostatní uživatelé hodnotí. Své příspěvky do blogu na jakékoliv téma blízké geocachingu publikujte v období do 30. dubna. Z autorů příspěvků vybere redakce geocaching.cz jednoho recenzenta, který získá čelovku Fenix HL23 na testování a zároveň si čelovku může nechat.


Každý má stejnou šanci! Těšíme se na vaše příspěvky.



  • 3



Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627 28 293031

Poslední komentáře

Reklama