Přejít na obsah






Fotka
* * * * * 17 hlasy

Věděli jste, že...

Příspěvek od HaLuMa , 22 říjen 2013 · 3 621 Zobrazení

geoget
Neděste se, nebudu Vám psát o tom, co jsem kde našel, chytil, ani co jsem při tom zažil. Budu psát o tom, co umím lépe - o Geogetu! Přeci jen, je toho dost, co se dá o něm sdělit, ale web Geogetu je na to příliš oficiální, a obyčejné vlákno v diskuzi zase příliš pomíjivé. Zkrátka, mnohokráte jsem někomu říkal „A víš, že v Geogetu...“ A on většinou nevěděl!

Například:

Věděli jste, že... HaLuMa nejsem jen já? Je to název celého našeho rodinného týmu. Jenže kdysi se sem přihlašovalo pomocí nicku z geocaching.com, a už mi to tu zůstalo.

Věděli jste, že... Geoget vznikl už v roce 2006? Takže vás tu na fóru otravuji už 7 let? A teď ještě i na blogu? No potěš!

Věděli jste, že... za vznik Geogetu vlastně může tento server? Server musel přestat poskytovat souřadnice tuzemských keší, a tak jsem potřeboval nějakou náhradu, abych si nakrmit svého Legenda daty. Vzniklo jednoduché stahovátko keší. Odtud také název geo-get. Dnešní Geoget je ale už o něčem zcela jiném.

Věděli jste, že... první verze Geogetu bylo jednoduché okénko s pouhými třemi tlačítky? Vážně, víc nebylo potřeba! Stáhnutí, aktualizace novinek, export. V jednoduchosti je síla! Nikdo nechce složité programy... Počkat, nějak se nám to zvrtlo!

Věděli jste, že... Geoget byl jednou z prvních aplikací, která vyšla v ostré verzi s podporou Geocaching Live? A podpora Geocaching Live navrátila do Geogetu funkci stahování keší, která musela být do té doby po stížnosti Groundspeaku z Geogetu zcela odstraněna.

Věděli jste, že... kolem Geogetu je ve skutečnosti celý tým lidí? Lidí, kteří pomáhají s testovánám nových funkcí a krafají mi do vývoje, aby nové věci byly co nejlepší. Pomáhají mi s webem, vyrábí dokumentaci a ikonky. Vyrábí zajímavé skripty. A v neposlední řadě podporují uživatele zde na diskuzních fórech. Už jen to, že tady ta fóra smějí být, je také pomoc! A co teprve rodina, která má pro tenhle můj koníček pochopení?

A těm všem patří za tu dlouholetou podporu můj dík!

 Pokud se Vám tento blog líbil, přidělte mu hvězdičky nad nadpisem. Děkuji!

  • 25



Kdopak ti to rekl? Nova verze sice bude v jistych smerech prelomova, nicmene jde hlavne o vnitrni technologicke zmeny a nove moznosti.

 

Nenapada mne nic, co by melo jakkoliv komplikovat prechod z nynejsi verze na verzi pristi. Upgrady jsou jednoduche, a vzdy se dbalo na kompatibilitu.

 

Takze ja ti s klidnym svedomim mohu doporucit, ze kdyz zkusis nynejsi verzi, o nic pak neprijdes, maximalne si brzy vyzkousis, jak je upgrade na novejsi verzi jednoduchy.

    • 0

Nicmene dotazy je asi vhodnejsi pokladat v dizkusim foru. ;-)

    • 0

Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627 28 293031

Poslední příspěvky

Poslední komentáře

prohlíží si 1 uživatelů

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Hledat na mém blogu

Reklama