Přejít na obsah






Doporučeno
Fotka
- - - - -

Co má společného tajuplný příběh s Travel Bugy?

Příspěvek od mikisi , 06 únor 2014 · 3 871 Zobrazení

travelbug
Co má společného tajuplný příběh s Travel Bugy? Známá autorka Elizabeth Eagan-Cox zahrnuje do svých tajuplných příběhů internetovou hru – Geocaching. „Kombinuji požitek z geocachingu s romány o Shannon Delaney, které se točí hlavně kolem paranormálních záhad a příběhů,“ informuje autorka Elizabeth Eagan-Cox. V minulosti Eli umístila po celé Jižní Californii pět Travel Bugů. Každý z nich je trackovatelný na oficiálních geocachingových stránkách.

Elizabeth to vysvětluje:„ Posledních několik let hrajeme spolu s manželem internetovou schovávačku – geocaching. Je to báječná kratochvíle pro hráče všech věkových kategorií a skvěle pasuje do našich rozvrhů. Všechno, co potřebujete, je GPS navigace a vytvoření účtu na oficiálních webových stránkách. Je to jako hon na lišku, který můžete realizovat kdykoliv, jakýkoliv den a kdekoliv po celém světě. Zakládáme geocache kolem našeho domova a také když cestujeme. Dříve jsem logovala své nálezy pouze přes manželův profil, ale nakonec jsem se rozhodla a vytvořila si svůj vlastní účet a vymyslela trackovací věcičky, které se k němu vážou.“
Tyto TB se potulují z keše do keše a jejich mise je navštívit všechna místa zmíněná v románech s Shannon Delaneyovou. A zatímco jsou tyto zápletky umístěny hlavně ve střední Kalifornii, mnoho dalších doplňujících lokací (uvnitř i vně USA) se také objevuje v zápletkách každého románu.
Přiložené obrázky Přiložené obrázky
Nemusíte přímo číst Elizabetiny romány, abyste mohli odlovit a najít Travel Bug. Stačí prolistovat geocachingové stránky a webovou stránku autorky Eagan-Coxové. Zde naleznete každý jednotlivý TB popsaný se stručným popisem místa, kam by měl dále cestovat, aby splnil zadanou misi. Eli dále vybízí své čtenáře a čtenářky, aby jí pomohli vymyslet nová místa a prostředí. Popisuje to takto: „Nesepsala jsem všechna místa, která jsou obsažena v mých románech. Ráda bych, aby mi čtenáři dali vědět další lokace, a já je pak přidám na své stránky www.ElizabethEaganCox.net.“

Elizabetina Shannon řeší paranormální záhady a její knihy dostanete v obchodech po celém světě. Tato série je klasifikována jako „příjemná a milá“ s paranormálními prvky. Každý díl je samostatný tajuplný román.
Přiložené obrázky
---pr.com---

  • 0



Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 29 3031

Poslední příspěvky

Reklama