Přejít na obsah






Fotka
- - - - -

Pozvánka na GeoOhýnek

Příspěvek od KRON family , 07 březen 2019 · 13 040 Zobrazení

Pozvánka na GeoOhýnek

Letos tomu bude už devět let, co jsem se zúčastnil velice vydařeného eventu nesoucího název GeoBrodwey. Líbilo se mi, že se nejednalo o pouhé stání kdesi, ale event měl opravdu bohatý doprovodný program: eventové keše, herní trasu a nejen to. Byla to velká inspirace a během chvíle bylo jasné, jaký typ eventu bych chtěl přenést do našich končin a dále rozvíjet.

 

Letos pořádáme již sedmý ročník GeoOhýnku a já mám pocit, že se ta myšlenka povedla. GeoOhýnek za ty roky už navštívilo přes 100 různých kešerů - ať už z Liberce, Prahy, Polska, nebo Německa. A každý rok je návštěvnost vyšší a vyšší. Logy účastníků nám jsou jedinou odměnou (k tomu se ještě dostanu) a z jejich výtek si bereme ponaučení, aby následovaly logy pouze kladné. Například letos bude GeoOhýnek v sobotu namísto obvyklé neděle, a už minule jsme vynechali pálení čarodejnice a přesunuli event z chladného dubna do trochu teplejšího května.

 

Příjmy z GeoOhýnku nikdy nepřesáhnou výdaje, ba se jim ani nepřiblíží. Rozhodně totiž nechceme na eventu vydělávat - nevybíráme žádné vstupné, Frisco za šestnáct by si vzal do večerky nejeden překupník a eventový geocoin za pětasedmdesát jsem taky ještě nikdy nikde neviděl. Oproti tomu za vylepšování eventu vždy vydáváme několik tisíc, nemluvě o více než stovce hodin každoročně věnovaných přípravě eventu.

 

A proč to píši? Listing už je nějakou dobu publikován a mnoho Will Attend logů v něm zatím není. A to nás mrzí, protože si pak připadáme, že to děláme úplně zbytečně. Nechcete nám udělat radost a také se vydat na letošní GeoOhýnek? Konat se bude v sobotu 18.května od patnácté do devatenácté hodiny a odkaz na listing eventu je tady.

 

A co jsme na letošek připravili?
- ohýnek ze zmetkových CWG a starých logbooků
Po jejich spálení bude ohýnek samozřejmě pokračovat až do večera normálním dřevem. Můžete ale samozřejmě přinést i své staré logbooky a tím životnost pravého geoohniště prodloužit.
- herní trasa
Šest zastavení v blízkém okolí prověří váš zrak, hmat, rychlost i logické myšlení. Odpovědi si zapisujete na herní karty (možno vytisknout na webu nebo je dostanete na místě od nás) a na tři nejúspěšnější čeká odměna (letos se hraje nějaký traveltag, pizzu, bižuterní výrobek, nebo ještě pár jiných věcí).
- bingo
Zahrajeme si také bingo a opět na tři nejryhlejší bude čekat některá z výher.
- eventový stánek
Samozřejmě se vůbec nebudeme zlobit, pokud si na event donesete vlastní jídlo a pití. Přesto pro vás bude připraven stánek, kde budou k prodeji vuřty, točené pivo (letos snad už bude i ten soudek nealka), eventové CWG a podobné předměty.
- lab keše
Využili jsme možnosti od HQ a vytvořili v blízkém okolí eventu jednu sérii lab keší. Zprovoznit ji máme v plánu už v průběhu tohoto měsíce a doufáme, že vydrží mnohem déle než do konce eventu, aby si ji mohli odlovit i ti, kteří se na event nedostanou.
- geovýstavka
Už potřetí budete moci shlédnout menší geocachingovou výstavu, jejíž inspirací byla geovýstavka polská či český Maze. Uvidíte zde několik bannerů s informacemi o geocachingu, domácí gravírku CWG či několik inspirativních typů na zajímavě vypadající maskování keší.

 

Nemůžeme se rovnat profesionálně pořádaným eventům jako je například Praga Astronomica - přesto věříme, že z GeoOhýnku nebudete odcházet zklamaní.

 

Listing eventu: http://geo.co/GC83PPP
Web eventu: https://sites.google...view/geoohynek/



  • 0



Poslední příspěvky

prohlíží si 0 uživatelů

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627 28 293031

Poslední komentáře

Reklama