Přejít na obsah






Fotka
- - - - -

Oslavte s námi 20 let Geocachingu!

Příspěvek od KRON family , 01 září 2020 · 15 740 Zobrazení

Oslavte s námi 20 let Geocachingu!

I letos jsme se dočkali mnoha zajímavých geovýročí. V prosinci tomu bude 5 let od vzniku BlueGEO, což je česká alternativa k Chirpu. Zároveň tomu bude 15 let od vzniku prvního českého geocoinu. V září tomu bylo 15 let od vzniku CWG. No a v květnu tomu bylo 20 let od vzniku samotného geocachingu. Co se vlastně tehdy, před těmi dvaceti lety, dělo? A jak rychle se dostal geocaching do Česka?

 

K oslavě tohoto výročí dostane postupně 20200 ownerů z celého světa možnost založit speciální typ eventu nazvaný Community Celebration Event. Mezi vybranými byl i náš ownerský tým, díky čemuž může být letošní GeoOhýnek s touto speciální ikonkou. Uskuteční se v sobotu 3.října v Jablonci nad Nisou. A určitě to nebude event jenom "pro bod". Jaký je připravený doprovodný program?

 

Ve čtrnáct hodin započnou v eventovém stanu přednášky. Kapacita je omezena snad jen velikostí (tedy spíše maličkostí) stanu. A o jaké přednášky a rozhovory se bude jednat?
O začátcích CWG až do jejich současnosti nám poví jeden z autorů CWG, JPAgeo.
Jaký byl podnět pro vznik BlueGEO? Jak vlastě funguje? A proč se doposud nevyrábí na nějaké výrobní lince v Číně? To nám prozradí jeho autor waldi.cz, který k nám dorazí z Uherského Hradiště.
O cystické fibróze jste už určitě slyšeli. A pokud ne, pak vám o ní popovídá Radek-pol z Uherského Hradiště. Proč právě on? Do světa už totiž vypustil téměř 800 traveltagů věnovaných této nemoci. A jeden neaktivovaný bude mít nachystaný i pro každého účastníka jeho přednášky.

 

V patnáct hodin pak započne program přímo u ohniště, které bude vytvořené z CWG a starých logbooků. K dispozici ve stánku nebudou jen vuřty a točené pivo, ale i eventová CWG a geocoiny (a samozřejmě i další produkty).

 

CWGohýnek jede
Ohýnek ze zmetkových CWG u nás má už celkem tradici. Tahle fotka pochází z roku 2014.

 

GeoOhýnkový geocoin
Eventové geocoiny nejsou raženy v Číně, ale tady v Jablonci.

 

A co se týče programu? Bude zde zábavná herní trasa, bezbodé eventové keše, tvořivý koutek, geovýstavka, Lab Adventure (kterou zde bylo možné odlovit už minulý rok). Také se bude hrát bingo, odstartuje zde GeoZávod, chystá se i nějaké eventové pípnutí. Není nutné zde vše do detailů rozepisovat - detaily jsou totiž k dispozici na webových stránkách eventu vypatlator.cz/ohynek.

 

GC8K0T6



  • 0



Poslední příspěvky

prohlíží si 0 uživatelů

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Duben 2024

P Ú S Č P S N
1234567
891011121314
151617 18 192021
22232425262728
2930     

Poslední komentáře

Reklama