Přejít na obsah






Fotka
- - - - -

HQ Newsletter 09-09-2014 - Další suvenýr odhalí tajemství Země

Příspěvek od geocaching.cz , 09 září 2014 · 3 988 Zobrazení

groundspeak
HQ Newsletter 09-09-2014 - Další suvenýr odhalí tajemství Země Získej suvenýr na Mezinárodní den Earthcache

Máš kalendář po ruce? Tak si zakroužkuj 12. října, získej ten den smajlíka a zaloguj Earthcache. První neděli Týdne vědy (Earth Science Week) je totiž Mezinárodní den Earthcache (International EarthCache Day) a ty máš jedinečnou šanci se připojit k celosvětové geocachingové komunitě a sdílet s ní unikátní geocachingové zážitky. Každý, kdo v neděli 12. října zaloguje (Found it) Earthcache, obdrží nový suvenýr do svého kačerského profilu. Tento suvenýr bude dostupný pouze 12. října - tak začni honem spřádat plány.

S Earthcache se dostaneš na speciální geologické místo. Můžeš objevit obrovský balvan zanechaný před tisíci lety na místě ledovcem, nebo doslova zakopnout o zemské vrstvy a švy vyryté pohybem tektonických desek. Na udaných souřadnicích ale nečekej fyzickou schránku. Otázky z oblasti geologie najdeš v listingu, odpovíš na ně, odešleš e-mailem ownerovi (= ten, který Earthcache založil), zaloguješ Found it, napíšeš do logu své zážitky a pokračuješ na další Earthcache.

Sdílej svůj Mezinárodní den Earthcache na facebookové stránce a pokud jsi někde tady poblíž, navštiv také 3. ročník International EarthCache Event ve Vancouveru v Kanadě.


Toto je automatický newsletter zaslaný Geocaching HQ (N 47° 38.938 W 122° 20.887) přeložený Markétou mikisi Heczko pro geocaching.cz.
© 2000–2014, Geocaching, a Groundspeak, Inc. Project. All Rights Reserved.


  • 3



dík za info něco si musím vyhlídnout :)

    • 0

Reklama