Přejít na obsah






Fotka
- - - - -

HQ Newsletter 14-10-2014 - Noční odlov už není jen pro upíry

Příspěvek od geocaching.cz , 24 říjen 2014 · 4 688 Zobrazení

groundspeak
HQ Newsletter 14-10-2014 - Noční odlov už není jen pro upíry Lesy jsou nádherné, tmavé a hluboké - skvělé pro geocaching!
Keš ukryta ve stínu noci - to je jiné kafe. Zní to děsivě, že? Nestrachujte se, je to jen přátelská nočka (noční keš). Takové keše jsou úplně stejné jako kešulky, které znáte a milujete - jediný rozdíl je v tom, že tyto krabky mohou být nalezeny jen v noci. Na některých nočních keších se setkáte s odrazkami, na jiných je použita speciální barva, která svítí pouze, pokud na ní namíříte UV baterkou.

Pro ty z nás, kteří žijí na severní polokouli, jsou kratší dny v zimě perfektní dobou k objevování krás nočního geocachingu. Ne náhodou nás také čeká pár Mega-Eventů (jako například blížící se event ve Švédsku), které jsou věnovány právě nočnímu kešování.

Mrkněte na noční geocaching ve své celé kráse na Geocachingové Pinterest stránce a proklepněte si i bezva vybavení vhodné pro noční odlovy v geocachingovém obchodu.


Objevte více keší s Premium účtem



Zažijte geocaching ve své plné kráse odemknutím tísíců dalších keší publikovaných pouze pro členy PM (Premium Membership). Najdete spoustu skvělých a chytře schovaných kešulí ve svém bydlišti. Je to jednoduché - upgradněte si na PM.

S PM si také otevíráte přístup k úplně všem tradičkám (i PM) v Geocachingové aplikaci Geocaching Intro App.


Toto je automatický newsletter zaslaný Geocaching HQ (N 47° 38.938 W 122° 20.887) přeložený Markétou mikisi Heczko pro geocaching.cz.
© 2000–2014, Geocaching, a Groundspeak, Inc. Project. All Rights Reserved.


  • -1



Reklama