Přejít na obsah






Fotka
- - - - -

HQ Newsletter 10-11-2014 - Bezplatná geocachingová Appka je lepší a lepší

Příspěvek od geocaching.cz , 11 listopad 2014 · 8 282 Zobrazení

groundspeak
HQ Newsletter 10-11-2014 - Bezplatná geocachingová Appka je lepší a lepší Více prvků pro PM

Výhody účtu PM (Premium Membership) se stále navyšují. Vedle odblokování výkonného vyhledávání a nástrojů k tvorbě listingů na oficiálních stránkách geocaching.com nyní máte možnost se zaregistrovat do bezplatné geocachingové aplikace, ve které naleznete pár nových prvků:

List View – zobrazování všech keší novým způsobem

Filters – filtrovaní keší podle vzdálenosti, FP (Favourite Point), velikosti keše, obtížnosti a terénu


Výhody PM se stále zvyšují, protože stále vylepšujeme a upgradujeme naší aplikaci. A pokud ještě nejste PM není nic jednoduššího, než se upgradovat.

Toto je automatický newsletter zaslaný Geocaching HQ (N 47° 38.938 W 122° 20.887) přeložený Markétou mikisi Heczko pro geocaching.cz.
© 2000–2014, Geocaching, a Groundspeak, Inc. Project. All Rights Reserved.


  • -2



Fotka
Hedgehog_Family
lis 12 2014 11:10

Hrozná věc. Aplikace ukazuje jen tradičky, bez šance na použití offline mapy, neumí PQ, všechno jen online. Jediná výhoda je filtrování podle FP. Je to opravdu jen intro pro úplného začátečníka...

    • 1

No samozřejmě, protože se jedná o bezplatnou verzi aplikace.

Ta, která má všechna vylepšení, není pro Android bezplatná, ale za 199,- českejch. A v porovnání s konkurenčními, bezplatnými aplikacemi je to i tak pořád jenom shit.

    • 3
Fotka
Roman_Jaromer
lis 14 2014 11:13

Tak jsem chtěl vyzkoušet, abych zjistil, jak vlastně funguje, abych měl srovnání s A:Drake a koukám - na mém mobilu nejede :-(

Ale co vidím, tak bych ji stejně nepoužíval, podle těch komentářů je stejně na prd. 

    • -1

Ze srandy jsem ji zkusil. Jelikoz uz jsem mel tu cest i s placenou verzi, ktera je opravdu na prd. Tak jsem tohle zkousel opravdu jen ciste ze zvedavosti. A ouha, ono to opravdu ukazuje jen tradicky a kdyz chci rozklikout tu, kterou jsem neodlovil, tak me to napise, at si koupim premiove clenstvi. Ze jako jinak tradicku nezobrazim :-D Spis bych tuhle apku videl jako propagacni nastroj pro novacky, aby si koupili prave premiove clenstvi. Nic vic.  

    • -1
Fotka
mickey.cz
lis 21 2014 17:34

Není náhodou c.geo zdarma a neumí vše?

    • 0

To je pravda Výhody účtu PM (Premium Membership) se stále navyšují a pro neplatící se stále snižují, co neudělat pro lidi co platí. Doufám že se nedočkám času kdy bez PM nepůjde ani založit kešku.

    • 1

Reklama