Přejít na obsah


Fotka

9.2. - organizace společné vlakové dopravy na Geoledopády z Prahy hl.n


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1 minarjo

minarjo

    minarjo

  • Members
  • PipPipPip
  • 758 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2008 - 17:44

Zdravím všechny kačery a kačerky, kteří pojednou v sobotu 9.2.08 na Geoledopády z Prahy hl.n. v 6:25h, případně i ty, co přistoupí po cestě.
Jelikož se nám termín eventu blíží a jelikož je dle logů těch, co pojedou vlakem z Prahy celkem dost, rozhodl jsem se doporučit všem vhodné jízdné na event a též doporučit sraz na hl.n., aby jsme jeli pěkně pohromadě a event si už tak prodloužili o případný pokec ve vlaku :)
Tak tedy-je nás dost, čili bych si dovolil navrhnout "meeting" v hale Prahy hl.n. u pokladny č.2 (pokladna vpravo od středového vestibulu) v 6:05-6:10h. EC směr Děčín odjíždí v 6:25h a nákup jízdenek nebude hned, tak proto radši s předstihem.
Na trase Praha-Děčín-Česká Kamenice-Krásná Lípa-Brtníky (zpět stejně) nás čeká přestup v Děčíně a pak už jen v Krásné Lípě k ostatním, kteří dorazí do Rumburka svými geovozy a dále pojedou vlakem z Rumburku na Brtníky. Tato trasa (Praha-Brtníky přes Děčín a zpět) má celkem 382km. Díky tomu, že se akce koná v sobotu, připadají v úvahu (jako cenově nejlepší) tyto varianty celosíťových jízdenek:
1) ČD Net pro max.5 osob (bez ohledu na věk) za 780Kč, tj. 156Kč na osobu
2) SONE+ na všechny vlaky pro max.5 osob (max. 2 z těchto pěti osob mohou být starší 15ti let) za 390Kč (tj. 195Kč/os. při samotných 2 dospělých, při dětech do počtu až 5ti osob pak ještě míň)

Čili je to jasné-na místě je výhodné se pěkně spárovat po pěticích (bez ohledu na věk), nebo jen po dvojicích dospělých, či 2 dospělí + až 3 děti, no záleží v jaké skladbě se sejdeme. Tato síťová jízdenka (ať už jedna či druhá) rozhodně vyjde levněji (vždy pod 200Kč na jednotlivce i při jen 2 dospělých) než skupinové jízdné Praha-Brtníky a zpět díky velmi dlouhé kilometráži (i při skupině 30 osob, což je max., by to jinak bylo více než 200Kč na osobu skupiny).
Ty síťové jízdenky se, jak každý jistě uzná, vyplatí-za skoro 400km dát pod 200Kč (i 156Kč) na osobu je myslím krása. Tak se pokuste přijít včas, ať tam pak pokladní nezahltíme a ať se to navrhne co možná nejoptimálněji.

Co se týče cesty zpět, vidím z logů, že snad všichni souhlasí s pobytem v tamní hospůdce u gulášku atd., čili asi všichni pojedeme z Brtníků v 18:00h, příjezd Praha v 21:32h.
Věřím, že utvoření pětic, případně dvojic atd. bude bezproblémové a sraz pro všechny žádoucí, aneb proč nepokecat ve vlaku, zvlášť když do Děčína půjde o moderní vlaky kategorie EC (ještě že u nich už není příplatek a ty síťové jízdenky tedy platí i pro ně).

Na všechny se tedy těším 9.2. nejpozději v 6:10h (pokud dřív, tím líp) poblíž pokladny 2 haly Prahy hl.n.

Na viděnou a přejme si, ať je pěkné počasí

P.S. PM kačeři nechť si nastaví na oblast eventu notifikaci, možná bude i překvapení spojené s mega-hromadným FTF (možná padne rekord v co-FTF co do počtu lovců :) - no a slyšet naráz desítky mobilů s notifikací, to bude taky unikátní, ne? :D
  • 0

Nevíte si s něčím v GC rady? Zkuste jít nejprve na Českou encyklopedii GC


#2 hradnik

hradnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2008 - 18:34

Uff, tedy Pepo, ty jsi skoro jako encyklopedie :D! Moc ti děkuju za organizaci vlakojezdců. My ostatní se na vás budeme těšit, až k nám přistoupíte v Krásné Lípě. Ledopádů sice asi moc nebude, jestli vůbec, ale myslím, že si to užijeme.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama