Domů · Fórum · Geowiki · Fotogalerie · Blogy · Ke stažení

Reklama

Anketa

Tajíte, že se věnujete geocachingu?

ano, přede všemi

ano, ale doma to ví

netajím, ví to všichni

neřeším to

Musíte být přihlášen, abyste mohl hlasovat.

Kdo je Online

Hosté Online: 6
Žádný člen není online
Nejnovější člen: mohanlhb

Čist téma

Geocaching.cz | Geocaching | Wherigo (Od nejstarších)
Autor Wherigo a SE k750i
t100-CZ
Člen

Věk: 25
Přidán 09.02.2010 14:48
Tak už jsem docela pochopil jak funguje wherigo, jen nevím jestli půjde na mém mobilu. Jedná se o sony ericsson k 750i a k tomu mám BT modul nokia. jak to případně rozběhat? třeba keš:
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=f534c381-2cdb-4ab7-902f-827f407056ec
statusbar
Autor RE: Wherigo a SE k750i
hrabosek
Člen

Obrázek uživatele

Věk: 20
Přidán 09.02.2010 16:09
zkus openwig... treba to pude. je to aplikace pro mobilni pristroje..
kdyz zapatras na foru, je tam primo o tom vlakno

a to je (asi) vše přátelé... smiley
statusbar
matejcik
Člen

Obrázek uživatele

Věk: 26
Přidán 09.02.2010 17:35
mělo by to fungovat, ale na sonyericssonu jedině s verzí odtud http://raketa.140.cz/openwig/openwig-0.4pre-a.zip
kterou ale zatím nezkoušel nikdo kromě mě, takže je možné, že bude nefungovat nějakým divokým způsobem

<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Upravil matejcik, 09.02.2010 17:36
t100-CZ
Člen

Věk: 25
Přidán 10.02.2010 11:10
asi jsem trochu natvrdlejší, ale stahl jsem ten prográmek:
http://raketa.140.cz/openwig/openwig-0.4pre-a.zip a rozchodil na mobilu. Taky to našlo gps, ale co ted? registroval jsem se jeste na wherigo.com Ale co stahnout a kam to do mobilu nahrát?

statusbar
m4rkus
Člen

Obrázek uživatele

Věk: 23
Přidán 15.04.2010 21:24
Dnes jsem absovoval svou 1. wherigo cache.
Jak jí zalogovat? Na gc je to ok, ale na wherigocache je to jak? Vidím tam nějakej unlock, ale ten kod co mi to vypsalo při nálezu keše jsem si neopsal a nejde se k němu dostat. Soubor co tam můžu nahrát má příponu GSW a ten v adresáři také nemám.

Hrál jsem to na SEK770i za pomocí OpenWig aplikace.
Díky za odpověď
statusbar
mh.mail
Člen

Obrázek uživatele

Přidán 15.04.2010 22:03
m4rkus napsal/a:
Vidím tam nějakej unlock, ale ten kod co mi to vypsalo při nálezu keše jsem si neopsal a nejde se k němu dostat. Soubor co tam můžu nahrát má příponu GSW a ten v adresáři také nemám.

Ahoj. Pokud hraješ na OpenWIGu, pak jedinou možností, jak odemknout na wherigo.com je uvedení odemykacího kódu, který si musíš po dohrání opsat. Soubor s příponou GWS se vytváří v navigacích, OpenWIG používá svůj nekompatibilní formát OWS.
Ale i pokud sis tento kód opsat zapomněl, nezoufej. V mobilu si najdi soubor s příponou GWL (název souboru před tečkou je shodný s názvem cartridge), ten si přenes do počítače a otevři si ho v textovém editoru. Jedná se o protokol odehrané hry (log) a někde na konci bude i ten tvůj kód.
statusbar
m4rkus
Člen

Obrázek uživatele

Věk: 23
Přidán 15.04.2010 22:18
to mh.mail: tak to jsi mě potěšil. Nemám teď u sebe kabel, tal zkusím až zítra. Díky moc
statusbar
Přejít na:

Přihlášení

Nick

Heslo

Nejste členem?
Zaregistrujte se.

Zapomněl jste heslo?
Nechte si poslat nové.

Hledat

ve fóru v členech

Shoutbox

Musíte byt přihlášen/a, abyste mohl/a přidat zprávu.

TORES62
02.09.2010 14:28
Posílám krásné přáníčko do Havlbrodu ...vše nej Lemurku!!

LamaZ team
02.09.2010 11:22
tady je odkaz na instruktážní video..více na geowiki.. http://navigovat.mobilman
ia.cz/clanky/ar.asp?ari=1
13750

LamaZ team
02.09.2010 11:21
Zeptat se je dobrá věc..ale když jsem začínal já před rokem, měl jsem všechno tak načtené, protože jsem se bál něco pokazit..doporučuju před zběsilým zakládáním profilů první číst, myslet, pak psát..t

gajdos
02.09.2010 10:06
Dokončení prvního příspěvku: Ukázala se mi jen ta mapa. Jak tam jsou vyznačeny kešky?

gajdos
02.09.2010 10:05
Dobrý den, začínám s geocachingem a moc tomu nerozumím. ZAložila jsem si účet a koukala jsem se na mapu kde v mé blízkosti nějaké kešky najdu, ale navím kde přesně se mi mají zobrazit. Ukzala se mi je

Archív shoutboxu