Domů · Fórum · Geowiki · Fotogalerie · Blogy · Ke stažení

Reklama

Anketa

Tajíte, že se věnujete geocachingu?

ano, přede všemi

ano, ale doma to ví

netajím, ví to všichni

neřeším to

Musíte být přihlášen, abyste mohl hlasovat.

Kdo je Online

Hosté Online: 15
Členové Online: KAMPJ, noe1, Mandorun, Mufon&Pufon, koumy, dub2, Aniky, sefmilota, Railmilan, czcharlie, tomula
Nejnovější člen: deta25

Čist téma

Geocaching.cz | Geocaching | Poradna (Od nejstarších)
Autor Kemp + kese +hory v Rakousku
neski
Člen

Obrázek uživatele

Věk: 39
Přidán 01.07.2010 14:06
Mate nekdo nejaky doporuceni na kemp v Rakousku ,kde jsou kolem dobry kopce a kese ?
Kopce by mely byt vhodny pro 2 dospeli , 2 deti / 8 a 11 let/ a psa .
Zatim sem vybral tohle.

a kemp http://www.rentocamp.com/win/go.cfm?target=11316&par=%3FREQ%3D4%26OID%311316

Nejaky zkusenosti mame.

Dik za tipy .
statusbar
Upravil neski, 01.07.2010 14:33
Autor RE: Kemp + kese +hory v Rakousku
Geo Gadget
Člen

Přidán 01.07.2010 14:28
vis, ze to je nemecko? sice skoro v rakousku, ale porad je to bavorsko smiley jinak obecne solna komora super, zname spis tu rakouskou cast, attersee, ebensee, hallstattersee ae vrele mohu doporucit, dobrej camp je v obertraunu hned u hallstattu.
neski
Člen

Obrázek uživatele

Věk: 39
Přidán 01.07.2010 14:31
jj , vím :-) V tom kempu v Hallstattu jsme byli , ten je fakt OK .
statusbar
marekd
Člen

Přidán 01.07.2010 14:39
Loni jsme byli pár dnů v kempu v Mooslandlu, nejbližší keš GC1XDTH. Krásný kemp, možno pronajmout i dřevěnou chatku, hory v okolí, koupání přímo v kempu a doporučuji zábavní vodní park pár kilometrů odtamtud, viz. keš GC1Q96T (když si u této keše rozklikneš galerii, tak na té červené lodičce, to jsem já s dětma:-) byli jsme tam celý den, bezva zábava pro děti i dospělé).
Upravil marekd, 01.07.2010 14:41
LukasX
Člen

Obrázek uživatele

Věk: 31
Přidán 01.07.2010 16:59
Ahoj,
vrele doporucuju neunbrunnen . Je to u Zell Am See, nadherna oblast kde jsou hory kam se podivas a obtiznost volis presne podle nalady. Byl jsem tam jednou s kolem, jednou pesky a nedavno na megaeventu.

Diky megaeventu je tam ted obrovske mnozstvi krabek. Muzes jet autem na grossglockner strasse, nebo lanovkou na kaprunska jezera, odkud das pesi vylet.

Jak rikam, moje oblibena oblast a hlavne kemp. Nedaleko je kemp u zell am see - ale ten je plny hlucnych nemcu, holandanu, hodne drahy a napraskany. Tento je klidny, prijemny, rodinny s peknou hospudkou. Paradni socialky s teplou vodou. Doporucuju!
statusbar
brundi
Člen

Přidán 01.07.2010 19:56
Vim ze ti jde spis o kemp, ale my mame vyhlidnute treba toto,
http://www.interhome.cz/apartman/Rakousko/Tyrolsko/St+Leonhard_Pitztal_Pitztaler+Gletscher/AT6481.350.4/CS-CZ/cenik.aspx?aCode=AT6481.350.4&lCode=CS-CZzari relativne za hubicku, paradni kopce vsude kolem atd... jen bych treba byt tebou jeste zapremyslel nad dolomitama, protoze ceny sluzeb ( lanovky atd ) byly loni na uplne jinycenovy relaci nez v rakousku.

brundi
statusbar
Přejít na:

Přihlášení

Nick

Heslo

Nejste členem?
Zaregistrujte se.

Zapomněl jste heslo?
Nechte si poslat nové.

Hledat

ve fóru v členech

Shoutbox

Musíte byt přihlášen/a, abyste mohl/a přidat zprávu.

TORES62
02.09.2010 14:28
Posílám krásné přáníčko do Havlbrodu ...vše nej Lemurku!!

LamaZ team
02.09.2010 11:22
tady je odkaz na instruktážní video..více na geowiki.. http://navigovat.mobilman
ia.cz/clanky/ar.asp?ari=1
13750

LamaZ team
02.09.2010 11:21
Zeptat se je dobrá věc..ale když jsem začínal já před rokem, měl jsem všechno tak načtené, protože jsem se bál něco pokazit..doporučuju před zběsilým zakládáním profilů první číst, myslet, pak psát..t

gajdos
02.09.2010 10:06
Dokončení prvního příspěvku: Ukázala se mi jen ta mapa. Jak tam jsou vyznačeny kešky?

gajdos
02.09.2010 10:05
Dobrý den, začínám s geocachingem a moc tomu nerozumím. ZAložila jsem si účet a koukala jsem se na mapu kde v mé blízkosti nějaké kešky najdu, ale navím kde přesně se mi mají zobrazit. Ukzala se mi je

Archív shoutboxu