Přejít na obsah


Fotka

POI Garmin - GPX pro POI Loader (Oregon, Colorado, Dakota, GPSMap 62, Garmin XT, ...)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
398 odpovědí na toto téma

#21 sowda

sowda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2009 - 23:38

Tak jsem to zkusil na svém PDA.., chodí to. Je to daleko lepší, než před tím, kdy jsem měl všechny body najednou a nešlo v nich prakticky hledat. Výborně.Díky za dobrou práci.
  • 0
HTC One X, Android 4.0.4
c:geo, Locus
Lidi, já žijuVložený obrázek

#22 Tom Fuk

Tom Fuk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2009 - 22:19

Ahoj. makro vypadá moc dobře, díky za něj. Mám ale trochu problém s převodem v PoiLoaderu. Převedou se všechny soubory mimo Multi-cache.gpx a Traditional.gpx - u nich se vypíše hláška "Soubor ... je neplatny". Pouzivam posledni Poiloader, listingy jsou "upgradovany", databaze po "udrzbe". Mate nejaky napad co bych mel jeste vyzkouset aby to vsechno projelo? Jinak to co se prevede, v GarminuXT nema chybu :).
  • 0

#23 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 9:27

POI Loader nenapise cislo radku s chybou? Pokud ano, zkontroluj to. Pripadne mi ty vystupy posli.
  • 0

#24 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 240 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 9:39

Napada mne, jestli neni v databazi binec v listingu? (vznikly stahovanim listingu z webu v dobe, kdy GG jeste pri importu ten bordel nefiltroval...)
  • 0

#25 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 10:07

HaLuMa napsal/a:
Napada mne, jestli neni v databazi binec v listingu? (vznikly stahovanim listingu z webu v dobe, kdy GG jeste pri importu ten bordel nefiltroval...)


Mne se to tak chova s listingem, ktery stahnu prave ted (geoJarry, GC19PAA, ostatni kese mi loader neschodi). Chci se na to dnes vecer doma podivat. Dam vedet (doufam).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 10:14

ad Oznaceni WP kodem:

Takto vypada kod, ktery oznaci WP kodem:
<wpt lat="50.1018" lon="14.3211666666667">
  <time>2007-09-14T00:00:00.000</time>
  <name>0115Y9R</name>
  <cmt><![CDATA[]]></cmt>
  <desc><![CDATA[Mikro1]]></desc>
  <url><![CDATA[http://www.geocaching.com/seek/wpt.aspx?WID=cafa0656-7e19-4e24-9c39-3402f4ecd0cc]]></url>
  <urlname><![CDATA[Mikro1]]></urlname>
  <sym>Stages of a Multicache</sym>
  <type>Waypoint|Stages of a Multicache</type>
 </wpt>

a takto pro tentyz bod vygenerovany makrem
<wpt lat="50.1018" lon="14.3211666666667">
  <name><![CDATA[US45 Delle amazzoni salto (Mikro1)]]></name>
  <cmt></cmt>
  <desc><![CDATA[<font size=+3>Mikro1 (Delle amazzoni salto)</font><br><b>N50 6.108' E014 19.270'</b><br><br><b>ID: </b>0115Y9R (GC15Y9R)<br><b>Type: </b>Stages of a Multicache<br>]]></desc>
 </wpt>

Mozna ale bude problem v tom, ze prvni pripad je do GPS nahravan jako WP, zatimco druhy jako POI. Treba POI neumi popisy. Nejak se mi nedari tuto informaci na webu najit.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 10:17

medwyn_cz napsal/a:
POI Loader nenapise cislo radku s chybou? Pokud ano, zkontroluj to. Pripadne mi ty vystupy posli.


Zadne cislo radku, zadny vystup, jen info o tom, ze je soubor neplatny. To je v 20 megovem souboru vyborna informace. Zatim jsem eliminoval jednu kes, ktera to dela (GC19PAA), vecer se na to kouknu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 10:24

Narazil jsem na problem se spoustenim tohoto makra. Pokud ho spoustim po nekolikate, GG mi napise vzdy nejakou chybu. Napr.

Porucha pristupu na adrese 005DD37E v modulu 'geoget.exe'. Cteni adresy 0000015.

Ale i jine, jako treba: Could not call proc. bez dalsich informaci.
(tedy v detailech ano, ty prikladam jako zip soubor.)

EDIT: po restartu GG se vetsinou prvni spusteni povede, ale ne vzdy. Jeste doplnim, ze jsem si makro trochu upravil, ale to by dle meho nemelo byt podstatne, mohu ho dodat taky.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 240 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 12:32

Zajimave... Ja vypada pluginstop funkce ve tem makru?
  • 0

#30 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 12:57

Je nezmeneny oproti puvodnimu makru. Jeste jsem si vsiml, ze mi obcas makro ggstat2.ggp.pas nespusti ggstat.exe. Mam zapnute vypisy a vypada to, ze se to opravdu "jen" nespusti a pokracuje dal. Po restartu GG se to zpracuje normalne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#31 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 13:02

Ale obcas se to stane i bezprotstredne po startu GG, jeste jsem zadny makro nepustil a uz to nejde. Tak nevim, jestli na to muze mit vliv pluginstop.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#32 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 240 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 14:04

Po startu se pouzit vsechna GGP makra, to aby se zjistily ikonky a popisky. Pozoroval tyto problemy jeste nekdo jiny? (Abychom zjistili, jestli je to obecny problem, nebo jestli ma Gord nejake makro, co to zblbne?)
  • 0

#33 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 14:24

HaLuMa napsal/a:
Po startu se pouzit vsechna GGP makra, to aby se zjistily ikonky a popisky.

Pozoroval tyto problemy jeste nekdo jiny? (Abychom zjistili, jestli je to obecny problem, nebo jestli ma Gord nejake makro, co to zblbne?)


Mam zrejme jen jedine makro, ktere nikdo nema. Vyhodil jsem ho a je to stejne. Ale nepozoroval jsem to na predchozich verzich GG. Zkusil jsem spustit jina makra a ta to nikdy neudelaji. Prikladam zmenene makro, ctreba v tom najdes chybu. V zipu je i list, na kterem to zkousim.

(Ted uz mi to dela temer vzdy a to jsem od rana nemenil ani zadne makro ani seznam.)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#34 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 240 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 14:39

jen si to ujasnim, bez tohoto makra se ti to jevi OK?
  • 0

#35 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 15:24

Toto makro mi zhusta nejde spustit (viz chyby vyse). Makro ggstat2.ggp.pas mi obcas (fakt jen hodne zridka, ale pozorovano asi az s timto makrem, driv si to neuvedomuju) nespusti ggstat.exe nebo se jeho spusteni alespon nijak neprojevuje (zadne jeho okno se na monitoru neukaze, zadny soubor se nevytvori.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#36 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 706 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 17:18

HaLuMa napsal/a:
Po startu se pouzit vsechna GGP makra, to aby se zjistily ikonky a popisky.

Pozoroval tyto problemy jeste nekdo jiny? (Abychom zjistili, jestli je to obecny problem, nebo jestli ma Gord nejake makro, co to zblbne?)

Ahojky.
Geoget mi beha normalne a u zadneho makra se nekousl, ale pri pouziti makra Exportu do POI od medwyna po skonceni exportu hodi geoget hlasku :

Cannot create file "" Název nebo přípona souboru je příliš dlohá.
--------------------------------------------------------------------------
Exception class: EFCreateError
Exception message: Cannot create file"" Název nebo přípona souboru je příliš dlohá.
Exception address: 005D6CE4

To je jen hlavicka te hlasky. Pokud Halumo mas zajem tak ti ji poslu celou.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#37 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 240 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 18:36

Na konci se ukladaji ty soubory. Tohle znamena bud to co se tam pise (kdyz si odmyslis ten preklep v lokalizaci), tedy ze jmeno souboru + adresarova cesta je prilis dlouha. Nebo ma clovek verit tem prazdnym uvozovkam? Zkratka, zkontroluj si tam nastaveni jmen souboru nebo adresaru, tam nekde bude asi chyba. (To makro jsem jeste nezkousel, neznam, co se tam vsechno da nastavit.)
  • 0

#38 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2009 - 19:09

Ad vadny GPX: zkuste ho otevrit v nejakem web browseru a on vam ukaze chybny radek. Jinak GGstat mi obcas taky blbne a restart GG to resi. Dle meho je to tim, ze ten objekt toho makra uz sedi v pameti a pri NEKOLIKATEM spusteni ma nejake inicializovane promenne a v nich nezdrave hodnoty. Bylo by lepsi ty objekty po pouziti recyklovat.
  • 0

#39 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2009 - 7:51

Tak jsem koukal na gpx vytvorene timto makrem pro GC19PAA. Nedivim se, ze to POIloader nevezme. Obsahuje to do sebe vnorene <![CDATA[ ... <![CDATA[ ... On asi nebude uplne vporadku uz ten html kod listingu, protoze pokud si ho zobrazim primo na strankach gc.com, neni v nem zobrazen nahled mapy (pod listingem), moznost zobrazit okolni kese, ... jako u jinych kesi. Take obsahuje neukonceny <![if ...]. Je mozne, ze import dat z PQ do GG ma jiny obsah nez html a docela by me zajimal z tohoto makra exportovany GPX teto kesky z pocitacu, kde Multi-cache.gpx jde poiloaderem zpracovat. Zatim je to pro me problem html listingu kesky (kdyz ani na gc.com neni spravne zobrazen). EDIT: browser v gpx hlasi chybu neuzavreneho tagu <desc>, resp jeho uzavreni tagem </script> (bezprostredne pred </form>).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#40 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2009 - 7:54

S touhle kesi jsem vcera dospel ke stejnym vysledkum. Ale TomFuk mi poslal jeste chybne tradicionalky a ty mi dokonce probehly i validaci a poiloader je stejne nechce nacist.. :(
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka