Přejít na obsah


Fotka

POI Garmin - GPX pro POI Loader (Oregon, Colorado, Dakota, GPSMap 62, Garmin XT, ...)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
398 odpovědí na toto téma

#101 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 17:50

Prosím Vás lidi, nemáte někdo ty ikony 16x16 ke stažení ? Ne, že bych si to nedokázal převést, ale pokud bude někdo od té dobroty. Jinak pěji chválu na autora makra, dobrá práce.
  • 0

#102 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 18:25

Tady je takovy rychly odkaz, ale moc dlouho tam nevydrzi. Ikonky budou soucasti pristi verze.

PS: Diky za chvalu ;)
  • 0

#103 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 18:30

Děkuji
  • 0

#104 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2009 - 12:48

Mě se líbí pro POI trošku jiná ikonka pro parkoviště, kdo chce tak tady http://members.upc.c...WPT_Parking.bmp 16x16
  • 0

#105 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2009 - 10:04

Měl bych dotaz. Makro vytvoří nějakou adresářovou strukturu. Můžu si tam přidat další adresář a do něj gpx soubor - a co v něm bude se mi pak objeví mezi POI v "Extras" na příslušném místě té struktury? A pokud to tak je - nové spuštění makra tenhle můj přidaný adresář nechá na pokoji, nebo ho smázne? Díky!
  • 0

#106 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2009 - 10:07

medwyn_cz napsal/a:
Je idealni cas na feature-requesty ;-)


Obrázky z listingu převést na ascii-art ;)

Nic víc už tomu fakt nechybí, je to perfektní.
  • 0

#107 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2009 - 12:12

Ano, doplni se na spravne misto. Necha je na pokoji. Ale mam v planu to udelat tak, aby se pri exportu ptalo, zda chces obsah slozky predtim vymazat. Ted momentalne to myslim geoget makra neumi (vypsat si obsah adresare), tak to navrhnu gebymu k dotvoreni. Ono je to obecne nebezpecne exportovat do jiz nejake existujici slozky. Pokud nejdriv v nejakem kroku vyexportujes celou DB a pak v jinem jen nejakou cast, muzou ti tam zustat nejake kesky viset (cele soubory ktere makro neprepise novyma) Jinak ASCII art v pohode, reknu gebymu, aby na to naprogramoval nejakou proceduru ;-) ...
  • 0

#108 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 948 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2009 - 14:38

Asi vas kousnu! :P Chrlim ted do Geogetu jednu vec za druhou a jeste si vymýšlíte dalsi. B)
  • 0

#109 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2009 - 15:02

Tak ASCII art je samozrejme kravina, ale ty funkce na adresare by byly perfektni.. ;-)
  • 0

#110 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2009 - 15:08

Aby to nevyznelo nevdecne: Geby, moc si te vazime! Doufame, ze se pro tebe tvorba GG nestala a nikdy nestane hnusnou otrocinou.
  • 0

#111 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 14:42

Jedna technicka na autora makra: Rekneme, ze si v GeoGetu zobrazim pouze finalni waypointy (tedy bez kešek) multi a mysterek. Kdyz pak pustim makro, vytvori mi ale 3 soubory (Finalni waypointy - OK, multi - NECHCI, mystery - NECHCI)
  • 0

#112 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 14:45

OK, pridam tam pri zarazovani podminku "isListed". Na tohle jsem zapomnel.
  • 0

#113 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2009 - 17:30

Nebylo by prosim mozne zajistit, aby se v listingu v poi zachovavala i barva textu? Z toho, jak jsou oznacene nalezene kesky soudim, ze barvu textu ovlivnit jde. Jako priklad kese, u ktere by barva textu mela vyznam uvadim svou GC1TBBK, kde barva cifry v souradnicich urcuje, co s tou cifrou mas udelat.
  • 0

#114 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2009 - 11:33

Ja s barvama nic nedelam. (kdyz nepocitam to oznaceni found/disabled)

Kdyz se podivas rucne do vygenerovaneho GPX, najdes tam toto

<p style="text-align: center; font-weight: bold;">N 50?
48,36<span style="color: red;">2</span>   E 15?
4,9<span style="color: blue;">8</span>6</p>

Troufam si tedy tvrdit, ze tvuj dotaz je miren spis na POI Loader / Garmin
  • 0

#115 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2009 - 11:50

medwyn_cz napsal/a:
Ja s barvama nic nedelam. (kdyz nepocitam to oznaceni found/disabled)

...ano, právě kvůli tomu, že vím, že tohle děláš jsem tu otázku položil.

medwyn_cz napsal/a:
Kdyz se podivas rucne do vygenerovaneho GPX, najdes tam toto

<p style="text-align: center; font-weight: bold;">N 50?
48,36<span style="color: red;">2</span>   E 15?
4,9<span style="color: blue;">8</span>6</p>

Troufam si tedy tvrdit, ze tvuj dotaz je miren spis na POI Loader / Garmin


Dobře, obrátím ten dotaz jinak.
Jakým způsobem to udělat, aby se to i při stávajícm stavu PoiLoaderu barevně přeneslo do poi?

Odpověď jsem našel -dle tvého doporučení- v gpx souboru

<font color=...>

Upravím podle toho svoje listingy.

Díky
  • 0

#116 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2009 - 23:43

Jak to vypada, bude nova verze nebo tohle makro uz umrelo? :)
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#117 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2009 - 0:01

Samozrejme ze neumrelo. U me na disku se postupne ve volnem case a programovaci chuti rodi dalsi verze. Vlastne uz je spousta noveho naprogramovano, ale chci to releasnout az to bude davat vetsi smysl. Hlavne chci napsat taky peknou stranku s dokumentaci jako je pro muj novy export pro Oregona. Jen proste radeji litam po keskach nez programuju :P Co je momentalne funkce po ktere nejvice prahnes? Ze tak potrebujes novou verzi ...
  • 0

#118 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2009 - 1:25

Ale nic, ja to teprv zkousim, jen jestli jsem ve spravnem vlakne nebo se nova verze uz resi jinde, takze jsem spravne ok. Mam jen dotaz, asi vyplyva spis z neskusenosti s POI jako takovym. Prijde mi, ze na mape se ukaze jen to, ktere jsem dal hledat, jinak zadne. Nebo vsechny, ale jen pri velkem priblizeni? Da se to nastavovat? (Oregon)
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#119 Petr1868

Petr1868

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2009 - 5:23

Caster napsal/a:
Ale nic, ja to teprv zkousim, jen jestli jsem ve spravnem vlakne nebo se nova verze uz resi jinde, takze jsem spravne ok.
Mam jen dotaz, asi vyplyva spis z neskusenosti s POI jako takovym. Prijde mi, ze na mape se ukaze jen to, ktere jsem dal hledat, jinak zadne. Nebo vsechny, ale jen pri velkem priblizeni? Da se to nastavovat? (Oregon)

u Oregonu je to Nastavení -Mapa-Rozšířené nastavení map-úRovně přiblížení,body,uliceatd-uživatelské body tady se nastaví při jakém přiblížení se mají keše zobrazovat s POI souboru
  • 0

#120 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 14:21

Petr1868 napsal/a:

Caster napsal/a:
Ale nic, ja to teprv zkousim, jen jestli jsem ve spravnem vlakne nebo se nova verze uz resi jinde, takze jsem spravne ok.
Mam jen dotaz, asi vyplyva spis z neskusenosti s POI jako takovym. Prijde mi, ze na mape se ukaze jen to, ktere jsem dal hledat, jinak zadne. Nebo vsechny, ale jen pri velkem priblizeni? Da se to nastavovat? (Oregon)

u Oregonu je to Nastavení -Mapa-Rozšířené nastavení map-úRovně přiblížení,body,uliceatd-uživatelské body tady se nastaví při jakém přiblížení se mají keše zobrazovat s POI souboru


Super diky funguje to ... myslel jsem ze tema uzivatelskyma bodama mysli waypointy.
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama