Přejít na obsah


Fotka

GPSMAP 60Cx + 60CSx firmware 3.90


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
59 odpovědí na toto téma

#1 Jarous1

Jarous1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 994 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 7:49

Kdo už nedoufal, že by ke svému miláčkovi ještě někdy dostal nějaký update firmware, tak nyní může slavit ;)

Changes made from version 3.70 to 3.90:

* Added support for maps greater than 2 GB.

http://www8.garmin.c...ils.jsp?id=1245
  • 0

#2 valpek

valpek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 10:15

Jsem začátečník. Jak poznám, kterou verzi SW na mojí 60 mám? Díky.
  • 0

#3 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 10:31

Třeba takto: u vypnuté gps drž tlačítko enter a dlouze zmáčkni tlačítko zapnutí. Objeví se obrazovka plná zajímavých údajů. Včetně firmware nebo třeba i teploty.:D Opětovným tisknutím tlačítka zapnutí se gps vypne.
  • 0

#4 valpek

valpek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 10:42

Díky. Bezva.:D
  • 0

#5 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 11:04

Ještě standardní postup: MENU > MENU > Nastavení > ENTR > System > ENTR > MENU >Verze softwaru > ENTR ;)
  • 0

#6 hulihenova

hulihenova

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 14:22

Tak jsem to taky zkusila a podařilo se. Koukala jsem, že moje předchozí verze byla 3.50. Jen si nejsem jistá, jestli v tom poznám nějaký rozdíl. Vůbec tomu nerozumím a takhle na první pohled mi to připadá stejný...
  • 0

#7 bertlak

bertlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 14:27

Tad je popis:
http://www8.garmin.c...ils.jsp?id=1245
  • 0

#8 hrasek

hrasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 14:30

Mám tomu rozumět tak že s novým firmwarem už není omezení na velikost mapového souboru 2GB ale 4GB ? Zkoušel někdo?
  • 0

#9 hulihenova

hulihenova

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 14:58

Na ten popis jsem koukala, ale nějak se mi k tomu nechtělo brát si slovník;). Možná jindy, až bude nálada...
  • 0

#10 marwillCZ

marwillCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2009 - 22:21

Jen aby to nebyl nejaky april. Uz jste to nekdo nalil do GPSky?
  • 0

#11 doktor-2269

doktor-2269

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 138 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 8:49

Nalil. Hned vcera rano. A zatim jsem zjistil, ze pri navigaci podle Topo Pro 2 se pri zobrazovani prujezdu krizovatkou GPSka vypina :@ !!! Mate nekdo podobnou zkusenost ?
  • 0

#12 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 9:15

myslim, ze to je nova ficura, kterou postupne zabudovavaji do ruznych firmwaru ruznych gpsek, aby pak meli duvod vydat dalsi verzi FW :D zatim uz tim proslo colorado, oregon, ted 60ka, brzy to ocekavejte u HCX .... :P sorry honzo za OT, mne to nedalo ;)
  • 0

#13 hulihenova

hulihenova

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 9:18

Já ji tam mám, ale ještě jsem to nezkoušela. A jestli se mi bude vypínat, tak dostanu vztek, protože nemám tušení, jak to dát zpátky!:@
  • 0

#14 StanB99

StanB99

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 9:38

Na ten popis jsem koukala, ale nějak se mi k tomu nechtělo brát si slovník. Možná jindy, až bude nálada...

Lidi proč tam tak vehementně cpete každou změnu, která v podstatě nic nepřináší viz:
-

Changes made from version 3.70 to 3.90:
Added support for maps greater than 2 GB.


Podpora mapového souboru většího 2GB je v našich podmínkách téměř zbytečná. Topo2 + City Nav 2009 (velká část Evropy) se vejdou do 1,5 GB
  • 0

#15 hulihenova

hulihenova

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 9:40

StanB99: aktualizovala jsem to z verze 3.50...takže bych neřekla, že tam cpu každou změnu, dělala jsem to poprvé...
  • 0

#16 hrasek

hrasek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2009 - 9:46

StanB99 napsal/a:

Na ten popis jsem koukala, ale nějak se mi k tomu nechtělo brát si slovník. Možná jindy, až bude nálada...

Lidi proč tam tak vehementně cpete každou změnu, která v podstatě nic nepřináší viz:
-

Changes made from version 3.70 to 3.90:
Added support for maps greater than 2 GB.


Podpora mapového souboru většího 2GB je v našich podmínkách téměř zbytečná. Topo2 + City Nav 2009 (velká část Evropy) se vejdou do 1,5 GB


Člověče proč sem tak vehementně cpeš off topic příspěvek který do této diskuze v podstatě nic smysluplného nepřináší? ;)

Nehledě na to že City Navigator, Topo 2, Topo Slovensko, Topo Polsko a Topo Rakousko už se pod 2GB nevlezou. Ztím jsme to řešil tak že jsem tam měl pouze oblasti okolo našich hranic a vždy když jel dál tak přehrával mapy, takto si tam prostě hodím celé ty mapy co vlastním a nemůsím na to šahat. Dál se dostanu vyjímečně.
  • 0

#17 VelkyVezir

VelkyVezir

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2009 - 1:12

Tak mi to nedalo a novy firmware 3.90 jsem taky vyzkousel. Nechal jsem tam puvodni 2GB kartu a zkusil se nechat navigovat podle Czech Topo 2 Pro. Prujezdy krizovatkou byly OK, ovsem ve vetsine pripadu, kdy jsem si dovolil nejet podle doporucene cesty a garmin musel automaticky propocitavat trasu, se ten kram vypnul. Coz je, hlavne v Praze, kde je prakticky neustale nejaka objizdka nebo nova silnice (ono ale uplne staci projet tunelem a ztratit tak signal) v podstate nepouzitelne. Takze jsem horko tezko na webu hledal link na puvodni firmware 3.70, downgradoval a pockam si, jestli vyjde nejaka zaplata, at uz na firmware nebo na mapu...
  • 0

#18 Olivin

Olivin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 266 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2009 - 7:42

Tak i já jsem to zkusil. Jelikož jsem měl ještě verzi firmware 3.30 nahrál jsem tam 3.90 Při navigování po silnici se mrcha vypne po každé odbočce. Jdu hledat starší verzi... :(
  • 0

Garmin GPSMAP 60CSx, THL W100, c:geo, WhereYouGo


#19 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 634 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2009 - 8:13

Tak Vám děkuji za otestování, čekám na další update, zatím takhle velké mapy nepotřebuji.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#20 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 694 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2009 - 8:26

Muzete prosim nekdo dat link na verzi 3.70? Nejak se toho nemuzu doguuglit.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama