Přejít na obsah


Fotka

Hlasujte o nové logo tohoto serveru


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
258 odpovědí na toto téma

#181 choze

choze

    Advanced Member

  • Administrators
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2009 - 23:35

Soutěž ukončena!

Vyhrál návrh číslo 3, gratulujeme! Za pár dní (max týdnů) by se tu mělo nové logo objevit...
  • 0
Vložený obrázek Vložený obrázek

#182 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 17:22

Jsem rád, že vyrhálo toto logo nicméně.....uvažuje autor o nějakých barevných mutacích? Například na vzhledu Azara je bohužel dosti nepoužitelné:-(
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#183 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 17:27

php-fusion neumožňuje změnu loga podle schématu.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#184 ty,ty,ty & familly

ty,ty,ty & familly

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 17:30

pepa.z.pocernic: myslim, ze by se to dalo vyresit upravama templatu a zabudovani loga do CSS :)
  • 0
ty,ty,ty a golfy

#185 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 18:01

nebo se nabídka omezí na jedno schéma ;-)
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#186 Werki

Werki

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 18:16

Taky bych měl jednu takovou malou připomínku :) nešlo by logo rozdělit na půl a ty půlky zarovnat na kraje a mezitim to vyplnit barvou loga? Protože v dnes již snad každým používaném rozlišení 1280x*** je docela naprd že to logo je urovnáno v levo a pak je prostor vpravo takový... prázdný. Možná by stačilo logo jen centrovat na střed.
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM


#187 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 20:44

pepa.z.pocernic napsal/a:
nebo se nabídka omezí na jedno schéma ;-)


To snad radši ani ne..to oželím, že mě tam to logo nepasuje..;)díky za odpověď
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#188 c.jirin

c.jirin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 21:57

Může se jako samolepka (na auta apod.) používat původní ještěrka?O tuhle,co je v logu bych už ani nestál. :(
  • 0

#189 Werki

Werki

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2009 - 23:25

c.jirin napsal/a:
Může se jako samolepka (na auta apod.) používat původní ještěrka?O tuhle,co je v logu bych už ani nestál. :(

:D:D:D myslim. že je uplně jedno jakou si dáš na auto ještěrku :) a pochybuju, že si to všichni co si je nalepili do teď budou předělávat
  • 0

LG G6 + c:geo + OSM


#190 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 0:00

mě se nelíbí, já jsem si ten obrázek zablokoval.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#191 huncut

huncut

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 10:36

Me se naopak moc libi. Parada a gratuluji.
  • 0

#192 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 10:45

Přiznám se bez mučení, že jsem hlasoval pro jiný návrh, ale když se na logo dívám v hlavičce stránky, není to špatné. Takže blahopřeji vítězi a myslím, že si brzy zvyknu.
  • 0

#193 Spook

Spook

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 11:27

Werki napsal/a:
Taky bych měl jednu takovou malou připomínku :) nešlo by logo rozdělit na půl a ty půlky zarovnat na kraje a mezitim to vyplnit barvou loga? Protože v dnes již snad každým používaném rozlišení 1280x*** je docela naprd že to logo je urovnáno v levo a pak je prostor vpravo takový... prázdný. Možná by stačilo logo jen centrovat na střed.


naprosto souhlasim..
  • 0

#194 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 12:05

Je možné někde vypnout zobrazování loga? Tohle je šílený, nepasuje to do barevného schématu, obr obrázek... bude se s tím ještě něco dělat?
  • 0

#195 kaote

kaote

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 496 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 12:08

Proste si ho zablokuj v prohlizeci stejne jako reklamu (ja mam ve FF po kliknuti pravym tlacitkem volbu "Blokovat obrazek" - je to z nejakeho doplnku, tusim AdBlocku). ALe nechapu, cos e ti na nem nelibi, myslim ze se povedlo, pasuje a velikost je akorat (pravda, mam velke lcd s vysokym rozlisenim, na eee jsem to jeste nezkousel).
  • 0
A jug of wine, a leg of lamb and thou! Beside me, whistling in the darkness.

#196 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 12:10

nejde. A nelze mít jedno logo, které by pasovalo do všech schémat co tu jsou. Ani to předchozí nepasovalo.
  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#197 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 12:13

Nelíbí se i tohle...
  • 0

#198 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 12:15

pepa.z.pocernic napsal/a:
nejde. A nelze mít jedno logo, které by pasovalo do všech schémat co tu jsou. Ani to předchozí nepasovalo.

Možná nepasovalo, ale ne takhle šíleně. Logo je snad jen ta ještěrka s praporkem, ostatní je část hlavičky stránky a to listí je nějaké obecné pozadí...
  • 0

#199 zdf

zdf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 12:18

Nepřipadáte si jak na ruském webu? To A (GEOCACHING)je fakt divný, asociuje u mě azbuku.
  • 0

#200 DUsoft

DUsoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 533 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2009 - 12:36

Jéžíšmarjá to je chytrejch ... jako na českým webu. :D:D:D Najedeš na první příspěvek a logo ti stejně ujede nahoru dopryč tak co furt máte. Nikdo nic nenavrhnul, ale chytrejch je ... jako v parlamentu, co? Neřešte to, vyhrál jeden návrh z přihlášených, tak je tady. A hotovo dvacet. A mazejte na kešky! :D:D:D:D:D:D
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama