Přejít na obsah


Fotka

Změňte vzhled mapy - TYPky pro Topo Czech 2 a 3.1 (Pro), Slovakia Topo 2, Atlas Czech 8.1 a 2010 atd


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
714 odpovědí na toto téma

#601 dandra

dandra

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2012 - 22:44

Možná se někomu bude hodit alternativní týpek pro City Navigator Europe 2012.3 ;)
  • 0

#602 fremen.cz

fremen.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 8:04

Uhm... akorát že aktuální je CNE 2012.40, ten by nebyl? ;) PS: pomalu se připrav na TYPky na Atlas 2012, už je na spadnutí B)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -


#603 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 351 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2012 - 12:54

Taky bych rád poprosil o tu 2012.4
  • 0
Užívej života...

#604 Vacatko

Vacatko

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 19:54

Objevila se verze Garmin City Navigator Europe NT 2013.10. Jedná se o soubor I0000A44.TYP Nemám zkušenosti s editováním. nevíte o týpku? Díky za pomoc
  • 0

#605 homole

homole

    Já jsem to říkal.

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)
  • LocationLokomotion

Publikováno 14 květen 2012 - 20:05

paráda...zkusil jsem topo pro 2011 a je to hezčí. Přimlouvám se za garmin city nav 2013.10. díky moc
  • 0

#606 Fousek.cz

Fousek.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 20:49

Ahoj je tato možnost i pro Topo Czech 2011 ??
  • 0
HTC Wildifire LOCUS Oregon 450

#607 geba & marcana

geba & marcana

    geba:)

  • Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 20:57

Fousek.cz napsal/a:
Ahoj je tato možnost i pro Topo Czech 2011 ??


http://www.dandra.cz...typ/typ_en.html
  • 0

#608 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 17:33

chtel bych se zeptat jestli by nebyl nekde TYP pro Topo Czech PRO 2012 a CYKLO Czech 2012 neco podobneho co bylo pro 2011 ten byl super ;)
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#609 pes13

pes13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 18:08

3am napsal/a:
chtel bych se zeptat jestli by nebyl nekde TYP pro Topo Czech PRO 2012 a CYKLO Czech 2012 neco podobneho co bylo pro 2011 ten byl super ;)

Zkuste tohle. Vychází to původně z Dandrova týpku, používal jsem to na TOPO 2011 PRO, ale funguje to i na TOPO 2012 PRO.
Příloha vymazána, aktuálnější je níže.
  • 0

#610 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 18:25

no to by me prave zajimalo, jestli lze pouzit treba ze starsi verze 2011, protoze predpokladam, ze se upravuji symboly, barvy, zvyrazneni atd. a kdyz tedy pouziju starsi verzi, ktera je nejakym zpusobem modifikovana na urcitych symbolech, tak co mi zustane stejne z originalu, nebo jestli vubec treba nejake nove jsou? a jak moc jsou jine cyklo mapy, jestli tam neni treba jen pridana vrstva s cyklostezkami a muze se pouzit TYP z klasicke topo pro ;)
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#611 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 841 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 18:43

No, na prvni pohled funguji ty stare typky z PRO2011, ale kdyz se na to kouknes poradne, tak zjistis, ze nefunguji spravne. Nejake plochy chybi, chybi i nejake to turisticke znaceni (protoze treba u turistickych znacek doslo k oddeleni dalkovych a mistnich znacek), atd. Takze to chce udelat typek opravdu na miru!
  • 0

#612 pes13

pes13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 18:46

Co se týká použití 2011 pro 2012 - tady by měly být modifikovány (oproti originálu) ty vrstvy, které zahrnuje týpek z 2011. Zběžně jsem projížděl, jestli něco nechybí, mám pocit, že ne. Na Cyklo 2012 to zřejmě funguje taky - ale co jsem si všimnul, je tam rozdíl právě v cyklotrasách, takže by bylo třeba tam právě tyhle linie dodat. Já si je změnil v originál týpku tak, jak jsem zvyklý, jinak mi originál u Cykla celkem vyhovuje.
  • 0

#613 pes13

pes13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 18:48

HaLuMa napsal/a:
No, na prvni pohled funguji ty stare typky z PRO2011, ale kdyz se na to kouknes poradne, tak zjistis, ze nefunguji spravne. Nejake plochy chybi, chybi i nejake to turisticke znaceni (protoze treba u turistickych znacek doslo k oddeleni dalkovych a mistnich znacek), atd.

Takze to chce udelat typek opravdu na miru!


No, náčelník má asi pravdu. Takže se v tom budu muset zase rýpat. :(
Ale jak na to koukám, spíš použiju strarý týpek a dodám si tam ty vrstvy, které mu chyběly.
  • 0

#614 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 841 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 18:56

Ja si letmo udelal porovnani originalnich typku z 2011 i 2012, a rozdilu mi tam prislo docela hodne. rozhodne vic, nez si pamatuji.
  • 0

#615 pes13

pes13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2012 - 9:06

TOPO 2012 PRO: Tak jsem přidal pár chybějících vrstev a upravil jsem turistické značky. Jak říká HaLuMa, bylo toho celkem dost. Mě třeba trochu mrzí, že zmizelo rozdělení restaurací na klasické, fastfoody, pizzerie, mexické atd. Všechno je teď v jedné kategorii. Můžete to někdo vyzkoušet. Doporučuji ale zazálohovat původní týpek, ne každému to musí vyhovovat. Pokud přijdete na něco, co chybí, zkusím doplnit.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#616 CyberTracer

CyberTracer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2012 - 11:23

Díky moc. Zkusím otestovat... Dandra zatím nic nevyplodil :-(
  • 0

#617 ReVIZ

ReVIZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 576 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2012 - 11:43

HaLuMa napsal/a:
Ja si letmo udelal porovnani originalnich typku z 2011 i 2012, a rozdilu mi tam prislo docela hodne. rozhodne vic, nez si pamatuji.

Tak, tak, rozdílů je tam fakt hafo. Problém většiny tvořitelů TYPků je ten, že použili dandrův z TOPO 2011 a upravovali ho. Jenže ono to moc nefunguje. Plno vrstev v novým není a naopak jsou tam jiný nový - namátkou třeba solární elektrárna, skládka, úpravna vody, čistička vody, chatová kolonie, camping,... a to stejný se děje s ikonama pro POI a konec konců i s čárama. Například ikony 10b -podtyp 04-0e se smrskly do jedné a 10c 01 a 02 taky, takže pokud to necháš podle TOPO 2011, tak ikona POI, která se má zobrazovat jako nocleh je penzion/hostel... Drbal jsem se s tím celkem hóóódně dlouho o víkendu a stejně to ještě nemám hotový, bo tento týden těžce nestíhám. Říkal jsem si, jací jsou někteří rychlíci, když to měli skoro hned a když jsem to pak otevřel, tak jsem se nestačil divit...
  • 0

#618 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 17:24

jeste bych se zeptal na mozna jednu malickost, nevim jestli se hodi sem, tak se radeji predem omlouvam, ale pustil jsem si online editor na TYPky a hledal tam symbol na praporku,kterym se automaticky oznaci finale pri generovani vylustenych kesi v GSAKu, ktere se radi do POI bodu, je to takovy maly praporek a mym zamerem bylo jej trochu zvetsit, jenze jsem ho tam vubec nenasel, muzete mi nekdo prosim poradit, kde by sel zvetsit? netusim totiz jestli je v sade jako symbol v mape, nebo ho tam nejak pridava GSAK, fakt nevim, dekuji za radu ;)

Vložený obrázek
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#619 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 841 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 17:32

Pokud to z GSAKu generujes jako POI, tak spolu s POI se predavaji i ty ikonky bodu. Pokud je to tam nahrane jako geocache, pak je to nekde v GPSce. V kazdem pripade to nijak nesouvisi s mapou, ani s jejim TYPkem.
  • 0

#620 haleot

haleot

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 8:37

Ahoj všem. Jen takové OT. Jak se dá vložit obrázek do fóra, tak jako třeba u "3am" o dva příspěvky výše? Mám jednu prosbu pro tvůrce týpků, ale potřeboval bych vložit obrázek pro lepší pochopení. Nikde jsem nezjistil, jak toto provézt. Za ochotu pomoci, dík a omluva za OT.
  • 0
Garmin Oregon 450t PRO Garmin GPSMAP 60 CSx Samsung i9100 Galaxy S II




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama