Přejít na obsah


Fotka

Generovani statistik na 0 kliknuti - geolog


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
16 odpovědí na toto téma

#1 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2009 - 21:50

Taky jsem zatoužil po nějakých pěkných statistikách v profilu, jaké bylo ale mé zklamání, když jsem zjistil ze všechen doporučovaný soft běží na windows. To bych si radši do kompu vylil pivo než bych něco takového spustil! :D

Dneska odpoledne na mě padla velká lenora nechuť dělat něco smysluplnějšího a tak jsem hledal a hledal... Našel jsem toho hodně, ale nic nebylo bezpracné a už vůbec to neběželo na Linuxu. Až nakonec jsem objevil http://geolog.source...net/geolog.html. Geniální prográmek co si stáhne všechny potřebné informace sám a vyplodí celkem hezký statistiky, viz můj profil http://www.geocachin...26-57fccf03985a

Musím tedy přiznat, že to nebylo zase úplně bez pracné. Trošku jsem si zašpinil ruce od Perlu a taky při překladu z němčiny ale výsledek je obstojný a co mohu garantovat, je to bez jediného kliknutí dokonce i bez jediného klepnutí do klávesnice. Teď už to má v drápech cron. :D
  • 0

#2 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 202 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2009 - 11:44

No ja jsem statistiky rozbehl v GG a Suse 11.0 :) Ja fakt, ze musim parkat kliknout a napsat par pismenek v konzoli, ale beha to paradne. A az dokazu napsat ten spravny skript, tak to bude taky na jedno kliknuti :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#3 nily

nily

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2009 - 16:11

Geolog také rád používám. Statistiky z něj nejsou nic moc, takže si je do profilu nedávám, ale používám ho pro sebe kvůli mapě, kterou generuje moc pěknou... A ruční překlad z němčiny není nutný. Vždyť geolog obsahuje i anglickou lokalizaci... Jinak statistiky raději generuju Geogetem i když jsem v Linuxu. Naběhnout VMware není až takový problém a prý to lze celé pustit i ve Wine, což je jistě ještě rychlejší...
  • 0

#4 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 202 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2009 - 16:45

No vsak, prave pod Wine ho pouzivam...:)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#5 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2009 - 9:44

nily napsal/a:
Geolog také rád používám. Statistiky z něj nejsou nic moc, takže si je do profilu nedávám, ale používám ho pro sebe kvůli mapě, kterou generuje moc pěknou...


Jo ta googli mapka je skvela! :)

nily napsal/a:
A ruční překlad z němčiny není nutný. Vždyť geolog obsahuje i anglickou lokalizaci...


Ja si rikal ze to nekde musi byt... ale asi jsem slepej. :(
  • 0

#6 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2009 - 9:46

lukabike.com napsal/a:
No vsak, prave pod Wine ho pouzivam...:)


Ja hledam reseni ktery nevyzaduje abych kupoval licenci takze tohle bohuzel neni pro me.
  • 0

#7 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 202 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2009 - 20:01

No nevim od kdy je pro Wine potreba licence....
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#8 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 19:56

lukabike.com napsal/a:
No nevim od kdy je pro Wine potreba licence....


To je to fakt napsany cely uplne znova? Neni potreba ani jedno jediny DLL z Windows? Ja ziju v domeni ze neco clovek musel vykrast...
  • 0

#9 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 202 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 20:17

No z repozitare Suse jsem nainstaloval Wine, v nem potom nainstaloval GG a jedu....mam pocit, ze jsem zadny DLL neshanel....
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#10 Caster

Caster

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2009 - 9:00

semik75 napsal/a:

lukabike.com napsal/a:
No nevim od kdy je pro Wine potreba licence....


To je to fakt napsany cely uplne znova? Neni potreba ani jedno jediny DLL z Windows? Ja ziju v domeni ze neco clovek musel vykrast...


V drivejsi verzi geogetu bylo potreba vzit z windows implementaci msxml, ale pak presel na tusim expat a tohle odpadlo, tedka jede opravdu v cistem wine a v pohode.
Rozjet GgStat da trochu prace, ta .exe verze skonci s tim ze nemuze najit nejake resource, i kdyz lukabike.com nedavno psal ze uz mu normalne beha, mne na stejne verzi wine ne, tak nevim. Poustim ho teda pres 'perl GgStat.pl', je potreba mit perl 5.10 a jeste z toho GgStat.pl vyhodit par win32 importu :) ale chodi
  • 0
Garmin Oregon 300 + Topo CZ 3 Pro; Nokia 5800, SmartcomGPS, SmartGPX, Nokia Maps, Google Maps; Gentoo Linux + Wine + GeoGet

#11 akryx

akryx

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 989 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2009 - 9:46

semik75 napsal/a:
... viz můj profil http://www.geocachin...26-57fccf03985a

Musím tedy přiznat, že to nebylo zase úplně bez pracné. Trošku jsem si zašpinil ruce od Perlu a taky při překladu z němčiny ale výsledek je obstojný a co mohu garantovat, je to bez jediného kliknutí dokonce i bez jediného klepnutí do klávesnice. Teď už to má v drápech cron. :D


Slo by pro lamu jako ja spichnout nejake noty? Vypada to prijemne a cron mi tu take bezi :)

Diky
M.
  • 0

#12 t100-CZ

t100-CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2009 - 11:27

stydím se za svůj dotaz, ale je možno umístit statistiky jestliže mám běžný účet? Popřípadě kde? nebo musím být PM?
  • 0

#13 Czekelici

Czekelici

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2009 - 12:27

t100-CZ napsal/a:
stydím se za svůj dotaz, ale je možno umístit statistiky jestliže mám běžný účet? Popřípadě kde? nebo musím být PM?

Jde to i s normálním účtem :)
  • 0
Geocaching is highly addictive, don´t start !!!

#14 Opicakuz

Opicakuz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 13:01

Ten program Geolog vypada velmi dobre, ale nikde na netu nemuzu najit navod na instalaci... Dle navodu na jejich webu mam naistalovat Pearl, coz jsem udelal. Pote co spustim soubor geolog.pl a dam zobrazit v terminalu, otevre se okno, ale hned se zavre. Co mam delat? :( Diky moc
  • 0

#15 frettie

frettie

    Frettie

  • Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 16:52

Opicakuz napsal/a:
Ten program Geolog vypada velmi dobre, ale nikde na netu nemuzu najit navod na instalaci... Dle navodu na jejich webu mam naistalovat Pearl, coz jsem udelal. Pote co spustim soubor geolog.pl a dam zobrazit v terminalu, otevre se okno, ale hned se zavre. Co mam delat? :(


Diky moc


Perl. :)

A ideálně napiš, jestli ve Win nebo v Linuxu, ve Win je třeba spustit konzoli Perlu, tuším ji tam má a tam s tím pracovat.
  • 0
:)

#16 Opicakuz

Opicakuz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 17:20

Mám Linux Ubuntu
  • 0

#17 Opicakuz

Opicakuz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2010 - 11:06

Tak jsem to zkusil na Winech na druhem PC. Instalace OK, ale nevim. co udelat s verejnym profilem. :( Kde mam vzit script ktery tam mam zkopirovat?
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka