Přejít na obsah


Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#21 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2009 - 12:22

Na správný počet nálezů musíš mít importované všechny svoje Found it / Attended atd. logy.
  • 0

#22 HuntBehind

HuntBehind

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2009 - 12:50

Roman_Jaromer napsal/a:
1) Při rozbalení souborů do adresáře mi pak GeoGet po spuštění oznámil, že chybí soubor "AutoStat.config.pas" Nakonec jsem to vyřešil přejmenováním souboru "GgStat2.config.pas", ale pro začátečníky jako jsem já by to chtělo možná upozornit...


Na nic takového, jako problém mezi klávesnicí a židlí tě nikdo předem neupozorní... ;)

Za prvé jak už bylo výše zmíněno, nainstaluj nejnovější GeoGet a GgStat ... pak by to po tobě nemělo chtít soubor, který v distribuci Autostatu skutečně není ... nyní se totiž konfigurační soubor Autostatu jmenuje AutoStat.default.pas (a tam je potřeba změnit uživatelské údaje a preference, ať už otevřením v texťáku nebo z rozhraní GeoGetu...) Nic se přejmenovávat nemusí ... ;) ...jo a až budeš překvapenej, že ti zmizeli ikonky pluginů z lišty, tak věz, že si musíš v nejnovějším GeoGetu nejdřív zvolit ty pluginy, které chceš zobrazovat...tzn. i zde probíraný Autostat...
  • 0

#23 badger_j

badger_j

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2009 - 20:13

Při zpracování statistik se mi objevují dílčí problémy: 1. Vyskakuje chybová hláška "Chybné Country_ID" i když v nastavení je 56. 2. Vygenerovaná statistika posunuje moje home coordinate cca o 40 km na západ. Chyba je stejná při číselném zadání souřadnic i při zadání přes GeogetRef_X .
  • 0
badger_j

#24 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2009 - 20:18

badger_j napsal/a:
Při zpracování statistik se mi objevují dílčí problémy:

1. Vyskakuje chybová hláška "Chybné Country_ID" i když v nastavení je 56.

2. Vygenerovaná statistika posunuje moje home coordinate cca o 40 km na západ. Chyba je stejná při číselném zadání souřadnic i při zadání přes GeogetRef_X
.


ad 1. Zrejme je to tim, ze mas nastaveno "Neuploadovat pomoci geojarry" a zaroven "Download svych logu". V tom pripade se totiz nenastavi spravne hodnoty do gjtemp.ini. Mikrom to vi a behem pristiho tydne opravi.

ad 2. Asi nemas nekde neco zadano spravne. Castym problemem byva zamena desetinne tecky za carku nebo jinak chybny format souradnic.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#25 Cubky

Cubky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2009 - 21:15

s home souradnicemi mam stejny problem jako badger_j... timto bych se chtel tedy zeptat, jaky format souradnic to po me chce, ve starsim ggstatu2 me to hazi spravne, v autostatu jiz ne edit: jediny rozdil je ten, ze me to nehodi o 40km na zapad, ale o celych 130
  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2009 - 21:21

Format je stejny jako u ggstat2. Zkontrolujte si paramtery, ktere Autostat predava do ggstat.exe (nastavte si SilentMode=no). Rekl bych, ze nebudou spravne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 9:23

tak na webu nova verze 2.32a + pridan typ logu 'Webcam Photo Taken' + vyresen problem s loginem na geocaching.cz + snad vyresen problem s CountryId - problem s vice 'found it' zatim neopraven, budu si muset nekde zapsat 2x found it abych to moh zkouset a stejne to asi 50% kaceru neuznava..
  • 0

#28 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 759 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 9:49

Diky za novou verzi! Ale mam s ni jeden problem.. Pokavad pouzivam toto nove makro, s pouzitim geojajryho pro upload, a jsem ZA PROXYSERVEREM, upload neprobehne. Kdyz pouziji predchozi verzi makra, vse funguje (predchozi verzi jsem generoval posledni verzi stats dnes rano v mem prfilu, pak proved zmenu na autostat ... a nefunguje). Vi nekdo co s tim...?
  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Samsung Galaxy S6  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#29 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 9:58

mikrom napsal/a:
- problem s vice 'found it' zatim neopraven, budu si muset nekde zapsat 2x found it abych to moh zkouset a stejne to asi 50% kaceru neuznava..


Nejde ani tak o to, co kdo uznava, ale proc se stahuje neco, co uz stazeno je. Domnivam se, ze na radku 325 by stacilo zmenit to =1 na >=1. Pripadne by slo pouzit DISTINCT.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#30 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 9:59

brazajar: zkus 2.32b ;)
  • 0

#31 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 759 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 10:10

mikrom napsal/a:
brazajar: zkus 2.32b ;)


Parada!!! Uz to funguje...!
DIKY!!!! :)
  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Samsung Galaxy S6  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#32 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 741 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 12:11

mikrom napsal/a:
brazajar: zkus 2.32b ;)

Měl jsem stejný problém jako Brazajar, zkusil jsem verzi 2.32b, ale bohužel stále nic :-( Statistiky se na web nenahrají, stejně jako se do souboru nenahraje mapka z Geocaching.cz. Co dělám špatně? Příkazový řádek, který mi to ukáže je:
"GgStat.exe" -d "geoget.db3" -o "GgStats.html" -t "GgStatTemplate.cz" -x 50.34343 -y 15.90871 -c jmeno -q
  • 0

#33 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 14:54

jakou delku ma vygenerovany GgStats.html? Ja jsem musel vsude davat absolutni cesty, jinak si to poradit neumelo.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#34 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 16:04

gord: ja jsem taky delal pokusy s abs. cestami, ale geojarry v pohode, ale ggstat si proste s diakritikou v vazvu cesty (Data aplikací) neporadil ani po vsech AnsiToOem() apd..

Roman_Jaromer: vyreseno pres TeamViewer, trochu bordel v nastavenich..
  • 0

#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 16:33

AnsiToOem je treba pouzivat jen tehdy, kdyz se generuje obsah BAT souboru. Jinak je tento prevod nezadouci!
  • 0

#36 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 16:37

HaLuMa: no ale v originalnim GgStat.ggp.pas je treba
AnsiToOem(Geoget_Datadir + '/geoget.db3' )
, to kdyz sem zkusil, tak mi to nikdy neslo.. kdyz dam jen 'geoget.db3' tak to jede
  • 0

#37 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 17:05

Tak znova... proc tam volas to AnsiToOem? To potrebujes jen tehdy, kdyz obsah potrebujes volat z prikazoveho interpretru, treba z BAT davky. Ale mysli, ze nic takoveho tam nepotrebujes, ne? Nech to v ANSI kodovani.
  • 0

#38 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 20:50

HaLuMa: no ale v originalnim GgStat.ggp.pas je treba
AnsiToOem(Geoget_Datadir + '/geoget.db3' )

, to kdyz sem zkusil, tak mi to nikdy neslo.. kdyz dam jen 'geoget.db3' tak to jede

No jo, zatracená čeština, jenom samý problémy. To jsem si sakra naběhl, dokud to byl GgStat čistě anglický provozovaný na normálně pojmenovaných adresářích, tak jsem neměl žádný potíže. SQLite perl modul používá pro cestu jiné kódování než perl samotný. Snad jsem to vyřešil, bude v další verzi - i bez toho volání AnsiToOem.

  • 0
MaFa

#39 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 874 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 21:02

gord napsal/a:

mikrom napsal/a:
- problem s vice 'found it' zatim neopraven, budu si muset nekde zapsat 2x found it abych to moh zkouset a stejne to asi 50% kaceru neuznava..


Nejde ani tak o to, co kdo uznava, ale proc se stahuje neco, co uz stazeno je. Domnivam se, ze na radku 325 by stacilo zmenit to =1 na >=1. Pripadne by slo pouzit DISTINCT.

Jsem to vyzkoušel a eliminovalo mi to potíž s duplicitními logy. Ostatní se načetly a vše funguje, řekl bych, naprosto 100%. Takový uklidňující stav, to mám rád.
  • 0

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2009 - 21:06

MaFa napsal/a:
No jo, zatracená čeština, jenom samý problémy. To jsem si sakra naběhl, dokud to byl GgStat čistě anglický provozovaný na normálně pojmenovaných adresářích, tak jsem neměl žádný potíže. SQLite perl modul používá pro cestu jiné kódování než perl samotný. Snad jsem to vyřešil, bude v další verzi - i bez toho volání AnsiToOem.


Aha, ono totiz samotnemu sqlite se predava jmeno souboru v kodovani UTF8. Takze v tom perlu bude mozna stacit naopak prekodovat z ANSI do UTF8.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama