Přejít na obsah


Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#41 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2009 - 7:54

Uz jsem to jednou psal u ggstat2, ale asi to zapadlo, tak to aktualizuju pro AutoSstat. GgStat.exe je treba volat s cestou (radek 32, 33), protoze aktualni adresar muze byt libovolny (meni jej kazdy import, export, ...) a pak se treba neudela nic. Proto je take dobre mist u vsech souboru(Statistics, Template, ...) celou absolutni cestu, jinak se muze soubor vyskytnout temer kdekoli v pocitaci. EDIT: nechysta se do nove verze GG nastaveni aktualniho adresare na datovy pred kazdym volanim makra? Bylo by to asi rozumne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#42 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2009 - 9:01

Chysta. ;)
  • 0

#43 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2009 - 16:25

Zkouším rozchodit Autostat a dojede to, myslím, že správně, až ke spuštění GgStat.exe a ten se kousne s touto hláškou unicore/Exact.pl did not return a true value at utf8_heavy.pl line 125, <TEMPLATE> line 199 Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START. Prosím o radu, kde je zakopaný pes.
  • 0

#44 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2009 - 20:13

Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.

Máš správně nastavený INCODING? Tj. nastavená kódová stránka je stejná jako ta, kterou používáš v tom template?
Jinak všechno co začíná # je komentář.
  • 0
MaFa

#45 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2009 - 22:19

MaFa napsal/a:

Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.

Máš správně nastavený INCODING? Tj. nastavená kódová stránka je stejná jako ta, kterou používáš v tom template?
Jinak všechno co začíná # je komentář.

Dík za reakci. Použil jsem mikromův GgStatTemplate a nešahal jsem na to. Je tam
# Vstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
INCODING cp1250
# Výstupní kódování (iso-8859-2,iso-8859-1,utf-8)
OUTCODING utf-8
Ostatně je to úplně stejné, jako jsem to měl v template u GgStat2, který mi před tím už chodil. Myslím, že při přechodu na AutoStat jsem nainstaloval poslední verze všeho včetně AutoStatu, kde jsem změnil jen moji konfiguraci.
  • 0

#46 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2009 - 8:04

Ostatně je to úplně stejné, jako jsem to měl v template u GgStat2, který mi před tím už chodil. Myslím, že při přechodu na AutoStat jsem nainstaloval poslední verze všeho včetně AutoStatu, kde jsem změnil jen moji konfiguraci.

Nemáš náhodou Visty? Pak by asi bylo nejlepsi smazat v TEMP adresáři složku par-<user>.
  • 0
MaFa

#47 Pomelo Team

Pomelo Team

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2009 - 13:35

ahoj, mam zase problem s tim ze ve statistikach mam jednu kesku ktera neni moje jako ze jsem owner. Pravej autor se jmenuje Pomelo a ja Pomelo Team . Nedavno jsem to resil ze jsem dal v geogetu muj nick do uvozovek ale to ted nefunguje. Po kazdym spusteni jsou ty uvozovky v cudu a autostat na to stejne nereaguje.
  • 0

#48 rum.burak

rum.burak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2009 - 14:20

Rozlišuje GeoGet mezi mými založenými kešemi a těmi, co jsem adoptoval? Moc se mi nelímí mít v jedné tabulce s názvem "Založené keše" i keše, které jsem nezaložil, ale jen adoptoval.
  • 0

#49 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2009 - 15:32

rum.burak napsal/a:
Rozlišuje GeoGet mezi mými založenými kešemi a těmi, co jsem adoptoval? Moc se mi nelímí mít v jedné tabulce s názvem "Založené keše" i keše, které jsem nezaložil, ale jen adoptoval.

Domnívám se že ne, jelikož obojí je owned :-)
  • 0

#50 rum.burak

rum.burak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2009 - 16:10

sobikovi napsal/a:

rum.burak napsal/a:
Rozlišuje GeoGet mezi mými založenými kešemi a těmi, co jsem adoptoval? Moc se mi nelímí mít v jedné tabulce s názvem "Založené keše" i keše, které jsem nezaložil, ale jen adoptoval.

Domnívám se že ne, jelikož obojí je owned :-)


Chápu, že je oboje owned, ale nedá se přidat nějaký atribut adopted? Generované statistiky to totiž defaultně označují jako keše, které jsem založil, ne které vlastním - což je velký rozdíl.
  • 0

#51 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2009 - 16:30

Zmen si nadpis tabulky treba na "Vlastnene kese". Resi to tvuj problem? Jinak si muzes vytvorit atribut podle sveho prani a podle nej vytvorit i tabulku, ale podrobnosti jako jsou u vlastnenych kesi (logy, ...) tam nedostanes. Asi by nebyl problem doplnit moznost ignorovat v techto pripadech kese podle jeji ID, ale nemyslim, ze by to vyuzilo mnoho lidi.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#52 PinkyCZ

PinkyCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2009 - 21:47

Houstone, máme problém.. :( GGStat2 jsem uchodil behem minutky, s Autostatem se trapim uz notne dlouho a neco je spatne... Ve vysledku mi vubec nevygeneruje aktualni statistiky a anhraje jen puvodni soubor ktery vytvoril GGStat2. Myslim ze chyba se deje nekde nez se tvori gjdata.txt Tam je jen jeden radek a odkaz na neexistujici cache nedaleko Ground Zero :D POdezrival jsem zadani domacich koordinatu ale ty jsou stejne copy/paste jak je mam v nastaveni por GGStat2 a tam bez problemu.. :o Tusite nekdo kde je bota??
  • 0

#53 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2009 - 11:39

PinkyCZ: tak pokud si myslis, ze je to timhle, tak zkus nastavit DownloadLogs a DownloadOwnLogs na 'no' a uvidis
  • 0

#54 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2009 - 12:46

MaFa napsal/a:

Ostatně je to úplně stejné, jako jsem to měl v template u GgStat2, který mi před tím už chodil. Myslím, že při přechodu na AutoStat jsem nainstaloval poslední verze všeho včetně AutoStatu, kde jsem změnil jen moji konfiguraci.

Nemáš náhodou Visty? Pak by asi bylo nejlepsi smazat v TEMP adresáři složku par-<user>.

Ahoj, mám XP. A připadá mi to trochu podobné co píše PinkyCZ. Nevytvoří se GgStats.html, protože generátor zhasne s tou hláškou.
  • 0

#55 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2009 - 13:15

Hobako: s jakou hlaskou?
to ze se nevytvori GgStats.html je vetsinou zpusobeno chybnym nastavenim cest.. takhle tezko radit.
* muzes zkusit spustit makro 'Autostat - GgStat' - to JEN vygeneruje statistiky, bez tahani logu, narravani nalezu na gc.cz apd..
* nebo zkus nastavit UseGgStatMacro na 'yes', pak pouzije AutoStat to originalni makro GgStat.ggp.pas a pokud si s nim nemel problemy tak by se Ti statistiky mely vygenerovat
  • 0

#56 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2009 - 14:12

mikrom napsal/a:
Hobako: s jakou hlaskou?
to ze se nevytvori GgStats.html je vetsinou zpusobeno chybnym nastavenim cest.. takhle tezko radit.
* muzes zkusit spustit makro 'Autostat - GgStat' - to JEN vygeneruje statistiky, bez tahani logu, narravani nalezu na gc.cz apd..
* nebo zkus nastavit UseGgStatMacro na 'yes', pak pouzije AutoStat to originalni makro GgStat.ggp.pas a pokud si s nim nemel problemy tak by se Ti statistiky mely vygenerovat

Ahoj, psal jsem o tom o pár příspěvků výš. A něco mi radil MaFa.
Až po ten GgStat.exe to probíhá zdá se O.K. geojarry naplní gjtemp a pak se spustí GgStat.exe podle GgStatCMD.txt, kde je

"GgStat.exe" -d "geoget.db3" -o "GgStats.html" -t "GgStatTemplate.cz" -x 49.2141 -y 16.5928 -c Hobako -q

No a pak to něco dělá a hlásí průběh, pak ohlásí, že ..... 904 Logs loaded 50103 Words found a poté to skončí to na hlášce:

unicore/Exact.pl did not return a true value at utf8_heavy.pl line 125, <TEMPLATE> line 199

Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.
  • 0

#57 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2009 - 14:33

unicore/Exact.pl did not return a true value at utf8_heavy.pl line 125, <TEMPLATE> line 199

Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.


Zkus smazat v TEMP adresáři složku par-<user>. TEMP zjistis pomoci prikazu echo %TEMP% z prikazove radky. Na Vistach tam zjevne obcas zustanou poskozene soubory.
  • 0
MaFa

#58 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2009 - 22:25

MaFa napsal/a:

unicore/Exact.pl did not return a true value at utf8_heavy.pl line 125, <TEMPLATE> line 199

Usuzuji, že jde o line 199 GgStatTemplate.cz a ta je Header O mně, tzn. první řádka po START.


Zkus smazat v TEMP adresáři složku par-<user>. TEMP zjistis pomoci prikazu echo %TEMP% z prikazove radky. Na Vistach tam zjevne obcas zustanou poskozene soubory.

Ahoj, psal jsem už o tři příspěvky výš, že mám XP, nemám Vista.
  • 0

#59 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2009 - 21:26

Ahoj, psal jsem už o tři příspěvky výš, že mám XP, nemám Vista.

Jenomže ten dočasný adresář se vytváří i na XP, takže bych to stejně zkusil smazat.
  • 0
MaFa

#60 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2009 - 20:38

MaFa napsal/a:

Ahoj, psal jsem už o tři příspěvky výš, že mám XP, nemám Vista.

Jenomže ten dočasný adresář se vytváří i na XP, takže bych to stejně zkusil smazat.

Ahoj MaFa, velký dík, bylo to ono!
Nepochopil jsem totiž přesně Tvoji radu a myslel jsem, že se to týká jen Vist. Moc mi tyto taje Windows neříkají.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama