Přejít na obsah


Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#61 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2009 - 12:00

2.33 + v configu pribylo AddRank = 'yes', kterezto zavola makro na stazeni znamek kesi, takze si to muzete zapnout pokud to vyuzivate ve statistikach + pri spusteni makra se provede (rmdir /s /q %TEMP%\par-' + Geoget_Owner) coz by melo odstranit s chybne generovanymi statistikami
  • 0

#62 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2009 - 12:03

jinak mam taky splacanej takovej BATak, kterej pouzivam, kdyz jen tak ladim statistikam treba vzhled, at se to porad nenahrava na web a netahaj logy a tak.. ciste to jen pousti z prikazovy radky GgStat.. na zacatku si v poznamkovym blogu vyplnte jmeno a souradnice
  • 0

#63 PinkyCZ

PinkyCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2009 - 22:38

mikrom napsal/a:
PinkyCZ: tak pokud si myslis, ze je to timhle, tak zkus nastavit DownloadLogs a DownloadOwnLogs na 'no' a uvidis


No jeste predtim jsem udelal mnohem chytrejsi vec... a to ze jsem zaktualizoval na AutoStat 2.33 a preplacl ty .ggp.pas posledni verzi.
Vysledek je ten, ze ted uz mi ani nenacita nadmorske vysky, ani se nepokousi stahovat logy.. proste po odkliknuti ikony rovnou zahlasi ze pousti ggstat, problikne okno Perlu a nasledne konec.. ani Geojarry nic nenahrava.... :|:|:|:|

POOOOMOOOOOOOC :D
  • 0

#64 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 556 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 8:20

mikrom napsal/a:

+ pri spusteni makra se provede (rmdir /s /q %TEMP%\par-' + Geoget_Owner) coz by melo odstranit s chybne generovanymi statistikami


Nemělo by to být spíš rmdir /s /q %TEMP%\par-%USERNAME% ?

Jméno uživatele v GeoGetu se nemusí shodovat s uživatelem ve Windows (tak jako u mě).
  • 0

#65 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 8:35

mikrom napsal/a:
2.33
+ v configu pribylo AddRank = 'yes', kterezto zavola makro na stazeni znamek kesi, takze si to muzete zapnout pokud to vyuzivate ve statistikach
+ pri spusteni makra se provede (rmdir /s /q %TEMP%\par-' + Geoget_Owner) coz by melo odstranit s chybne generovanymi statistikami

V archivu na stažení schází nový config, takže po rozbalení AutoStat zmizí... je nutno přidat ručně!
  • 0

#66 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 9:23

Pe_Bo: no nevim jaky jmeno se tam pouziva, prepsat to neni problem. problem je ze mi to v prikazovym radku slape, ale pres RunExec() uz ne :)

sobikovi: rek bych, ze AutoStat.default.pas aktualni je a AutoStat.config.pas tam pribalenej neni vubec, ne?
  • 0

#67 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 171 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 9:41

Pro jistotu zopakuji, aby bylo vsem jasne, jak to s temi konfiguraky funguje: V poslednich verzich Geogetu to je tak, ze pokud se skript schani po konfiguraku, ktery neexistuje, tak se sam vyrobi zkopirovanim ze souboru *.default.pas. To proto, aby se aktualizaci makra stavajici konfigurak omylem neprepsal. Ale zase je treba davat pozor, pokud se aktualizuje makro tak, ze se do konfiguraku pridaly nejake polozky. To se pak musi osetrit rucne.
  • 0

#68 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 10:02

mikrom napsal/a:
sobikovi: rek bych, ze AutoStat.default.pas aktualni je a AutoStat.config.pas tam pribalenej neni vubec, ne?

AutoStat.config.pas přibalenej není, ale musel jsem do něj přidat ten parametr ručně, aby to fungovalo...
  • 0

#69 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 10:05

sobikovi: vsak to je to co ted psal HaLuMa

HaLuMa: no gg by mohl v pripade, ze se zmeni default tu zmenenou polozku pripsat do configu.. ale nevim nakolik by se to vyuzilo..
  • 0

#70 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 171 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 10:15

To by mohl, ale neni to tak jednoduche, jak to na prvni pohled vypada. Ale do budoucna s necim takovym pocitam.
  • 0

#71 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 780 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 11:28

Potreboval bych pomoct..nakopnout. Nova verze 2.33 mi proste nefunguje - do "predani se" do ggstat - tzn. nez zacne ggstat generovat statistiky vse bez ok... ggstat pak na asi 10-20s "zamrzne" ... rychle problikne - a vygeneruje se prazdna stranka. Verze 32b sla bez problemu u mne.. nastaveni (default.pas) sem provedl stejne jako byl... novy config.pas se taky vygeneroval spravne... Jen to proste nechce generovat statistiku. V cem by mohl byt problem...?
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Oregon 600 + OSM mapy / Garmin Dakota 20 / OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     


#72 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 11:31

brazajar: start -> spustit -> cmd
rmdir /s /q %TEMP%\par-%USERNAME%
by nepomohlo?
  • 0

#73 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 780 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 11:39

mikrom napsal/a:
brazajar: start -> spustit -> cmd

rmdir /s /q %TEMP%\par-%USERNAME%
by nepomohlo?


Zkusil jsem (tyhle odpovedi jsem si predtim ve vlakne nevsiml :| )...
Ale bohuzel nepomohlo.. opet dostanu prazdnou stranku.

EDIT: vezre AutoStat - GgStat mi dela totez - prazdny soubor...
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Oregon 600 + OSM mapy / Garmin Dakota 20 / OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     


#74 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 17:34

Zkusil jsem (tyhle odpovedi jsem si predtim ve vlakne nevsiml smiley )...
Ale bohuzel nepomohlo.. opet dostanu prazdnou stranku.

EDIT: vezre AutoStat - GgStat mi dela totez - prazdny soubor...

Zkus si dat z volani GgStatu pryc parametr -q , pak by to melo vypisovat, co se mu nelibi.
  • 0
MaFa

#75 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 780 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 19:50

MaFa napsal/a:
Zkus si dat z volani GgStatu pryc parametr -q , pak by to melo vypisovat, co se mu nelibi.


To jsem zkousel ... vse podle mne probehlo ok. Viz screenshot - to je prikaz, ktery autostat predava do ggstatu ... ale nevim jestli je to ok...

ggstat se zasekne pak asi na 15s ... a vysledek je prazdna statistika.
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Oregon 600 + OSM mapy / Garmin Dakota 20 / OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     


#76 PinkyCZ

PinkyCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 19:52

Tak ja s tim zapolim uz treti den... nakonec jsem fakt nevydrzel a vsechny makra vyhazel a nacpal a nastavil je znovu. Smaznul jsem par-uzivatel adresar v systemovem temp adresari.. Pri prvnim prubehu se zdalo ze vse je OK, zafungovala cast nacitani nalezenych kesi a stazeni logu k nim. V Debug modu ukazal ze stahuje 3 posledni mnou nalezene kese... nasledne se vygenerovaly statistiky. Chtelo se mi jasat. Dopsal jsem na GC.com dva dnesni logy a znovu pustil autostat v domneni ze si zjisti ze mam dve nove nalezene kese a dotahne patricne logy, vycte casy a zaktualizuje statistiku.. Zadne logy se ale od prvniho spusteni uz nenacitaji. gjdata.txt stale zustava velikosti 0 Nejhorsi ze vseho, nasledny beh ggstatu generuje soubor statistik velikosti 0. (Prazdna statistika) a Geojarry tuhle prazdnou uspesne nahraje.. Od druheho pokusu o beh to cykli a chova se to stale stejne.. na gc.com ma nove nalezy ktere by mel zjistit ale nezjisti a statistiky jsou zcela prazdne... :| Jak vyhodit -q parametr pri sposteni GGstatu na to jsem neprisel (Zkusil jsem to vyhodit z GGstatcmd.txt, ale pri dalsim behu se to prepise.. takze jsem pustil tentyz prikaz z prikazoveho radku... a statistika se vygeneruje... Takze to vazne jen z makra zda se. Brazajare zkus to pustit normalne v prikazove radce pls a mpodivej se do dat. adresare geogetu zda tam tu statistiku mas, myslim ze se nam to chova stejne... Any idea?? :o
  • 0

#77 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 20:08

To jsem zkousel ... vse podle mne probehlo ok. Viz screenshot - to je prikaz, ktery autostat predava do ggstatu ... ale nevim jestli je to ok...

Vzdyt je z toho screenshotu jasne videt, ze je predavan parametr -q (jako posledni) - znamena to quiet, takze to nic nevypisuje. Kdyz ten parametr smazes, tak ti GgStat zacne hlasit co se mu nelibi a prubeh generovani statistik.
  • 0
MaFa

#78 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 780 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 20:34

MaFa napsal/a:
Vzdyt je z toho screenshotu jasne videt, ze je predavan parametr -q (jako posledni) - znamena to quiet, takze to nic nevypisuje. Kdyz ten parametr smazes, tak ti GgStat zacne hlasit co se mu nelibi a prubeh generovani statistik.


Ted jsem koukal do vsech nastaveni maker.. a vsude mam SilentMode-no. Uz sem z toho tumpachovej ... kde presne bych to mel vypnout..?
Chapu ze je eror mezi zidli a klavesnici..ale kde?
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Oregon 600 + OSM mapy / Garmin Dakota 20 / OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     


#79 PinkyCZ

PinkyCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 20:35

No jo jenze kde ho smazes vis?? ;) Nakonec jsem ho nasel v Autostat-ggstat.ggp.pas, poupravil a uz jsme o kus dale.. ggstatcmd.txt uz generuje bez parametru -q, a GGstat hlasi: DBD::SQLite::db selectall_arrayref failed: database is locked(5) at dbdimp.c line 271 at script/GgStat.pl line 802. jo a vubec nenabehlo to windowsi okno ve kterem ggstat hlasi prubeh... jen command okno co dlouho ceka a pak tahle hlaska.. V perlu si poctu tak na to kouknu jestli neco uvidim ** Tak nevidim nic.. na radku 800 je connect osetreny a na radku 802 chyba pri nacteni taky... tak nevim **
  • 0

#80 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 171 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2009 - 20:41

Neni to vsechno onen klasicky problem aktualniho adresare?
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama