Přejít na obsah


Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#1201 stenli007

stenli007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2011 - 11:39

Arne1 napsal/a:
Kam přes ně jsi to nainstaloval a kde máš datová adresář ?


Rozbalil jsem to na plochu a pak postupoval podle návodů co je na těch stánkách
  • 0
Nedělám to pro body, ale pro zábavu.

#1202 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 200 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2011 - 11:49

stenli007 napsal/a:

Arne1 napsal/a:
Kam přes ně jsi to nainstaloval a kde máš datová adresář ?


Rozbalil jsem to na plochu a pak postupoval podle návodů co je na těch stánkách


Když se ptám "přesně", tak to znamená "přesně". Pokud jsi to nainstaloval do Program Files včetně dat, tak to právě dělá takový problém. Stačí celé přesunout jinam (já třebas C:\Programy\GeoGet )
  • 0

#1203 stenli007

stenli007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2011 - 12:42

Arne1 napsal/a:

stenli007 napsal/a:

Arne1 napsal/a:
Kam přes ně jsi to nainstaloval a kde máš datová adresář ?


Rozbalil jsem to na plochu a pak postupoval podle návodů co je na těch stánkách


Když se ptám "přesně", tak to znamená "přesně". Pokud jsi to nainstaloval do Program Files včetně dat, tak to právě dělá takový problém. Stačí celé přesunout jinam (já třebas C:\Programy\GeoGet )


Dík, udělal jsem to podle tebe a už to funguje. Asi se mu nelíbilo to původní umístění
  • 0

#1204 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2011 - 14:26

Ahoj, prosím, moh byste někdo kouknout na můj profil na GC? Už poněkolikáté zkouším zprovoznit záložky v profilu, ale už nevím co s tím. Na začátek se mi vždy dostane kus MaFy a zbytek je nějaký celý rozhozený. Dík moc
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#1205 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 628 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2011 - 14:36

Nemas spravne nastavenou sirku statistik (prikaz WIDTH) a mas tam nekde vlozeny zahlavi od MaFy. Najdi si tam ten text a prislusny prikaz vymaz. Tipuji, ze to bude v prikazu PREINCLUDE nebo PREHTML.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1206 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2011 - 15:04

to gord: samozřejmě bingo. Proto mi CTRL F "MaFa" nepomohlo :@. Díky, teď to snad už doladím sám...
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#1207 Irigi&Maruska

Irigi&Maruska

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2011 - 20:08

Ahoj,
nedávno jsme svůj team přejmenovali na Irigi&Maruska a Autostat má problém se znakem & při spouštění GgStatu. Volá jej jako

script\GgStat\GgStat.exe -d geoget.db3 -o GgStats.html -t GgStatTemplate.cz -x 50.11655 -y 14.44318333333 -c Irigi & Maruska -q
což nefunguje. Chtěl jsem proto navrhnout opravu, kterou jsem vyzkoušel a funguje dobře (a přitom myslím není vůbec pracná), totiž volat jméno teamu v uvozovkách:

script\GgStat\GgStat.exe -d geoget.db3 -o GgStats.html -t GgStatTemplate.cz -x 50.11655 -y 14.44318333333 -c "Irigi&Maruska" -q

Mj. stejný problém je s uploadováním nálezů na geocaching.cz, ale do toho jsem zatím nepronikl, takže to řeším tím, že na geocaching.cz používáme login bez speciálního znaku. Jak uploadování nálezů "uvnitř" funguje? Volá se taky nějaký příkaz z příkazové řádky, který bych si mohl zbastlit aby ten speciální znak vzal?

Díky moc!
  • 0

#1208 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2011 - 22:24

...to s těma uvozovkama používám už dávno. Uprav si AutoStat.lib.pas, tak aby ti dával jméno vždy do uvozovek

{kontroluje uziv. jmeno, pokud obsahuje mezeru tak ho zabali do uvozovek}
function ValidateOwnerName(GEOGET_OWNER: String): String;
begin
  if Pos(' ',GEOGET_OWNER) = 0 then
    {pokud GEOGET_OWNER je bez mezery pouzijeme ho}
    Result := QuoteStr(GEOGET_OWNER,'"')
  else if Pos('"',GEOGET_OWNER) <> 0 then
    {pokud GEOGET_OWNER obsahuje mezeru a je v uvozovkach pouzijeme ho}
    Result := GEOGET_OWNER
  else
    {pokud GEOGET_OWNER obsahuje mezeru a neni v uvozovkach dame ho do uvozovek}
    Result := QuoteStr(GEOGET_OWNER,'"');
end;

  • 0

#1209 Irigi&Maruska

Irigi&Maruska

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2011 - 23:13

Díky, tohle jsem zkusil a funguje mi to dobře.. nevíte taky, jak zakódovat login na geocaching.cz, aby v něm mohl znak '&' být? Zkoušel jsem Irigi&Maruska Irigi\&Maruska Irigi& amp;Maruska ale bez úspěchu. (Je to v proměnné GcCzLogin v autostatu, že?)
  • 0

#1210 Irigi&Maruska

Irigi&Maruska

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2011 - 23:34

Aha, tak snad vyřešeno, správný tvar byl Irigi%26Maruška. Více zde.
  • 0

#1211 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2011 - 11:17

Sally&eL napsal/a:
...to s těma uvozovkama používám už dávno. Uprav si...[/code]

tohle dela AutoStat uz davno, ne?.. ten kod mi je povedomej..

ted na to koukam a mam tam
{kontroluje uziv. jmeno, pokud obsahuje mezeru tak ho zabali do uvozovek}
function ValidateOwnerName(GEOGET_OWNER: string): string;
begin
  if Pos(' ',GEOGET_OWNER) = 0 then Result := GEOGET_OWNER {pokud GEOGET_OWNER je bez mezery pouzijeme ho}
  else if Pos('"',GEOGET_OWNER) <> 0 then Result := GEOGET_OWNER {pokud GEOGET_OWNER obsahuje mezeru a je v uvozovkach pouzijeme ho}
  else Result := QuoteStr(GEOGET_OWNER,'"'); {pokud GEOGET_OWNER obsahuje mezeru a neni v uvozovkach dame ho do uvozovek}
end;
cilize pokud se nepletu tak pokud obsahuje nick mezeru, tak se da do uvozovek
pokud si ho ale nekdo uz dal do uvozovek v nastaveni geogetu tak se necha
ne? neumim programovat ale dosud s tim nikdo problem nemel..
  • 0

#1212 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2011 - 11:18

jinak souhlasite, ze muzu ten AutoStat 3 nahodit na ararat? pac zatim nikdo nenapsal, ze by mu neco vyslovene nefungovalo, tak ne ze se taky pak na me vsichni sesypou..
  • 0

#1213 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 628 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2011 - 11:48

Za sebe souhlasim. Ale posledni verzi jsem netestoval, jen nekolika lidem instaloval ;) Ale nikdo z nich s nim problemy nemel. Jedine vyhrady, ktere jsem mel, je presun template do Autostatiho adresare Templates. Ale o tom uz jsme se bavili.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1214 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2011 - 11:51

mikrom napsal/a:
jinak souhlasite, ze muzu ten AutoStat 3 nahodit na ararat? pac zatim nikdo nenapsal, ze by mu neco vyslovene nefungovalo, tak ne ze se taky pak na me vsichni sesypou..


Také nepozoruji žádné problémy.
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#1215 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2011 - 12:57

mikrom napsal/a:
tohle dela AutoStat uz davno, ne?.. ten kod mi je povedomej..

cilize pokud se nepletu tak pokud obsahuje nick mezeru, tak se da do uvozovek
pokud si ho ale nekdo uz dal do uvozovek v nastaveni geogetu tak se necha
ne? neumim programovat ale dosud s tim nikdo problem nemel..


...obávám se, že i když dva dělají totéž, nemusí to být totéž
...taktéž neumím programovat, ale systémem pokus-omyl jsem vypozoroval

Když použiji originál neupravené AutoStat.lib.pas tak dostanu tento výsledek
Vložený obrázek
V template mám jméno v uvozovkách, při generování statistiky se do jména vloží mezery, vyskočí okno GgStatu. Statistika se sice vygeneruje a nahraje na web, ale u pložky délka logu jsou jen blbosti.

Pokud ovšem použiji mou úpravu AutoStat.lib.pas, pak je vše v pořádku. Třeba tu někdo vysvětlí, proč to tak je
Vložený obrázek
  • 0

#1216 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 628 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2011 - 13:18

Ja bych rekl, ze by do uvozovek mel davat vsechnio, co obsahuje nerozumne znaky a v uvozovkach to neni. A proc to tak je? Protoze prikazovy radek povazuje & za oddelovac prikazu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1217 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2011 - 15:00

tak ja to predelam at dava do uvozovek vse.. kdovi co zas nekdo vymysli za symboly do nicku.. ted mi logoval nekdo s kroužkovanym u a ň v nicku.. jinak sally.. to ze to mas uvedeny v Template jako CACHER je fuk, kdyz se ten nick zadava pres parametr.
  • 0

#1218 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2011 - 16:18

tak to tu zabalime.
a pokracujeme s novou verzi zde.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama