Přejít na obsah


Fotka

Automatická mapa vlastních nálezů?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2009 - 17:28

Rád bych si do svých statistik přidal automatickou mapu svých nálezů, jenže netuším jak na to. Pročetl jsem si jak mapu generovat tady na GC.CZ, ale to vyžaduje si na to vzpomenout a udělat nějakou ruční práci. Do toho nejdu. Leda že bych to do něj tlačil nějak automaticky... Není náhodou ten zdejší skript někde ke stažení? Případně neexistuje nějaký jiný program, kterýmu bych předal souřadnice nalezených kešek a nějakou zkalibrovanou mapu do které by kreslil? Docela by se mi líbilo to kreslit do teréní mapy z maps.google.com, ale přinejhorším přežiju i jednoduchou slepou mapu. Stačil by mi nějaký odkaz kde mám dělat RTFM ;) Programování se nebojím, nativních windozích binárů ano. :D
  • 0

#2 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 25 červenec 2009 - 19:06

Tak ta TER mapa z googlu by se mi taky líbila :)
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2009 - 21:36

Vzdyt zdejsi server poskytuje API, pres ktere si to automaticke tlaceni dat muzes udelat. Pro geoget (tusim, ze i pro GSAK) jsou na to makra...
  • 0

#4 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2009 - 8:45

HaLuMa napsal/a:
Vzdyt zdejsi server poskytuje API, pres ktere si to automaticke tlaceni dat muzes udelat. Pro geoget (tusim, ze i pro GSAK) jsou na to makra...


Myslíš si napsat skript co to bude automaticky uploadovat na stránku: http://www.geocaching.cz/nalezy.php ? No asi je to nejrychlejší cesta.

A nemá někdo takový skript? Co by se dal .mailfilter a on už se o zbytek postaral sam? ;)
  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2009 - 9:05

Ne, tohle opravdu nemyslim. Kdyz mluvim o API, tak mam na mysli API a ne hackovani HTML formularu. ;)

Mluvim o tomhle: http://www.geocaching.cz/api.php
  • 0

#6 semik75

semik75

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2009 - 13:34

HaLuMa napsal/a:
Ne, tohle opravdu nemyslim. Kdyz mluvim o API, tak mam na mysli API a ne hackovani HTML formularu. ;)

Mluvim o tomhle: http://www.geocaching.cz/api.php


Luxusni. Diky :)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama