Přejít na obsah


Fotka

GPX Garmin - Export pro Garmin GPS (Colorado, Oregon, Dakota, GPSMap 62)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
440 odpovědí na toto téma

#21 bossno

bossno

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 13:20

Těch souborů v Oregonu může být 200 a každý veliký max 10MB. To je škoda protože se mi do těch 10 MB vejde "jen" cca 1300 keší bez WP. WP exportuju jako poi Samozřejmě si můžu udělat další filtr a vyexportovat si další soubor, ale to není ono. Díky
  • 0

#22 HuntBehind

HuntBehind

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 20:17

Konečně se dostávám k "oficiálnímu" poděkování za tohle první komplexní a použitelné exportní makro pro Oregon! GeoGet má konečně pořádný výstup! B) Děkuju moc medwynovi, že vyslyšel mojí prosbu a vytvořil tohle makro a byl ochotný zapracovávat připomínky...opravdu dobrá práce...díky :)

jen mám teda ještě jedno malé kosmetické "rýpnutí", o které jsem i já prosil v SZ:

medwyn_cz napsal/a:
Je to exportni makro, ikonu na liste mit nema ;) ... muzes si udelat makro co bude mit ikonu na liste a bude volat tohle makro.


Myslím, že když můžu mít na liště pluginů ikonky pro import (geojarry), klidně by to sneslo i tu ikonku pro makro exportní (jediné, které budu z 99% využívat) ... jasně že bysme si jí každý mohli vyrobit sami ... kdybysme to uměli ;) ... ale je to fakt jen kosmetická věc, bez které se milerád obejdu, hlavně že to funguje :)
  • 0

#23 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 176 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 20:29

Tak nakresli nejakou ikonku 16x16 bodu a 16 barev. Uz se tomu vubec vymyslel nejaky ten pratelsky nazev? ;)
  • 0

#24 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2009 - 19:26

Takze s narozenim makra Combine jiz rozhodne nemam potrebu psat nejake klikaci makro na nahravani do GPS. Pokud nekdo chce ikonku na liste, muze se vsi paradou pouzit Combine.
  • 0

#25 rodinka veverek

rodinka veverek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 530 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2009 - 10:01

Naprosto skvělý export. V kombinaci s makrem "combine" mám na jedno kliknutí kešky v Oregonu.
  • 0

#26 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2009 - 10:42

;-) dekuji
  • 0

#27 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2009 - 20:47

Ahoj, nejsem žádný programátor!! Ale rád bych pochopil i Geoget. (Skrýšotlač a Mozigo jsem tak nějak zvládl. Ale chtěl bych něco víc. Oboje má mouchy:-))) Třeba bude Geoget lepší.) Chtěl bych poradit se základním nastavením Geogetu a stažením keší z určité oblasti (co největší, nebo podél trasy) do GPS - Oregon 300, včetně listingů, nápovědy atd. Tak aby šli nějak rychle a efektivně aktualizovat:-) Nemám Premium členství na GC.com. Můžeme kdyžtak po mailu. Díky:-)) P.S. Tady tak hledám, ale je to pro mě španělská vesnice a nedaří se mi to základní najít:-(
  • 0

#28 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2009 - 21:23

Pročti si celý web GeoGetu a prolistuj všechny příspěvky na téma GeoGet tady na fóru. Věřím, že 90% tvých dotazů se ti objasní a s těmi 10% zbývajícími přijď sem na forum.
  • 0

#29 Sovic13

Sovic13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2009 - 23:04

Tak jsem si vygeneroval kesky pomoci GeoGetu a Poiloaderu - v Oregonu se mi kese zobrazi bez problemu s listingem, ikonou..... Jediny problem je v tom, ze mi Oregon zobrazi pouze tu ikonu kese na kterou se prave divam a ostatni jsou v mape skryty. Koukal jsem do nastaveni zobrazeni vlastnich poi mam dane auromaticky, zkousel jsem i jine moznosti a nic... Je to tak schvalne kvuli HW narocnost, nebo je problem nekde mezi zidli a Oregonem? :)
  • 0

#30 Sovic13

Sovic13

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2009 - 23:26

uz jsem na to prisel :)
  • 0

#31 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 648 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2009 - 7:29

vitablondak napsal/a:
Ahoj, nejsem žádný programátor!! Ale rád bych pochopil i Geoget. (Skrýšotlač a Mozigo jsem tak nějak zvládl. Ale chtěl bych něco víc. Oboje má mouchy:-))) Třeba bude Geoget lepší.) Chtěl bych poradit se základním nastavením Geogetu a stažením keší z určité oblasti (co největší, nebo podél trasy) do GPS - Oregon 300, včetně listingů, nápovědy atd. Tak aby šli nějak rychle a efektivně aktualizovat:-) Nemám Premium členství na GC.com. Můžeme kdyžtak po mailu. Díky:-))
P.S. Tady tak hledám, ale je to pro mě španělská vesnice a nedaří se mi to základní najít:-(


Kdyz jsi pochopil MoZiGo, pochopis urcite i GeoGet. :)

To, co tu chces vysvetlit, je velmi siroka oblast. Zkus dotaz rozdelit a konkretizovat. Takto to vypada, ze sis ani neprecetl zakladni informace o programu. V dokumentaci mas polozky Jak zacit pripadne Zaciname s programem. Verim, ze tam odpovedi najdes. Pokud ne, klidne se zde optej, ale prosim, jiz konkretnim dotazem, ne takto obsirne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#32 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2009 - 9:20

vitablondak napsal/a:
Ahoj, nejsem žádný programátor!! Ale rád bych pochopil i Geoget.

Zkus si do registrace doplnit třeba odkud jsi. Párkrát už jsem předváděl, jak používám GG2, jsi-li z blízkého okolí, není problém vysvětlit vše u počítače. To, na co se ptáš, totiž není jenom o používání GG2, ale i o pár věcech kolem :D
  • 0

#33 vitablondak

vitablondak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2009 - 22:09

Právě že jsem tady prolezl kde co. Jasně že i jak začít atd. Ale jsou tam univerzální nekonkrétní rady, podle kterých jsem nepostoupil vůbec nikam:-(( Mozigo má skvěle provedený instruktážní videjka. Něco podobného jsem na GG2 nenašel.
  • 0

#34 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2009 - 22:18

Dobře, tak založ nové vlákno do sekce GeoGet a polož jeden konkrétní dotaz ;)
  • 0

#35 Dr.Uli

Dr.Uli

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 14:02

Používal jsem Locify,když jsem začínal. Po prvním pořádném dešti a zničené E71, jsem si řekl,že se bude lepší vydat cestou Turistické navigace. Koupil jsem si jí před pár měsíci,ale stále mi tam něco chybělo, něco mě štvalo, exporty PQ z GC.COM byly zdlouhavé. 90% věcí mi vyřešil GEOGET a dalších 5% toto makro. Fakt supr počin. Pochvala pro autora. No a co nazávěr... Těch 5% do úplné spokojenosti je pro možnosti zlepšení a pro "vlastnosti" GARMINu. Fakt moc díky za ušetřený čas při exportu a třeba při hledání disablovaných keší.
  • 0

#36 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 14:59

Jake moznosti zlepseni? ;) Bohuzel ted nemam cas moc vyvijet tohle makro, ani ten POI export do Garminu. Mozna je to i tim, ze mi soucasny stav asi vyhovuje...
  • 0

#37 bobrb

bobrb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 322 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 15:57

Ja za sebe musim rict, ze jedine co mi ted vadi je nutnost pripojit GPSku k pocitaci (coz obnasi vyndani z pouzdra). Pak uz tohle makro v soucinosti s makrem Combine umi zazraky a nic mi tam nechybi
  • 0

#38 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2009 - 19:49

Dneska jsem toto makro použil prvně do své Dakoty.... mám pár otázek. - nedá se změnit ikonka u waypointů? Ta tečka s názvem se v mapě skoro ztrácí.. - nedalo by se nějak nastavit, které waypointy mají být exportovány? - nebylo by možné exportovat hint dekódovaný?
  • 0

#39 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2009 - 20:45

...ikona waynpontu je závislá asi na GPS - já mám v Oregonu zapíchnuté vlaječky ...je jen na tobě, jak si wayponty vyfiltruješ ...zobrazení hintu se dá taktéž nastavi
  • 0

#40 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2009 - 9:11

Sally&eL napsal/a:
...ikona waynpontu je závislá asi na GPS - já mám v Oregonu zapíchnuté vlaječky
...je jen na tobě, jak si wayponty vyfiltruješ
...zobrazení hintu se dá taktéž nastavi

Ta ikona asi bude opravdu podle GPSky, nevím jestli by to nenapravila změny typku?
Waypointy jsem už odfiltroval, hint se zobrazuje jak má...

To omezení počtu keší a waypointů je na jeden gpx soubor nebo na celou mašinku? 2000 keší a 1000 wpt je docela málo :(
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama