Přejít na obsah


Fotka

Může Basic Member ulovit Premium cache?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
56 odpovědí na toto téma

#21 Kapsa

Kapsa

    Kapsa

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:03

Or_Mi napsal/a: V neděli při lovu s geokamarádkou Geenou jsem si načetl do GeoScouta v Žebráku nejbližší tradičku, pak jsme ji odlovili a teď při zalogování zjišťuji, že je premium. Fakt se divím, že mi GeoScout umožnil ji stáhnout?! Dříve se dala zalogovat premium keš tak, že jsem zkopíroval kód keše a vyměnil na příkazovém řádku konec webové adresy, teď je tam namísto kódu keše jen číslo, které nemám možnost zjistit. Je stále možnost jak si zalogovat premium keš pro řádné členy?

Zkus odkaz v tomto tvaru a jen vymen GC kod : http://coord.info/GC20525
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#22 Or_Mi

Or_Mi

    Or_Mi

  • Members
  • PipPipPip
  • 339 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:15

To je právě to co už nefunguje. GC změnil stránky a to co šlo už nejde. :(
  • 0

#23 Kapsa

Kapsa

    Kapsa

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:19

Or_Mi napsal/a: To je právě to co už nefunguje. GC změnil stránky a to co šlo už nejde. :(

Tak uz to mozna fakt blokli uplne .... posli GC kod te kesky, kouknu na to.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#24 Or_Mi

Or_Mi

    Or_Mi

  • Members
  • PipPipPip
  • 339 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:27

http://coord.info/GC2CHCT

Všimni si, když loguješ, už nemáš na konci adresy ID=GC2CHCT či jiný GC kód keše, který šel vyměnit, ale nějaké číslo. A to číslo nemám možnost zjistit, jedině vyzvědět od někoho kdo logoval přede mnou...
  • 0

#25 Kapsa

Kapsa

    Kapsa

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:30

Or_Mi napsal/a: http://coord.info/GC2CHCT

Zkus tuhle delsi verzi, jinak fakt nevim : http://www.geocachin...aspx?wp=GC2CHCT
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#26 strycek skrblik

strycek skrblik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:31

Nevím kde je problém - přes ten odkaz na geowiki se stále na logovací stránku dostanu.
  • 0

#27 Or_Mi

Or_Mi

    Or_Mi

  • Members
  • PipPipPip
  • 339 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:36

Kdepak, nejde to! Namísto GC kódu přiřadili ke každé keši číselný kód, který není možno zjistit. (zatím). Možná, že bude existovat databáze číselných kódu, až to někdo ochčije. :) Přes jaký odkaz na geowiki?
  • 0

#28 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 808 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:46

Na stránku kde se píše log je tenhle odkaz http://www.geocachin...aspx?wp=GC3GNPK Nevím proč, ale pro listing i logy používají snad troje různé adresování - jedno s normálním GC kódem, druhé s divným číslem a třetí s jakýmsi dlouhým řetězcem Každopádně - výše uvedená adresa funguje pro i log BM uživatele na PM cachešce (a už se to tu kdysi řešilo) EDIT: a přesně tohle je v odkazu v druhém příspěvku v tomhle vlákně. Proč by to ale někdo četl, že...
  • 0

#29 Or_Mi

Or_Mi

    Or_Mi

  • Members
  • PipPipPip
  • 339 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:52

Super, s touhle syntaxí už to funguje. Snažil jsem se to vygooglovat, ale marně. Díky!!! :)
  • 0

#30 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 10:59

Vzdy se resili u PM kesi pro zalogovani odkazy pres ktere se tam dalo vejit. ale proc to porad komplikovat... oddalim mapu, kliknu na ikonku dane premium kese a kliknu na "log it" a je to.... a nemusim resit co kde jak prepsat v odkazu
  • 0

#31 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 025 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 18:54

Or_Mi napsal/a:
Super, s touhle syntaxí už to funguje. Snažil jsem se to vygooglovat, ale marně. Díky!!! :)

asi špatně:
http://wiki.geocaching.cz/wiki/PMO
  • 0

#32 Werki

Werki

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 376 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 19:44

Do-bby napsal/a:
Vzdy se resili u PM kesi pro zalogovani odkazy pres ktere se tam dalo vejit. ale proc to porad komplikovat... oddalim mapu, kliknu na ikonku dane premium kese a kliknu na "log it" a je to....

a nemusim resit co kde jak prepsat v odkazu


Protože třeba byly doby kdy PM keše nebyly na mapě vůbec vidět ;) A jediný způsob jak člověk na ní narazil byly jen seznamy nejbližších od ...
  • 0
HUAWEI Ascend G300 + c:geo + OSM

#33 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 19:59

ale to uz par let tak neni :-) a chapu i proc - kdyz nekomu vyprsi premium clenstvi a nestihl si zalogovat odlovene kesky, tak by to byla blbost :)
  • 0

#34 kartagoo

kartagoo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 21:29

kapsa napsal/a:

Or_Mi napsal/a: V neděli při lovu s geokamarádkou Geenou jsem si načetl do GeoScouta v Žebráku nejbližší tradičku, pak jsme ji odlovili a teď při zalogování zjišťuji, že je premium. Fakt se divím, že mi GeoScout umožnil ji stáhnout?! Dříve se dala zalogovat premium keš tak, že jsem zkopíroval kód keše a vyměnil na příkazovém řádku konec webové adresy, teď je tam namísto kódu keše jen číslo, které nemám možnost zjistit. Je stále možnost jak si zalogovat premium keš pro řádné členy?

Zkus odkaz v tomto tvaru a jen vymen GC kod : http://coord.info/GC20525


Jedná se o keš: Kostel sv.Vavřince - uvedu to na správnou míru.... během onoho inkrominovaného dne jsem změnil keš z normální na prémiovou. Tak asi tak :-) owner - kartagoo
  • 0

#35 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2012 - 22:57

To přepisování kódu jsem v poslední době použil jen jednou. Logoval jsem archivovanou PMO, kterou jsem našel spolu s jedním, co PM byl. A šlo to. Je tam sice to dlouhé číslo, ale s tím wp=GC... to šlo také. Někdy v únoru. Jinak když už nějakou najdu, loguju přes bublinu. Moc jich není. Jinak to dlouhé číslo bude asi cache_id, dá se nějak spočítat z GC kódu. Nevím jak, narazil jsem na to při programování pluginu pro geoget. EDIT: To hausnumero je něco jiného než cache_id. Ale zkusil jsem postaru logovat přepsáním a funguje to. Dokonce nejen logování. I prohlížení listingu. Stačí to co je za aspx? přepsat na WP=GC... a jsem tam, kde jsem chtěl být.
  • 0

#36 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 256 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 7:25

Kdo to chce mít jednoduše, může použít tohle udělátko: http://www.geocachingadmin.com/
  • 0

#37 kulicka

kulicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 7:52

Muzu rict,ze jsem se pri otevreni tohohle tematu kapku vydesil,co s tim zase probuh provedli. Nastesti nic. Prave jsem experimentalne overil,ze s pouzitim zpusobu,kterym to delam uz nekolik let to stale jde. PM si pekne zaloguje kesku a vsem BM,kteri s nim byli posle primy odkaz na "Log your visit" konkretni kesky. "http://www.geocachin...spx?ID=1234567" ID jsem radeji prepsal,aby nedoslo k nejakym potizim. Abych rekl pravdu,ani jsem netusil,ze by to slo jinak :) Dokud GC.com neprijde s nejakym rodinnym PM za rozumny peniz,nepredpokladam,ze by se v georodinkach porizovalo PM kazdemu.
  • 0
Medvidek

#38 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 025 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2012 - 7:54

ten návod už je roky na wiki a pořád funguje...nechápu to opakované vymýšlení kola...stačí číst :o
http://wiki.geocaching.cz/wiki/PMO
  • 0

#39 Trnec

Trnec

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 18:55

Vim, ze se na me ted sesype hromada kameni, ale ... ti co to mysli s geocachingem vazne, tak si zkuste koupit PM na 3 mesice a poznate druhou stranu gc.com. Ty 2 stovky si myslim nikomu neublizi. Ja to tak ted na leto udelal a mam z toho dobry pocit. Hlavne proto, ze jsem v minulosti z GC.com stahl par GB dat a nedostal ban B) A navic jsem se chtel podivat jak (uboze) vypada ta jejich statistika na uzivatelskem profilu :( PS: stejne se drzim svych standartum (geoget+locus+papir+propiska)
  • 0
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ... Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...

#40 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2012 - 20:55

musim proste odpovedet :D a vy co to s GC myslite vazne a neni pro vas dulezite az ak moc prinosne utracet penize za PM, vyrazte ven na kesky jako normalni lidi :D
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama