Přejít na obsah


Fotka

Pyggs 0.2.25 - snadno rozšiřitelné a konfigurovatelné statistiky


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
181 odpovědí na toto téma

#21 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2009 - 15:02

Oskar team napsal/a:
Ahoj.
Chtěl jsem se zeptat zda je možné puštět script i z Windows. Zkoušel jsem to ale objeví se jen "Profile name: " a ať zadám co zadám tak
ERROR: Please, use only alpha-numeric characters.

Díky za radu.


Pouštět to jde... Co znamená 'ať zadám co zadám'? Zkoušel jsi třeba prostě test? Osobně bych totiž řekl, že bude problém přesně v tom, co vypisuje program poté - tzn. nějaký ne-alfanumerický znak, mezera?
  • 0

#22 Oskar team

Oskar team

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2009 - 15:19

xificurk napsal/a:

Oskar team napsal/a:
Ahoj.
Chtěl jsem se zeptat zda je možné puštět script i z Windows. Zkoušel jsem to ale objeví se jen "Profile name: " a ať zadám co zadám tak
ERROR: Please, use only alpha-numeric characters.

Díky za radu.


Pouštět to jde... Co znamená 'ať zadám co zadám'? Zkoušel jsi třeba prostě test? Osobně bych totiž řekl, že bude problém přesně v tom, co vypisuje program poté - tzn. nějaký ne-alfanumerický znak, mezera?


Tak už to jde. Problém byl v tom že jsem to pouštěl z Pydev.
Jediný problém teď asi je že se to nemůže připojit, pravděpodnobně kvůli proxy serveru.
Dá se někde nastavit proxy?
Díky.
  • 0

#23 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2009 - 18:29

Oskar team napsal/a:
Jediný problém teď asi je že se to nemůže připojit, pravděpodnobně kvůli proxy serveru.
Dá se někde nastavit proxy?
Díky.

Nastavení proxy serveru se python snaží načíst:
a) z proměnné prostředí 'http_proxy'
B) z registrů (pokud nastavíš proxy v IE, tak by ji to mělo najít)

(předpokládám, že se bavíme o obyčejné proxy bez potřeby autorizace)
  • 0

#24 hosterb

hosterb

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2009 - 12:55

Zkusil jsem nainstalovat a spustit. Databaze se zacne krasne tvorit, ovsem zahryzne se mi vzdy na stejnem miste. Zjistil jsem ze na kesi, ktera je PM only, my ji uplnou nahodou nasli a mame ji zalogovanou "found it", i kdyz PM nejsme. ;-) Nemuze to byt bug? Uzivam Ubuntu 9.04, Python 3.1.1 Diky za odpoved
  • 0

#25 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2009 - 15:50

Jo, GS před časem změnil pár věcí okolo (ne)zobrazování stránky s detaily o keši - na githubu je to už pár dnů fixnuté. Chtěl jsem vydat novou verzi ještě s pár dalšíma úpravama, ale zatím nebyl čas.
  • 0

#26 Pitel

Pitel

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2009 - 19:38

Tak preci jen chybka: Traceback

V Ubuntu 9.10 ma totiz Python 3 verzi "3.1.1+" :)
  • 0

#27 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 7:07

Pitel napsal/a:
V Ubuntu 9.10 ma totiz Python 3 verzi "3.1.1+" :)


Opraveno v nové v0.2.3.

Krom toho je tam i aktualizovaná knihovna pro tahání dat z geocaching.com, která dává větší čekací dobu mezi jednotlivé downloady, takže pokud máte větší počet nálezů, můžete běžet dlouho :)
  • 0

#28 Pitel

Pitel

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 13:05

Furt mi to nefunguje :(

3 hodiny to bagruje data (podpora PQ by se vazne hodila ;)), pak to projede pluginy a umre. Traceback
  • 0

#29 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2009 - 14:33

Tak dneska ještě jeden update - v0.2.4 snad již definitivně opravuje náhodné změny GS v názvu typu mysterek (Unknown vs Mystery/Puzzle).
  • 0

#30 Pitel

Pitel

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 11:14

Myslim ze s tim novym vzhledem gc.com to prestalo fungovat.
  • 0

#31 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 12:22

Pitel napsal/a:
Myslim ze s tim novym vzhledem gc.com to prestalo fungovat.


jj, překopali to teda řádně... a některé části zdrojáku naznačují, že je to teprve první krok ve větších změnách... ale dělám na tom, během dneška bude nová verze.
  • 0

#32 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 16:01

Verze 0.2.5:
- funkčnost s novým webem gc.com
- fix bugu ohledně zalogovaných PM-only keší: skript doběhne i s nevyplněnými daty, pokud ale chcete přesnější statistiky, je potřeba dodat informace o PM keši ručně do databáze
- pár drobných úprav

(ke stažení na obvyklém místě http://github.com/xi...Pyggs/downloads)
  • 0

#33 hosterb

hosterb

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2010 - 16:02

Ach jo, sotva jsem to u sebe k plne spokojenosti rozhybal, udelali v tom na GC binec. Ted i s verzi 0.2.5 dostavam po spusteni nasledujici:
Traceback (most recent call last):
  File "./pyggs.py", line 895, in <module>
    pyggs.run()
  File "./pyggs.py", line 335, in run
    self.plugins[plugin].run()
  File "/cesta/xificurk-Pyggs-52e554d/plugins/cache_topfeatures.py", line 42, in run
    templateData["distances"] = self.getTopDistances(caches)
  File "/cesta/xificurk-Pyggs-52e554d/plugins/cache_topfeatures.py", line 50, in getTopDistances
    distances = {"min":caches[0], "max":caches[0]}
IndexError: list index out of range

V cem muze byt patalie ted? Diky za odpoved
Honza
  • 0

#34 Hamaci

Hamaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 094 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2010 - 20:50

Myslím, že jsem měl něco podobného. Nakonec jsem si smazal celý profil v home, znovu spustil pyggs.py -s, nakonfiguroval a znovu nasosal lokální databázi. Pak to jede bez problému. to xificurk: Možná by neškodilo ke každé nové verzi napsat postup instalace. Zda jen vyměnit skripty nebo zda je nutná úplná instalace. Ale jinak moc velký dík za rychlou opravu!!!
  • 0

#35 hosterb

hosterb

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2010 - 21:31

Mno - to me taky napadlo, ale vzhledem k tomu, ze ta databaze si mi vyrabela (stahovala) cca.8 hodin tak se mi uplne hned nechtelo ji mazat ;-) Ovsem pokud to bude jedine reseni, pak to samozrejme udelat mohu.
  • 0

#36 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2010 - 22:03

hosterb: Už jsem psal přes SZ, že jestli mi pošleš databázi mailem, tak na to mrknu... Ale teď mě napadla ještě jedna věc - zkus nastavit platnost myFinds dat na 0 a pustit to znova - je možné, že ti proběhla aktualizace myFinds se starou verzí, která díky změnám na gc.com vyhodnotila, že jsi nic nenašel a jelikož ta platnost dat ještě nevypršela, tak si to stále lokálně pamatuje tuhle špatnou verzi. Hamaci: ad nové verze: Stačí smazat složku s programem a rozbalit novou verzi (uživatelská data jsou někde jinde, pokud si to člověk nepřenastaví). Při spuštění nové verze se profil automaticky aktualizuje na "novou verzi"...
  • 0

#37 Hamaci

Hamaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 094 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2010 - 22:17

xificurk napsal/a:
Hamaci: ad nové verze:
Stačí smazat složku s programem a rozbalit novou verzi (uživatelská data jsou někde jinde, pokud si to člověk nepřenastaví). Při spuštění nové verze se profil automaticky aktualizuje na "novou verzi"...

Tak jsem to samozřejmě udělal, ale skončilo to s nějakou chybou. Uvidíme u příští aktualizace :)
  • 0

#38 xificurk

xificurk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2010 - 22:30

Hamaci napsal/a:
Tak jsem to samozřejmě udělal, ale skončilo to s nějakou chybou. Uvidíme u příští aktualizace :)


Právě jsem dospěl k tomu, že bude asi vhodné při každém updatu (který je často zapříčiněn změnou na gc.com) vynutit aktualizaci alespoň myFinds. Protože se mi ta myšlenka prázdného seznamu nálezů způsobená spuštěním staré verze, zdá čím dál tím pravděpodobnější.
  • 0

#39 hosterb

hosterb

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 7:04

xificurk napsal/a:
hosterb: Už jsem psal přes SZ, že jestli mi pošleš databázi mailem, tak na to mrknu... Ale teď mě napadla ještě jedna věc - zkus nastavit platnost myFinds dat na 0 a pustit to znova - je možné, že ti proběhla aktualizace myFinds se starou verzí, která díky změnám na gc.com vyhodnotila, že jsi nic nenašel a jelikož ta platnost dat ještě nevypršela, tak si to stále lokálně pamatuje tuhle špatnou verzi.


Ano, to bylo presne ono! myFinds jsem vynuloval a je vse v nejlepsim poradku. Problem vyresen, diky moc za poradu.
H.
  • 0

#40 hosterb

hosterb

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2010 - 7:40

Ahoj, jeste me neco napadlo do TODO, treba by to nemusel byt velky problem. Docela by se mi libilo, kdybych mohl do hlavicky a paty profilu vepisovat nektere svoje dalsi informace. Napr. Odkazy na moje stranky ci cokoliv jineho. Slo by to urcite resit nejakym includem predem mnou napsanych souboru (treba top a bottom - nejlepe asi v html) ulozenych v datovem adresari. Je to nesmysl? Mejte se Honza
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama