Přejít na obsah


Fotka

Combine - makro pro automatizaci opakovanych cinnosti


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
275 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 395 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 9:38

Vytvoril jsem makro, ktere umoznuje automatizovat opakovane sekvence cinnosti (postupnou aplikaci nekolika filtru, spusteni programu, aplikaci seznamu, ...) Jako priklad uvedu, ze na jedno jedine kliknuti muzete vybrat kese z nekolika ruznych oblasti, odecist od nich kese podle dalsiho filtru a vysledek si exportovat do GPX a rovnou ulozit do GPS. Odkaz na makro je v mem podpisu. Zkousejte, piste pripominky, opravy a namety na doplneni.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 12:49

No to je mazec! Zatím to funguje k mé psychické spokojenosti. Díky.
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#3 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 13:51

Nevím co dělám špatně, ale nastavil jsem si sadu filtrů a chtěl spustit makro s GJ na update listingů...
... tlačítkem "makro, exe, bat" jsem vložil příslušné makro geojarry-listing.ggp.pas, ale při ukládání skupiny dostanu chybovou hlášku:
"Chyba! V seznamu akcí .... je použit soubor geojarry-listing.ggp.pas" Po 3 odkliknutí mi to dovolí uložit, spustit skupinu... ale poslední příkaz se neprovede.
a\ kde je chyba při vkládání makra
b\ chybová hláška je nečitelná pravděpodobně celá, jelikož je to velkým písmem..

Jinak na filtry a seznamy funguje paráááádně
  • 0

#4 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 395 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 14:10

Ta chyba znamena, ze soubor s timto makrem nenasel a to je take duvod, proc se neprovede. (Predpokladam, ze v seznamu akci mas pred tim makrem vykricnik.) Makra jsou podobne jako filtry i seznamy ocekavana v adresari Geoget_Gatadir - to je asi trochu chyba a zrejme i pricina nenalezeneho makra v tvem pripade (takovato hlavni makra mam v adresari geogetu a nenapadlo me, ze by to bylo jinak, ale GG to umoznuje, tak by se s tim makro melo vyporadat).

Pomuzes tomu tim, ze vlozis relativni cestu vuci tomuto adresari.

Jinak gj makra pracuji pouze s oznacenymi keskami, takze pred spustenim tohoto makra musis vlozit prikaz @ListSelectAll.

EDIT: Vsiml sis, co v tom chybovem hlaseni je vypisovano za cestu? Tam ten soubor nemas, vid?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#5 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 15:47

jj, je to tak. Makro mám v adresáři data\script Nemám rád všechno v jednom adresáři a nerozlišuji makra jestli jsou hlavní nebo vedlešjí, mají svůj chlíveček :D
  • 0

#6 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2009 - 19:41

Poté, co jsem si do Combine našteloval stáhnutí listingů u označených kešek, toto proběhlo, ale skončilo na okně s názvem Výsledek importu, které vyskočí po importu listingů. To jsem musel odkliknout, aby sekvence mých příkazů pokračovala dál. Dotaz tedy zní jasně. Jde toto okno nějak potlačit, případně někde nastavit, kterou ze tří akcí (Zobrazit přidané, Zobrazit, OK) má samočinně provést?
  • 0

#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 395 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 6:37

Okna, ktera makra zobrazuji, jsou v jejich rezii a volajici nema moznost je ovlivnit. Vynutit jakysi 'tichy' rezim globalne nejde. K dispozici je nova verze s opravenym volanim ggp a gge maker - mohou byt i v podadresarich GG.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#8 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 10:26

gord napsal/a:
K dispozici je nova verze s opravenym volanim ggp a gge maker - mohou byt i v podadresarich GG.

Tak nainsalováno, ale stejně to nechce skript v adresáři \data\script\geojarry vzít...
  • 0

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 395 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 11:21

Rekl bych, ze to data jeste patri do Geoget_Datadir, takze by cesta k makru mela vypadat script\geojarry.... Pokud to tak neni, tak cesta se ziska tak, ze se od absolutni cesty k makru odecte cesta Geoget_Datadir.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 11:49

Nevím... chybu to hlásí ať je ten skript kdekoliv :-( V geogetboot.ini mám toto: [boot] datadir=D:\Program Files\GeoGet\data Skript je uložen takto: D:\Program Files\GeoGet\data\script\geojarry\geojarry-listing.ggp.pas
  • 0

#11 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 395 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 11:53

Dej sem, prosim, prislusny kus INI souboru a Geoget_Datadir.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#12 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 12:03

gord napsal/a:
Dej sem, prosim, prislusny kus INI souboru a Geoget_Datadir.

Geoget_Datadir zjistím kde a jak?
  • 0

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 024 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 12:52

sobikovi napsal/a:
Geoget_Datadir zjistím kde a jak?


Pust si Geoget a podivej se doprava dolu - a ziras na nej. ;)
  • 0

#14 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 13:56

Tak tam mám D:\Program Files\GeoGet\data
  • 0

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 395 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 14:04

tak je to tak, jak jsem psal puvodne, v seznamu akci ma byt jen script\geojarry...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2009 - 21:25

Tak fakt nevím :( Nebere to soubor z žádného adresáře...
  • 0

#17 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 395 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2009 - 6:51

sobikovi napsal/a:
Tak fakt nevím :( Nebere to soubor z žádného adresáře...


A ukazes mi obsah toho Combine.ini, co jsem o nej zadal vcera? Tezko pomuzu, kdyz nemam informace.

Ten soubor zadavas zapsanim do editacniho pole nebo vyberem pomoci tlacitka vpravo?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#18 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2009 - 6:59

Promiň, přehlédl jsem to...

[Groups]
Group_1=Praha update
[Group_1]
Comment=
Action_1==Praha.ggf
Action_2=-Found.ggf
Action_3=-Owned.ggf
Action_4=@ListSelectAll
Action_5=!script\geojarry\geojarry-listing.ggp.pas


  • 0

#19 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 395 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2009 - 7:10

Hmm, to vypada rozumne, ja to mam prakticky stejne. Muzes jeste tu chybovou hlasku? Je tam rozumna cesta nebo nesmysl? EDIT: a opet jsi zapomnel odpovedet na moji otazku ;)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#20 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2009 - 7:31

:D Promiň, nevšiml jsem si toho otazníku na koci věty. Mám ještě oči zalepené a brýle někde jinde :D Tlačítkem vpravo
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama