Přejít na obsah


Fotka

GeoGet: Garmin google maps export


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
62 odpovědí na toto téma

#1 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 21:15

Tak k testování nabízím aktuální verzi exportu KMZ (rastrové fotomapy) k jednotlivým keším pro Garmin: - Garmin Oregon 300/400 (3.22+) - Garmin Oregon 550/550t (2.51+) - Garmin Dakota 10/20 (2.2+) - Garmin Colorado 300/400 (3.02+) Ke stažení v podpisu. Osik EDIT: 2009-11-23 version .... EDIT: 2009-11-26 version .... EDIT: 2009-12-08 version ....
  • 0

#2 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 23:03

...hmm, tak kmz mě to generuje, když se do něj mrknu, tak vypadá že je tam vše, ale GPS i GE mě nic neukážou :-(
  • 0

#3 Long Jerry

Long Jerry

    Long Jerry

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2009 - 23:38

Zatím bez probémů. Zdá se, že funguje jak má. Díky.
  • 0

#4 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2009 - 7:57

Sally&eL napsal/a:
...hmm, tak kmz mě to generuje, když se do něj mrknu, tak vypadá že je tam vše, ale GPS i GE mě nic neukážou :-(

Pošli ten KMZ na osik (zavináč) mujmail (tečka) cz
  • 0

#5 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2009 - 14:27

...jak to dopadlo s tím KMZ - v čem je u mě chyba? :(
  • 0

#6 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2009 - 15:36

Bádám bádám ... V jednu chvíli se tam objevilo všechno, ale nevím proč ... Stay tuned ...
  • 0

#7 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2009 - 17:20

... tak vypadá to, že se mu nějak nelíbí mé názvy jpg souborů ... No pokusím se to změnit ...
  • 0

#8 brozik

brozik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2009 - 11:33

Tak to vypadá, že od nové verze FW (Colorado 3.1) se Garminům nelíbí progressive JPEG a tím pádem mapy přestaly fungovat... Řeší se to někde? Jinak dík za skvělou práci :-)
  • 0

#9 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 8:58

Ahoj, neřeší ... zatím jsem na to nenarazil bo mám starší FW u Oregona ... Podívám se na to, co to Google posílá ... Osik.
  • 0

#10 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 909 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 10:11

jo dela to, nekde u nakyho jinyho makra nekdo psal, ze jeen staci zmenit, ze to ma z googlu tahah non progresiive jpg.. nekoukal sem na to, ale potvrzuju, ze s FW 3.30 pro oregona prestaly mapky chodit
  • 0

#11 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 10:42

Večer se na to podívám. Chystám pár drobností tak to bude jeden balík.
  • 0

#12 brozik

brozik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 12:56

Osik napsal/a:
Ahoj,
neřeší ... zatím jsem na to nenarazil bo mám starší FW u Oregona ...
Podívám se na to, co to Google posílá ...
Osik.


Ahoj,
i Oregon má nový FW 3.3 - http://www8.garmin.c...ils.jsp?id=4051 a myslím, že tam bude stejný problém...
V jiném vlákně se řeší markro pro GSAK a tam už je to opraveno.
Brozik
  • 0

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 13:01

To m pripomina pripominku z uplne jineho soudku: Posledni GG ma novou promennou ukazujici na adresar, kde je GG nainstalovany. Hodi se to proto, ze v te ceste je i 7za.exe, coz se da pouzit jako commandline zabalovac/rozbalovat z mnoha formatu, vcetne ZIPu. Takze pak neni nutne s makrem distribuovat ten zip.exe. ;)
  • 0

#14 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 13:44

brozik napsal/a:
Ahoj,
i Oregon má nový FW 3.3 - http://www8.garmin.c...ils.jsp?id=4051 a myslím, že tam bude stejný problém...
V jiném vlákně se řeší markro pro GSAK a tam už je to opraveno.
Brozik

Proč upgradovat na FW který toho umí míň než beta? B)
EDIT: Já to svoje makro přestal používat protože je stejně vlastně na nic ... Tak možná proto KMZ export usnul ...
  • 0

#15 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 13:45

HaLuMa napsal/a:
To m pripomina pripominku z uplne jineho soudku:

Posledni GG ma novou promennou ukazujici na adresar, kde je GG nainstalovany. Hodi se to proto, ze v te ceste je i 7za.exe, coz se da pouzit jako commandline zabalovac/rozbalovat z mnoha formatu, vcetne ZIPu. Takze pak neni nutne s makrem distribuovat ten zip.exe. ;)

Tomu říkám konstruktivní návrh ...
  • 0

#16 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 909 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 15:02

me to napadlo uz driv s tim 7z, ale nejak jsem si nebyl jist moznosti balit do zipu a tak sem myslel, ze se o tom vi a nejde to tak
7-Zip (A) 4.42  Copyright (c) 1999-2006 Igor Pavlov  2006-05-14

Usage: 7za <command> [<switches>...] <archive_name> [<file_names>...]
       [<@listfiles...>]

<Commands>
  a: Add files to archive
  d: Delete files from archive
  e: Extract files from archive (without using directory names)
  l: List contents of archive
  t: Test integrity of archive
  u: Update files to archive
  x: eXtract files with full paths
<Switches>
  -ai[r[-|0]]{@listfile|!wildcard}: Include archives
  -ax[r[-|0]]{@listfile|!wildcard}: eXclude archives
  -bd: Disable percentage indicator
  -i[r[-|0]]{@listfile|!wildcard}: Include filenames
  -m{Parameters}: set compression Method
  -o{Directory}: set Output directory
  -p{Password}: set Password
  -r[-|0]: Recurse subdirectories
  -scs{UTF-8 | WIN | DOS}: set charset for list files
  -sfx[{name}]: Create SFX archive
  -si[{name}]: read data from stdin
  -slt: show technical information for l (List) command
  -so: write data to stdout
  -t{Type}: Set type of archive
  -v{Size}[b|k|m|g]: Create volumes
  -u[-][p#][q#][r#][x#][y#][z#][!newArchiveName]: Update options
  -w[{path}]: assign Work directory. Empty path means a temporary directory
  -x[r[-|0]]]{@listfile|!wildcard}: eXclude filenames
  -y: assume Yes on all queries

ale jinak by to bylo urcite praktictejsi pouzit neco co uz "gg" umi
  • 0

#17 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 15:42

Díky všem kteří se snaží napovídat ... Jediné, co jsem neobjevil, je jak se jmenuje ta proměnná PATH_TO_GEOGET.EXE (HaLuMa asi ví ...) Mimochodem vyzkoušel jsem to BEZ cesty (jen RunExec('7za.exe') a funguje to ... Nemáte na to někdo relevantní vysvětlení? Edit: Podotýkám že 7za.exe nemám nikde na PATHu ...
  • 0

#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 16:00

mikrom napsal/a:
me to napadlo uz driv s tim 7z, ale nejak jsem si nebyl jist moznosti balit do zipu a tak sem myslel, ze se o tom vi a nejde to tak


Parametr -t ;)

Priklad:

7za.exe a -tzip -r x.zip *.*
  • 0

#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 588 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 16:05

Osik napsal/a:
Jediné, co jsem neobjevil, je jak se jmenuje ta proměnná PATH_TO_GEOGET.EXE (HaLuMa asi ví ...)

Viz. changelog k verzi 2.2.2: geoget_progpath

Osik napsal/a:
Mimochodem vyzkoušel jsem to BEZ cesty (jen RunExec('7za.exe') a funguje to ... Nemáte na to někdo relevantní vysvětlení?
Edit: Podotýkám že 7za.exe nemám nikde na PATHu ...


Vida to mi nedoslo. Ve windows se moduly vyhledavaji tak, ze se nejdrive hleda v adresari procesu, pak v systemovych adresarich windows, a az pak podle PATHu. Toto tedy plati treba p vyhledavani DLL knihoven, a asi to plati pro libovolny modul.

Takze tady to najde, protoze je to ve stejnem adresari, co je Geoget. ;)
  • 0

#20 Osik

Osik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2009 - 16:36

HaLuMa napsal/a:

Osik napsal/a:
Mimochodem vyzkoušel jsem to BEZ cesty (jen RunExec('7za.exe' )) a funguje to ... Nemáte na to někdo relevantní vysvětlení?
Edit: Podotýkám že 7za.exe nemám nikde na PATHu ...


Vida to mi nedoslo. Ve windows se moduly vyhledavaji tak, ze se nejdrive hleda v adresari procesu, pak v systemovych adresarich windows, a az pak podle PATHu. Toto tedy plati treba p vyhledavani DLL knihoven, a asi to plati pro libovolny modul.

Takze tady to najde, protoze je to ve stejnem adresari, co je Geoget. ;)

To jsem si taky myslel, ale nebyl jsem si jistý (kdo si taky může být ve Windowsech jistý...)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama