Bez těch piv z dřívějška je to tu nějaký smutný, tak já nějaká pohodím a berte si.
Publikováno 03 prosinec 2021 - 20:29
Bez těch piv z dřívějška je to tu nějaký smutný, tak já nějaká pohodím a berte si.
Publikováno 04 prosinec 2021 - 1:54
Když jinak nedáš, vzal jsem si jednoho Hendrycha. Díky kámo .
Šťastný a veselé všem !
Publikováno 04 prosinec 2021 - 11:23
To už je votevřený a možná voblízaný - eště bych něco chytil...
Publikováno 05 prosinec 2021 - 9:07
Dīky, to se nedá odmítnout. Bereme dvě černá k snídani a všem přejeme klidné Vánoce. Na zdraví !!!
Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 05 prosinec 2021 - 9:45
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 12 prosinec 2021 - 0:44
Lidi, vy jako nepijete pivo?! A jako "šťastný a veselý" nic jako?! Tak jestli nic vostatního, tak tohle je úpadek, fakt...
Publikováno 12 prosinec 2021 - 8:27
OK, tak já bych si s dovolením vzal toho Konráda, díky. A taky přeju šťastný a veselý .
Publikováno 12 prosinec 2021 - 9:11
Publikováno 12 prosinec 2021 - 18:36
Také já přeju všem hezké Vánoce a všechno nejlepší v novém roce.
L. A.
P.S. Hint: za kometou...
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 12 prosinec 2021 - 19:17
Publikováno 12 prosinec 2021 - 19:52
To je v moři, někde mezi Kyprem, Tureckem a Sýrií .
Publikováno 15 prosinec 2022 - 16:21
Drazí přátelé a kamarádi!
Čtrnácté vánoční poselství, v duchu tradice můj první a poslední letošní příspěvek do tohoto dříve slovutného fóra, bude text krátký a skromný. Neb z delšího uskupení slov by dozajista čišela nejen melancholie, ale nepochybně i jistý sarkasmus - třeba z toho, jak jsem naivně o roku 2020 psal jako o „zajímavých časech“ (sic!).
Přeji všem šťastný, veselý a klidný vánoční čas!
Rád bych něco popřál i do roku 2023, ale jako silně pověrčivý a duchem zaostalý vesničan budu raději tentokrát moudře mlčet.
A na závěr již tradiční zvyk - obrázky zasněžených krajin, blyštivých koulí (vánočních) či umělecky aranžovaná zátiší chmelových produktů - s velkou radostí přenechám milým kolegům tohoto veskrze pozitivně laděného auditoria.
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů