Přejít na obsah


Fotka

GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
821 odpovědí na toto téma

#41 LukasX

LukasX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 14:42

Ooo, to je parada! Dekuji Veverkam za paradni praci a i autorovi makra pro GSAK! To vypada, ze po drobnem poladeni to bude jedna z klicovych aplikaci :) BTW: jeden problemek je, ze se mi u nekterych nezobrazuji D a T hvezdicky. Nekde nezobrazi D a nekdy T, nekdy ani jedno. Misto toho akorat cervene skrtnuty obdelnicek. Nejaky tip, cim to muze byt. Jinak hodnoceni kesi se uklada v GSAKu do USER notes poli. Jeste jednou DIKY!
  • 0

#42 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 14:48

LukasX napsal/a:
Ooo, to je parada! Dekuji Veverkam za paradni praci a i autorovi makra pro GSAK! To vypada, ze po drobnem poladeni to bude jedna z klicovych aplikaci :)

BTW: jeden problemek je, ze se mi u nekterych nezobrazuji D a T hvezdicky. Nekde nezobrazi D a nekdy T, nekdy ani jedno. Misto toho akorat cervene skrtnuty obdelnicek. Nejaky tip, cim to muze byt.

Jinak hodnoceni kesi se uklada v GSAKu do USER notes poli.

Jeste jednou DIKY!


To je problem meho makra, spatne exportuju cele velikosti (1, 2, ...), pulky mi funguji dobre. :)
  • 0

#43 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 16 prosinec 2009 - 14:58

Hlásím se k makro pro GSAK. Už mám od autora nějaké detaily, tak to brzo bude ...
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#44 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 15:09

Tak pak prejdeme do tohoto topicu, at to tu nezaplacavame.

http://www.geocachin...255#post_170255

Ja uz vyresil spravne zobrazeni terenu a obtiznosti, ale od profika to bude urcite lepsi. :)
  • 0

#45 petegeo

petegeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 981 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 15:18

Dobra prace, pekne... Ja bych se primlouval za moznost nastavit kruh 161m i u mysterek. Mam u vylustenych skutecne souradnice ulozeni, tak by se to obcas hodilo... :-)
  • 0

#46 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 15:24

petegeo napsal/a:
Dobra prace, pekne...
Ja bych se primlouval za moznost nastavit kruh 161m i u mysterek. Mam u vylustenych skutecne souradnice ulozeni, tak by se to obcas hodilo... :-)


161m se ti u mysterek zobrazi, kdyz u nich mas vytvoreny waypoint Final location. Take mam v GSAKu zmenene vychozi souradnice, je to tak pro me lepsi, ael chapu, ze je problem to resit u zobrazeni, protoze bud u vsech, tedy i tech co nemas vylusteny a nebo u zadnych. Reseni by mohlo byt v tom, ze by export poznal, ze mas nekde opravene souradnice a pak sam vytvoril do exportu ten waypont Final.
  • 0

#47 Hobako

Hobako

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 16:21

rodinka veverek napsal/a:
Tak jako vánoční dárek jsem vytvořili v Javě nový desktopový program pro zobrazení keší na mapy.cz. Program podporuje plánování výletů a filtraci zobrazených dat podle hodnocení a bestof bookmarků.
Viz geokuk.ic.cz.

Ahoj, dík za dárek! Mám pro Tebe láhev vína jako dárek ode mne. Pokud nemáš můj mobil, najdeš ho v kterékoliv mé keši. Zavolej, domluvíme se kde Ti to předám. Nestavíš se zítra na Undergroundu http://www.geocachin...log=y&decrypt=?
  • 0

#48 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 641 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 16:34

Uvital bych: - moznost nezobrazovat nahled z ortofoto mapy - ruzne pojmenovani souboru, treba s konstantni priponou .geokuk (proc mam aktualizovat exportem vzdy vsechno, kdyz staci kousek, kam jsem prave pridal finalku a chci videt, jak se mi to promitne mezi kese) - pokud zobrazim bez mapy, nereaguje na PgUp/Down
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#49 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 110 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 18:06

rodinka veverek napsal/a:

honny napsal/a:
Je hodně problém naimplementovat zežrání standardního gpx souboru? :)

Jinak to vypadá hezky. ;)

Problém to není, jen práce. Asi největší problém je, že ve standardním GPX souboru není prostro pro hodnocení a bestof bookmarky. Nebo se mýlím?

Good point! Tyhle věci neužívám, takže mi to nedošlo. :)

Mirror tu už pár lidí nabízelo, makro pro GSAK už tu je (a stejně teď GSAK prakticky neužívám), takže asi teď můžu pomoct jen testováním...

Jen detail, asi překlep:
honny@squia:~$ java -jar geokuk_1.0.jar
java.awt.Dimension[width=1280,height=800]
Tal co tu mame: TURIST []
Tal co tu mame: TURIST [TTUR]


Druhej problém by mohlo být užití ikonek Groundspeaku, nevím jak to mají s licencí, kažopádně alternativy jsou (třeba niximorovo ikonky používané v WMGeo).

Pro OSM mapu su taky (když už to dělám :D ), jen skoda, ze v defaultu nerenderuje KCT trasy a vrstevnice, no.

Je to supr věc, nejen protože mi přijde prohlížení mapy (bez ohledu na ty poi na ní) v browseru nepříjemné. ;)
  • 0

Lovím zážitky a zakládám pro body.

 

#50 Trauma_Zero

Trauma_Zero

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 507 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 18:19

docela šikovný prográmek, vždy jsem chtěl nějaký program kde budu mít náhled na cache s tur a cyklotrasami, ale dokud neumí importovat surové gpx tak je pro mně nepoužitelný. S Geogetem nejsem kamarád, z GSAKem vubec. Přímý import z gpx z PQ, GCZ2, Skrýšotlače popř WPT z Oziho, bych moc uvítal. Nebo jsem něco přehládl ?
  • 0

#51 rodinka veverek

rodinka veverek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 18:32

Osik napsal/a:
Ahoj Veverky, jak je to s off-line verzí?
Co někde kešovat (keš jako cache, ne keš jako cache) mapové podklady? Pak by šlo "postahovat data do notebooku a hurá do terénu ...

Mapy, které si projedeš se cachují ve složce, kterou uvidš ve volbě "Soubor / umístění souborů".
  • 0

#52 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 742 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 20:35

Tedy, opravdu pěknej prográmek... Asi přestanu používat pomalou mapu na www.geocaching.cz :-) Škoda, že se to nedá zakomponovat rovnou do GG, to by pak byl už skvěle funkční program, HaLuMo, nezlob se, ale Tvoje mapa z GeoGetu mi moc nesedí (to jsem raději používal mapu z GC.cz nebo GC.com)
  • 0

#53 KaMo_cz

KaMo_cz

    starej member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 20:50

Roman_Jaromer napsal/a:
... Asi přestanu používat pomalou mapu na www.geocaching.cz :-)
...

mapa na gc.cz chodí opravdu pomalu, pomalu chodí i na gc.com tedy pokud je oboje v ie(7), od té doby co používám operu10, tak to jede xkrát rychleji
ještě to zkusím pod linuxem a ff
hw a připojení je stejné, jen ty browsery vyměnit.

(ie musím držet kvůli zkostnatělý bance, která podporuje jen tento shit a ff)
  • 0

#54 sHpy00n

sHpy00n

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 21:08

KaMo_cz napsal/a:
... operu10, tak to jede xkrát rychleji
ještě to zkusím pod linuxem a ff
hw a připojení je stejné, jen ty browsery vyměnit.

(ie musím držet kvůli zkostnatělý bance, která podporuje jen tento shit a ff)


OT: jj. Opera rulez. pouzivam dobrych 6 let, ale posledni dobou se klonim spise k FF. nejak jsem si zvykl na greasemonkey skripty pro GC, pricemz valna vetsina jich v Opere nechodi. dal ma zatim neresitelne trable s facebookem a neni podporovana ani datovymi schrankami tak mam dojem ze jde do kopru.
  • 0

#55 Colonel74

Colonel74

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 21:10

Tak jsem dal kuk na GeoKuk a moc dekuju, vypada to velice luxusne a bude to paradni vychytavka, ma to jeste velky potencial! Takze diky autorovi i XiXimu za prvnotni nastrel GSAK export makra!
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#56 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 109 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 21:16

Pěkné udělátko. Taky bych se přimlouval k možnosti nastavit cestu pro data. Jelikož jsem tvor líný a nechce se mi při každém exportu zadávat cestu, upravil jsem makro pro GeoGet tak, že se mu cesta zadá jednou přes nastavení pluginu a pak už se ukládá automaticky bez ptaní.

Přiložený soubor (y)

  • Přiložený soubor  geokuk.zip   1019bytů   0 Počet stažení

  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#57 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 250 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 21:29

Roman_Jaromer napsal/a:
Škoda, že se to nedá zakomponovat rovnou do GG, to by pak byl už skvěle funkční program, HaLuMo, nezlob se, ale Tvoje mapa z GeoGetu mi moc nesedí (to jsem raději používal mapu z GC.cz nebo GC.com)


Zaintegrovat se to da velmi jednoduse, chce to jen vylepsit ten skript pro Geoget:

- predelat to z GGE do GGP
- ukladat vystup do pevne cesty (klidne pres konfiguraci...) Takze se to nebude na nic ptat.
- Na konci skriptu pustit Geokuk.
- udelat tomu nejakou hezkou ikonku, co si pak muzes hodit na taskbar.

A pak bys to mel na jedno kliknuti, stejne jako ta cachemapa v geogetu. ;)

Mimochodem, pokud ti cokoliv v Geogetu nesedi, nestyd se a napis mi sve vyhrady, klidne i na SZ. Ackoliv zli jazykove tvrdi opak, tak nasloucham svym uzivatelum.
  • 0

#58 Kvety

Kvety

    Lezec

  • Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 21:31

Můžu se zeptat? Geoget a pod. nepoužíván, každý výlet si planuji postupně kešku po kešcš, je nějaká možnost postupně tam nahrávat kešky? NEbo si vyjet ten soubor, kterým se nahrávají do tohoto programu kešky jen s vybranýma keškama?
  • 0

#59 mechtuar

mechtuar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 22:33

super práce díky ježíšku :)
  • 0
fičí fičí fičí too

#60 rodinka veverek

rodinka veverek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2009 - 22:49

Kvety napsal/a:
Můžu se zeptat? Geoget a pod. nepoužíván, každý výlet si planuji postupně kešku po kešcš, je nějaká možnost postupně tam nahrávat kešky? NEbo si vyjet ten soubor, kterým se nahrávají do tohoto programu kešky jen s vybranýma keškama?

Když si plánuješ výlet kešku po (kešce), také to tam dělám, vznikne ti soubor se seznamem keší, ale jsou tam jen waypointy. Nezbude nic jiného než použít geoget nebo gsak. V nejbližší doě jeho funkce Geokuk dublovat nebude.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama