Přejít na obsah


Fotka

GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
824 odpovědí na toto téma

#641 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 21 březen 2014 - 22:53

Mate zapnuty relief. Kdyz ho vypnete, mapy bezi dal bez chyboveho hlaseni.


  • 1

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#642 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 836 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2014 - 10:57

Díky moc za radu!!!

Já si všiml, že se mi nejdříve načetly dlaždice, ale pak mi zase zmizely pod tou hláškou!


  • 0

#643 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 836 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2014 - 10:59

PS.: Když šla nově zapnout ta vrstva pro lepší rozlišení turistických map.cz, nešla by dodělat podpora i pro jiné mapy, než mapy.cz u jiné státy než ČR? Hlavně kvůli off-line keškování v jiných státech, než je ČR?

Prosím, prosím smutně koukám... Nemusí být google.


  • 0

#644 john111

john111

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2014 - 20:32

Ahojte, mám s Geokukem problém, začal zobrazovat některé ikony jako ikony zavřeného pokladu, staré PQ generované před týdnem to nedělají, ale nově generované PQ to dělají všechny. Nemáte někdo podobný problém?

Přiložené miniatury

  • Screenshot - 27.5.2014 , 21_29_24.png

  • 0

#645 KaMo_cz

KaMo_cz

    starej member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2014 - 22:09

GS minulý týden změnil waypointy a proto to geokuk u nových gpx nekorektně zobrazuje.

Budeš muset počkat na upgrade geokuku.


  • 0

#646 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 836 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2014 - 6:16

Hmm, blbá zpráva, vzhledem k tomu, že nevím, jak je to vlastně s aktualizací GeoKuku, jestli ho autor ještě vůbec aktualizuje. Vím, že před půl rokem se objevila jedna aktualizace po dvou letech, ale je otázka, jestli bude opět aktualizován a kdy. Přitom je to bezva program, který jsem si moc oblíbil a který moc rád používám.

Potom, co však napsal HaLuMa u GeoGetu o té změně typů WP od GS, nebylo by jednodušší nějak upravit exportní skript z GG tak, aby v rámci exportu přepsal názvy těch WP z nových na staré pro GK?


Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 28 květen 2014 - 6:17

  • 0

#647 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 911 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2014 - 6:27

GG ale právě tohle dělá, ne? Respektive přepisuje to na staré typy už při importu do databáze. Alespoň mě to tedy v geokuku funguje stále stejně.


  • 1

#648 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 836 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2014 - 6:54

Díky, to jsem si oddechl. Teď zrovna jsem v práci a nevyzkouším to, takže to, že to házelo někomu ty špatné ikonky je asi následek importu kešek v době, kdy to nebylo ošetřeno... Neuvědomil jsem si, že HaLuMa něco podobného psal a naposledy jsem GK spouštěl na týden starých datech :-)


  • 0

#649 Myškin

Myškin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2014 - 18:02

 Stáhnul jsem si dnes PQ z GC.com a podíval se do Geokuku. Výsledek? U multikeší a mysterek se zobrazují místo původních ikonek jenom symbol zavřeného pokladu. Takže v této podobě je pro mě Geokuk nepoužitelný. Je nějaké řešení tohoto problému?


  • 0

#650 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 048 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2014 - 18:10

 Stáhnul jsem si dnes PQ z GC.com a podíval se do Geokuku. Výsledek? U multikeší a mysterek se zobrazují místo původních ikonek jenom symbol zavřeného pokladu. Takže v této podobě je pro mě Geokuk nepoužitelný. Je nějaké řešení tohoto problému?

Jasně. PQ načti do GeoGetu a z něj pak exportuj do GeoKuku.

Výhoda: do GeoGetu můžeš doplňovat vyluštěné finálky, přidávat poznámky z luštění,....


  • 0

#651 Myškin

Myškin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2014 - 18:16

Jasně. PQ načti do GeoGetu a z něj pak exportuj do GeoKuku.

Výhoda: do GeoGetu můžeš doplňovat vyluštěné finálky, přidávat poznámky z luštění,....

 

A sakra! Tak to vypadá, že budu muset kousnout do toho "kyselého jablka" a začít se s ním naučit pracovat. Až dosud jsem se mu docela úspěšně vyhýbal :)


  • 0

#652 john111

john111

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2014 - 4:35

Taky mě vzniklá situace donutila používat GG.
  • 0

#653 Danstahr

Danstahr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2014 - 10:14

Zkompilovaný Geokuk s ukládáním dlaždic do databáze a dalšími několika opravenými problémy jsem přiložil tady : https://code.google....Verze Summary. 


  • 0

#654 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2014 - 17:05

Zkompilovaný Geokuk s ukládáním dlaždic do databáze a dalšími několika opravenými problémy jsem přiložil tady : https://code.google....Verze Summary. 

Ahoj,

tak nevím kde je chyba. ale při spuštění vyhodí chybu "Unable to lauch application."

 

(Exeption:

CouldNotLoadArgumentException[ Could not load file/URL specified: C:\Temp\Tmp\javaws3]

at com.sun.javaws.Main.launchApp(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.continueInSecureThread(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main$1.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
 
Wrapped exception:
java.io.IOException: File too large
at com.sun.javaws.jnl.LaunchDescFactory.buildDescriptor(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.launchApp(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main.continueInSecureThread(Unknown Source)
at com.sun.javaws.Main$1.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
)

 

Používám Javu ve verzi 7. Je potřeba to spustit s nějaký parametrem?


  • 0

#655 Danstahr

Danstahr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2014 - 22:31

Zajímavé, WebStart by se do toho vůbec neměl míchat. Jak přesně to spouštíš? Pokud máš správně asociace, mělo by stačit stažení a dvojklik. Jinak klasicky

java -jar nazev_jaru.jar

Tento příspěvek byl upraven od Danstahr: 13 červenec 2014 - 22:33

  • 0

#656 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 5:42

Takže se věc má tak, že pokud to pustím dvojklikem (což byl i případ včera), pak to vyhodí tu chybu, ale pokud to spustím přes příkazový řádek, pak to naběhne.

Standardně geokuk jinak spouštím přes GSAK. Netušíš, kde by mohla být chyba v té asociaci souborů, nebo kde by mohl být zakopaný pudlík?

Jinak tato kompilace zobrazuje keše již správně (aspoň na první pohled jsem nic šišatýho nenašel), dobrá práce.


  • 0

#657 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 8:42

Trochu jsem se tomu pověnoval, proč to nekvoká a zjistil jsem, že byla dokopaná java. Po update java už to kvoká na poklikání.

Hold, pinďousy :-D


  • 0

#658 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 770 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 19:54

Ahoj,

tak jsem chtel taky vyzkouset geokuk a tohle mi to pri spusteni hazi.

resp. ty errory mi to hazi i pri nastavovani slozek....pro mne je to spanelska vesnice

Přiložené miniatury

  • Nový rastrový obrázek.jpg

Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 14 červenec 2014 - 19:55

  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#659 Danstahr

Danstahr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 19:56

Ahoj,

 

to teď dělá i oficiální vydání Geokukuku a buď to můžeš klidně ignorovat, nebo stáhnout http://dan-stahr.tk/geokuk_nightly.jar, kde už je to opravené.


Tento příspěvek byl upraven od Danstahr: 14 červenec 2014 - 19:57

  • 0

#660 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 770 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2014 - 20:56

Diky, ale dela to porad. A nejak vubec netusim, jak zobrazit kesky. Vyberu si v nasteveni adresar s gpx a stejne se mi ve zdrojich nic nezobrazi.


  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro




1 uživatel(ů) prochází toto téma

1 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů


    ProKesTom

Reklama