Přejít na obsah


Fotka

GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
821 odpovědí na toto téma

#721 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2016 - 19:29

Aha, tak už vím asi v čem je ten problém, v datagasp / script / geokuk mi chybí soubor geokuk_version.txt :-/ nemá jej někdo k zaslání? Není tam ani po přeinstalaci pluginu


  • 0

#722 TerZdeK

TerZdeK

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 542 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2016 - 19:51

Normalne si ho vytvor a myslim ze do nej staci napsat verze napr 4.2.0 :) tot vse. Nejsem na pc, jinak bych poslal
  • 0

#723 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 468 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2016 - 20:21

Pripojuji soubor geokuk_version.txt

Přiložený soubor (y)


  • 1

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.03 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#724 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2016 - 22:25

Supr, děkuji. Tak geoget už provede export kešek pro geokuk, bez chyby, ale nespustí jej. 


  • 0

#725 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2016 - 22:31

Aha, tak už vím, plugin ukazuje, že je geokuk již spuštěn, proto jej nespouští, pokud se nezaškrtne "spustit znovu"


  • 0

#726 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 11 březen 2016 - 23:13

Rád bych pomohl radou, ale já sám tímto způsobem (tj. GG plugin pro GK) nepoužívám.

Na druhou stranou je toto informace pro autora GK, že jeho výtvor ja aktivně používán :)  =>

má smysl jej dále rozvíjet a udržovat.


  • 0

#727 TerZdeK

TerZdeK

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 542 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2016 - 9:09

Supr, děkuji. Tak geoget už provede export kešek pro geokuk, bez chyby, ale nespustí jej.


Mam taky toozny problem. Funguje to, pokud geoget vypnes a znovu zapnes. Pak geokuk zapne sam. Po druhe uz ne. Koukam ze vsichni mame stejne problemy.

Co se tyce geokuku neznam lepsi program. Bez nej ani ranu. Mapy cz jsoi totiz bozi a jinde se kese nezobrazuji
  • 0

#728 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 473 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2016 - 9:35

Tam pokud ti jde o mapy.cz, tak ty mas primo v Geogetu, aniz bys musel neco dalsiho pridavat. Pokud ti nejde o nejake jeho pokrocile funkce, geokuk nepotrebujes.


  • 0

#729 TerZdeK

TerZdeK

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 542 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2016 - 10:26

Planuju v geokuku vylety, export. Ofline.rezim a podobne. O mapach primo v geogetu vim, ale nikdy mi to nejak nevyhovovalo. Ani nevim proc musim na to juknout :))))
  • 1

#730 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 473 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2016 - 10:45

Proto rikam "pokud ti nejde o pokrocile funkce geokuku". Pokud bys to delal jen a jen kvuli mapy.cz, tak by to byl kanon na vrabce.


  • 0

#731 rodinka veverek

rodinka veverek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 530 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2016 - 23:28

Geokuk umí mapy celého světa. V tuto chvíli Open Streat mapy. A to od verze 5.0.0-beta1. Blíže viz http://geokuk.cz


  • 0

#732 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2016 - 12:55

tyjo ty mapy jsou super, ale to načítání je nějaké divné. 

 

nejdřív jsem nebyl schopný přiblížit se na ČR po spuštění geokuku (byl jsem oddálen na mapu světa a při přibližování mě to házelo někam do asie. pak už dobré.... ale načítání mapových podkladů je nějaké divné. při přibližování/oddalování zůstávají dlaždice nenačtené. Při Z14 není načtené Brno, ani při opětovném oddálení/přiblížení se nenačtou.


  • 0

#733 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2016 - 13:03

našel jsem ještě další chybu - nefunguje pořádně zoom, v nové verzi je na zoom 16 přiblíženo na úroveň 13, nebo 14 z předchozí verze. Zkrátka nelze pořádně přiblížit mapu. 


  • 0

#734 rodinka veverek

rodinka veverek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 530 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2016 - 22:23

Kterou mapu nelze přiblížit?


  • 0

#735 Do-bby

Do-bby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2016 - 8:27

jéé už jsem ho smáznul a vrátil se k předchozí verzi. Myslím ale, že to byla základní mapa


  • 0

#736 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2016 - 15:58

Občas se mi stane, že v souboru s naplánovanou cestou jsou uloženy dvě trasy.

Ty trasy jsou většinou identické (viz příloha) nebo jedna je podmnožinou druhé. Asi něco dělám špatně, ale nevím co :-(

Při otevření takové 'dvojité cesty' v GK toto ani nezaregistruji, ale pokud si takovou cetu naimportuji do Locusu, tak asi logicky vzniknnou v Locusu dvě trasy. To by až tak nevadilo (zobrazím si jen tu jednu), ale pokud se ty dvě liší, pak mám problém rozlišit, která je ta 'správná' :-)

 

Nestalo se to taky někomu - myslím ty dvě trasy v jednom souboru s cestou z GK?

Tuším, že by mohl být problém v tom, že cestu v ukládám průběžně (i několikrát) během plánování v GK stiskem CTRL-S.

Přiložený soubor (y)


Tento příspěvek byl upraven od ToRo61: 02 duben 2016 - 15:59

  • 0

#737 Krecik

Krecik

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2016 - 19:50

Chtěl bych se zeptat jaký formátu databáze, do který nyní geokuk ukládá kachle od BigPlanet SQLite jež využívá MobAC. Jde mi o možnost použití dat z geokuku pro PocketDrake.

Předem děkuji za odpověď


  • 0

#738 Danstahr

Danstahr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2016 - 9:18

Schéma databáze je velmi podobné nebo totožné, nicméně jak RMaps, tak BigPlanet, používají obrácené číslování zoomu než GeoKuk (v Geokuku je 0 nejoddálenější pohled, ve zmíněných formátech nejpodrobnější).


  • 0

#739 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 468 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2016 - 19:00

Tak na mně dnes vyběhla chyba:

 

exc9a1    Proč se má normalizovat takový obludný úhel: -1.822187385E7 stupňů

 

No uplně jsem se vyděsil a viděl jsem, že se nenačetly některé finalní body. A tak jsem začal pátrat v databázi GG, co se tam děje a našel jsem pár finálních bodů podobného ražení:

 

N00°0.000' E2468°0.000'
N1841°2.410' E8175°0.000'

 

No vymazání těchto bodů nepomohlo, neb jsem netušil kde všude jsou a kolik jich je, a tak jsem se vrátil k databázi staré cca 1 týden, kdy vím, že bylo vše vpořádku. A vše zas chodí jak má, jen těch pár nových finálních bodů z posledního týdne  musím zapsat znovu. Co mi tu databazi nabouralo nevím, ale ty mnou zapsané finální body z posledního týdne to nebyly.


Tento příspěvek byl upraven od Solim: 08 duben 2016 - 20:57

  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.03 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#740 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2016 - 20:23

Stator ma Diagnosticky profil, ten by tyto chyby mohl najit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama