Přejít na obsah


Fotka

GSAK - export pro GeoKuk


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
37 odpovědí na toto téma

#21 hreg

hreg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2009 - 11:11

marram napsal/a:
V makru mas tlacitko Nastaveni a tam jsou dve cesty, ta horni je primo k souborum GeoKuku a primo tam se uklada soubor s kesemi (kesky.geokuk).


Díky, už to jede - a vypadá to dost dobře.
  • 0

#22 hubipe

hubipe

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2010 - 21:26

Ahoj,
narazil jsem na chybku a to, že když jsem zaznačil, že chci spustit program, ale neměl jsem cestu k programu vyplněnou.
Tak jsem si to opravil, a aby jste se s tím nemuseli zabývat, dávám vám to k opsání :)

Řádek 107:
If ($chkRunGeoKuk = True And FileExists($oFileGeoKuk))

  • 0

#23 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 05 leden 2010 - 21:56

Diky. Opraveno. Přidána možnost exportu lokací z GSAKu pro GeoKuk. Stahujte verzi 1.5.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#24 bohusz

bohusz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2010 - 10:37

Pokud si zatrhnete "Přidat export k existujícímu souboru", ale soubor ještě neexistuje, nezapíše makro hlavičku požadovanou GeoKukem, který pak nic nezobrazí.
- Proč by to někdo dělal? No třeba proto, aby se mu nastavení uložilo pro příště.
- A proč to řešit? Protože pro méně IT orientované uživatele může být problém obtížně řešitelný...

Oprava je prostá, IF na řádku 201:

If $chkAppend = False
	$sText = UTF8("*geokuk:exportversion=2" + $_NewLine, "e" )
	$sError = PutFile($exportFile, $sText)
EndIf
nahraďte tady tímhle:

If $chkAppend = False Or FileExists($exportFile) = False
	$sText = UTF8("*geokuk:exportversion=2" + $_NewLine, "e" )
EndIf
případně tímhle:

If $chkAppend = False Or FileExists($exportFile) = False
	$sText = UTF8("*geokuk:exportversion=2" + $_NewLine, "e" )
	$sError = PutFile($exportFile, $sText)
	$sText = ""
EndIf

Soubor s opraveným makrem přikládám.

Přiložený soubor (y)


  • 0
-- Bohusz, Oregon 300 / eTrex Vista HCx

#25 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 24 leden 2010 - 0:55

Díky. Opraveno a vystavena verze 1.6
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#26 vetrnik_cr

vetrnik_cr

    vetrnik_cr

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2010 - 14:55

Tak mi nejde export z GSAK. verze makra 1.6 GSAK poslední verze 7.7.1.10 vyhodí to error a v jeho logu je toto: ******************************************************************** Error log: 27.03.2010 14:52:39 GSAK 7.7.1.10 ******************************************************************** MacVersion = 1.6 MacDescription = Export kesi pro mapovy program GeoKuk MacAuthor = XiXi_team (ormoru at gmail dot com) MacUrl = http://www.yard.cz Current Macro: C:\Documents and Settings\home\Data aplikací\gsak\macros\export_to_geokuk.gsk Error in Macro at line: 177 MacSettings Type=R File=$sFileSettings Vars=radExCache,radFlagCache,radUnFlag,chkChilds,chkFinal,sMyEval,sEval,exportFolder,chkRunGeoKuk,oFileGeoKuk,oMyEvalTable,oEvalTable,chkUseEval,chkAppend,chkMoreInfo,radLocations Error=> Variable: "chkMoreInfo" not found in saved settings to restore Macro will now abort
  • 0

#27 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 27 březen 2010 - 21:07

To se stává, když člověk nečte ... B)
Víc času jsi ztratil psaním příspěvku, než přečtením jedné věty :D

Pokud používáte verzi nižší, je třeba smazat soubor s nastavením v adresáři GSAK maker (export_to_geokuk.xml) a nechat si vygenerovat nový.

  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#28 vetrnik_cr

vetrnik_cr

    vetrnik_cr

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2010 - 21:46

AHa, no sice jsem hledal, ale tuhle větu jsem přehlédl, Díky za rychlou odpověď. holt se člověk stále učí :-D
  • 0

#29 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 472 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2010 - 11:09

Ahoj, dík za novou verzi. Našel jsem v ní chybu při výpisu hodnocení - opravený soubor přikládám. A ještě jsem si tam udělal jedno vylepšení (pro mne důležité) - když autor keše dá do waypointů bod "Final Location", tak ho přehodím na "Reference Point", protože to není pravá finálka.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#30 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 07 duben 2010 - 11:43

Díky za úpravy. Dal jsem je do verze 1.7.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#31 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 472 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2010 - 15:00

Ahoj, trochu jsem se povrtal v exportním makru GSAK pro Geokuk a podařilo se mi ho (za použití cizího know-how) výrazně zrychlit. Kdo máte chuť, zkuste otestovat. Abych se nechlubil cizím peřím, tak zdroj tohohle "quick and dirty" nápadu je Lignumaqua, resp. jeho makro Google_Map_V3. A v makru je jeden malý nedostatek: vlastní keše určuje sám Geokuk asi podle jména ownera. Ve starém makru bylo použito funkce isOwner(), kterou nemůžu použít. P.S. Původní makro napsal Jarda z Xixi Teamu, a to, že jsem tam něco přibastlil, nic nemění na tom, že to je pořád jeho makro.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#32 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 15 červenec 2010 - 11:44

Koukal jsem na to a zrychleno je to přímým čtením DB pomocí SQL. To znamená ale jednu podmínku pro uživatele. Mít GSAK, myslím, od verze 7.7.2
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#33 Crocky

Crocky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 472 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2010 - 12:21

Mělo by stačit 7.7.0, já jsem tam pro sichr dal do kontroly 7.7.1.
  • 0

#34 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2010 - 17:19

Možná blbý dotaz, ale jak dosáhnu toho, aby při exportu Waymarků se zobrazili jako Waymark a ne jako Mysterka? Jak jsem to zkoušel v GeoGetu, tak tam se zobrazí i ikona druhu WM. Co mám,nebo dělám špatně?
  • 0

#35 va3

va3

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 15:13

Drobná úprava makra v. 2.0 (pokud existuje novější, nevím o ní)
Na řádku 287
$sql = $sql + " where ($_Where) and a.cParent=b.Code and (a.cLat!=b.Latitude or a.cLon!=b.Longitude)"
Divil jsem se, proč se mi neexportuje finálka. Bylo to podmínkou, která požadovala, aby se obě části souřadnic lišily od výchozích ;)
  • 0

#36 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 03 červen 2014 - 21:58

Vzhledem ke změnám pojmenování stages a neaktualizaci GeoKuku jsem v makru nahradil nová pojmenování za stará. Takže po exportu byste měli vidět opět všechny stage. Pokud to GeoKuk opraví, vrátím zpět nové hodnoty.

Přiložený soubor (y)


  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#37 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2014 - 18:13

Vzhledem ke změnám pojmenování stages a neaktualizaci GeoKuku jsem v makru nahradil nová pojmenování za stará. Takže po exportu byste měli vidět opět všechny stage. Pokud to GeoKuk opraví, vrátím zpět nové hodnoty.

 

Tak nevím, ale něco je asi špatně, ale nevím co.

Při pokusu o export mi to vyhodí chybu (viz příloha).

GSAK mám aktuální, standardně používám češtinu, ale zkusil jsem nastavit i angličtinu a výsledek stejný.

Když použiju verzi 2.0, tak to běží v pořádku.

Nějaký nápad?

Přiložené miniatury

  • chyba_export_to_geokuk.jpg

  • 0

#38 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 04 červen 2014 - 20:54

Špatně je to, že od doby publikování jsem si ho ještě více přiohnul k mému osobnímu nastavení GSAKu :) Takže to tam naráží na mnou uložený filtr @Hunt. Protože mi fórum nedovolí stáhnout si původní makro, mám zítra slíbeno jeho zaslání. Tam jen upravím přejmenování.

Díky za pochopení.


  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama