Přejít na obsah


Fotka

Doplnek do Mozilla Firefox - GPX Download


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
227 odpovědí na toto téma

#21 BrAtKo

BrAtKo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 9:21

No nic nehrozi, nemam tam nic, FF je bez uprav dokonca som vypol aj ine plugins, mam tu FF SK verziu. Vedla address okna mam este search web okno. Pockam na novsiu verziu teda, lebo teraz mam latest.
  • 0
Garmin Dakota 20 SK Topo - iPhone 3GS Geocaching - TomTom One XL - GeoGet

#22 oldtulak

oldtulak

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 9:40

klik na "zobrazení" - "nástrojové lišty" - "vlastní" a na lištu přetáhnout ikonu GPX a potvrdit "hotovo"
  • 0

#23 BrAtKo

BrAtKo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 9:47

Yoooo to je ono kurna to ma nenapadlo ;) dik
  • 0
Garmin Dakota 20 SK Topo - iPhone 3GS Geocaching - TomTom One XL - GeoGet

#24 dema

dema

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 10:52

oldtulak napsal/a:
klik na "zobrazení" - "nástrojové lišty" - "vlastní" a na lištu přetáhnout ikonu GPX a potvrdit "hotovo"

diky moc :) este by neslo kusok zmensit tu ikonu? je nejaka moc velka a klaje mi to oci...
  • 0

#25 MedoMys

MedoMys

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 11:52

Chtěl jsem si zkusit, jak je tento doplněk použitelný, ale hned jsem narazil. Když chci uložit .gpx a zmáčknu ikonu dřív, než se načte celá stránka, občas se to podaří. Když ale počkám na načtení celého listingu a až pak stisknu ikonu, vždy vyskočí tato chyba :

Unable to extract author from current page.
This shouldn't have happened. Check if there is an updated version of GPX Downloader at addons.mozilla.org. If that doesn't help, please send the dump that will be generated to ....


  • 0

#26 drevorubac

drevorubac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 11:54

dema sk: Mas na tej liste zobrazene male ikony? (Zaskrtaval si Use small icons?)
  • 0

#27 drevorubac

drevorubac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 11:57

MedoMys: A urobil si co ti to kazalo? ;) Existuje kopec veci ktore sa na tvojom pocitaci mozu stat a ktore sa na mojom nedeju, a bez toho dumpu na to nemam ako prist. Stlacat tlacitko predtym ako sa nacita stranka je Zly Napad, to nerob. Keby som nasiel spolahlivy sposob ako zistit ci je stranka nacitana tak to budem kontrolovat. Btw. nemusel si sem pastovat moju adresu. Spam a tak.
  • 0

#28 dema

dema

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 128 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 12:28

drevorubac napsal/a:
dema sk: Mas na tej liste zobrazene male ikony? (Zaskrtaval si Use small icons?)

ano, ale ma to vplyv len na ikony priamo v prehliadaci, teda domov, refresh, dopredu, dozadu...
  • 0

#29 MedoMys

MedoMys

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 13:08

drevorubac napsal/a:
MedoMys: A urobil si co ti to kazalo? ;) Existuje kopec veci ktore sa na tvojom pocitaci mozu stat a ktore sa na mojom nedeju, a bez toho dumpu na to nemam ako prist.
Stlacat tlacitko predtym ako sa nacita stranka je Zly Napad, to nerob. Keby som nasiel spolahlivy sposob ako zistit ci je stranka nacitana tak to budem kontrolovat.
Btw. nemusel si sem pastovat moju adresu. Spam a tak.


Pošlu dump, ok. Ale přečti si můj problém ještě jednou - právě že to funguje naopak. Když se načte stránka celá, uložení se nepodaří.
  • 0

#30 drevorubac

drevorubac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 13:26

MedoMys napsal/a:
Pošlu dump, ok. Ale přečti si můj problém ještě jednou - právě že to funguje naopak. Když se načte stránka celá, uložení se nepodaří.


Nejake rozsirenie alebo Greasemonkey skript ti po nacitani stranky ku kazdemu elementu "a" prida atribut "linkindex", cim tak trochu zmeni format stranky. Ak stlacis tlacitko skor, tak ten skript sa nestihne dostat k slovu. Robim na tom. Btw cisto pre zaujimavost, netusis co za skript by to mohol byt?
  • 0

#31 MedoMys

MedoMys

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 13:33

drevorubac napsal/a:
Nejake rozsirenie alebo Greasemonkey skript ti po nacitani stranky ku kazdemu elementu "a" prida atribut "linkindex", cim tak trochu zmeni format stranky. Ak stlacis tlacitko skor, tak ten skript sa nestihne dostat k slovu. Robim na tom. Btw cisto pre zaujimavost, netusis co za skript by to mohol byt?

Skoro žádné doplňky tu nemám, snad jediný, který by to mohl dělat - CoolPreviews ? Ten po najetí myší na link zobrazuje rychlý náhled na odkazovanou stránku ...
  • 0

#32 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 048 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 20:27

drevorubac napsal/a:
ProKesTom: S waypointami bez suradnic to bude nejak suvisiet, ale to je len jedna z okolnosti. Na stranku som dal novu verziu, ktora ulozi dump ked nevie vyrobit gpx subor. Mohol by si ju pls nainstalovat, skusit stiahnut niektoru z tych kesi a poslat mi ten dump?

Způsobují to dva Greasemonkey skripty:
GCxxxx waypoint / TB link activation způsobuje, že tento doplněk nenajde GC kód keše - nenazve správně ukládaný soubor.
a TableSorter (umožňuje třídit tabulky podle sloupce, který si zvolím) způsobí, že tento doplněk nenajde souřadnice.
  • 0

#33 vop.cz

vop.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 155 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 21:06

Ta mala ikona opravdu nefunguje a opravdu by se hodne hodila... Navrhoval jsem autorovi i variantu, ze by ikona nebyla potreba a rutina se startovala prikazem z kontextove nabidky, z rolety Nastroje nebo hot-key-sem...
  • 0
geoBrnění 2012, 28.-29. září v Brně:
Vložený obrázek

------------------------
OziExplorer support and Czech language editor
OziExplorer + Garmin Oregon 300 | Nokia E51 + BT GPS + HandyGC

#34 BrAtKo

BrAtKo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 16:08

Skoda ze takyto plugin neexistuje pre Google Chrome :(
  • 0
Garmin Dakota 20 SK Topo - iPhone 3GS Geocaching - TomTom One XL - GeoGet

#35 Fridmen

Fridmen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 21:06

Mě to teda funguje uplně suprově a nemohu si to vynachválit. Stažené GPXy prdnu v telefonu do CacheMate a už to jede. Něco takového jsem už dlouho potřeboval.
  • 0
Sedíš- li jednou půlkou na rozpálených kamnech a druhou na kuse ledu, je ti statisticky velmi příjemně.

#36 drevorubac

drevorubac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2010 - 9:26

MedoMys napsal/a:
Skoro žádné doplňky tu nemám, snad jediný, který by to mohl dělat - CoolPreviews ? Ten po najetí myší na link zobrazuje rychlý náhled na odkazovanou stránku ...


Pravdu mas, je to ono. Na stranke je nova verzia ktora by s tym mala fungovat.
  • 0

#37 drevorubac

drevorubac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2010 - 9:28

vop.cz napsal/a:
Ta mala ikona opravdu nefunguje a opravdu by se hodne hodila...

Navrhoval jsem autorovi i variantu, ze by ikona nebyla potreba a rutina se startovala prikazem z kontextove nabidky, z rolety Nastroje nebo hot-key-sem...


Mala ikona nefungovala, lebo som ziadnu nenakraslil ;). V novej verzii uz je. Klavesova skratka je Ctrl-Alt-G.
  • 0

#38 drevorubac

drevorubac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2010 - 9:30

BrAtKo napsal/a:
Skoda ze takyto plugin neexistuje pre Google Chrome :(


Vo FF je ta vyhoda, ze javascript z rozsirenia moze robit prakticky hocico. Rozsirenia v Chrome su prudko obmedzene, takze tam by na to bolo treba binarku, co by zabralo o to viac casu.
  • 0

#39 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2010 - 10:10

Původní instalace mi nenajde aktualizace a když to odinstaluji a chci istalovat znovu, tak dostanu chybovku :(

https://addons.mozilla.org/cs/firefox/downloads/file/74861/geocaching.com_gpx_downloader-1.100107-fx.xpi?confirmed

kvůli chybě: Neplatný instalační balíček
-207

  • 0

#40 Tamila

Tamila

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2010 - 10:56

sobikovi napsal/a:
Původní instalace mi nenajde aktualizace a když to odinstaluji a chci istalovat znovu, tak dostanu chybovku :(

https://addons.mozilla.org/cs/firefox/downloads/file/74861/geocaching.com_gpx_downloader-1.100107-fx.xpi?confirmed

kvůli chybě: Neplatný instalační balíček
-207



Mě to udělalo taky tady je jiný funkční odkaz: https://addons.mozil...x.xpi?confirmed
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama