Přejít na obsah


Fotka

Trackable list - makro generování seznamu trakovatelných předmětů


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
239 odpovědí na toto téma

#121 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2010 - 12:32

Přátelé, kamarádi. Narazil jsem na další drobný problémek. Používám script nebo makro (jak to nazvat?) Trackable List. Podle stránek v mám profilu mám nalezeno 300 trackable předmětů. Po stažení pomocí Trackable Listu jsou v TEtemp *.0.rawpager.htm soubory. Pokud jej zobrazím v prohlížeči, tak mi to píše, že mám "Total Records: 300 - Page: 1 of 15 - Prev. << <[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10]> >> Next" Ale ve výsledném (vygenerovaném) souboru je jich pouze 299. A jak napsáno, tak i ikon. Kde můžu mít chybu? Dík za rady. Mám staženou verzi Trackable 2.2 a nejnovější geojarry (2.0.2).
  • 0

#122 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2010 - 18:40

Podobny problem ma jeden znamy, ale u kesi, v GG ma o jednu mene. A to zkousel jak GJ, tak i PQ na MyFinds. Zrejme ma asi jednu cache dvakrat zalogovanou a nevi o tom, jenze hledejte pri cca 2000 nalezech.
  • 0

#123 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2010 - 19:32

U keší to dokážu pochopit (teda spíš tu zkušenost nemám), ale fungovalo to u trackable tak, že druhý nález toho samého TB nebo GC se už nezapočítával. Navíc se to táhne správně, ale výsledný vygenerovaný soubor je jiný (o jeden nález menší).
  • 0

#124 PetrX

PetrX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2010 - 14:15

Také jsem si toho všiml, ale zatím nevím kde je problém. Pokusím se to opravit, ale nic neslibuji.
  • 0

#125 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2010 - 15:02

Dík za reakci. Držím palce, ale svět se kvůli tomu nezboří ;).
  • 0

#126 phoenix-76

phoenix-76

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2010 - 23:35

Ahoj. Trackable List makro mi dnes z neznámého důvodu přestalo stahovat soubor .1.rawpager.htm a ve výsledku tak generuje seznam s pouhými dvaceti položkami. Stáhne se jen .0.rawpager.htm s prvními dvaceti TB/GC, další část se zbývajícími deseti již ne. Netušíte, v čem by mohl být problém? Předem moc díky.
  • 0

#127 jakubkencl

jakubkencl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2010 - 23:37

Narazil jsem dnes na tento problém také.
  • 0

#128 Czekelici

Czekelici

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 5:33

Taky se mi to začalo stávat, stáhnul jsem si z webu aktuální makro a problém zmizel, už zase stahuje kompletní seznam :)
  • 0
Geocaching is highly addictive, don´t start !!!

#129 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 758 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 6:23

Odhaduji, ze je to tim, ze gc.com zmenil srankovani v html a vsechny funkce, ktere s timto souviseji, prestaly chodit. Tyka se to vsech programu, nejen makra Trackable list. Takze vzdy pri takovychto potizich aktualizovat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#130 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 040 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 7:09

novinky zřejmě zapracovaly :-)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#131 PetrX

PetrX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 9:01

Stahování dat má na starosti geojarry. Makro nic takového nedělá. Pokud se stránky nestahují tak je potřeba aktualizovat geojarry. Stažením makra ze stránek problém nevyřešíte, protože aktuální verze tam je už hodně dlouho a tak na současné změny nereaguje :) .
  • 0

#132 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 758 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 9:20

Tak to se omlouvam za mateni. Makro nemam, nepouzivam a tedy nevim co a jak dela. Nicmene diagnoza byla, zda se, spravna :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#133 phoenix-76

phoenix-76

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 13:56

Mockrát díky za rady. Instalace aktuální verze GJ 2.1.2 problém opravdu vyřešila :-)
  • 0

#134 jakubkencl

jakubkencl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 126 příspěvků(y)

Publikováno 02 srpen 2010 - 14:19

Tak dnešní verze GJ opravdu pomohla. Díky
  • 0

#135 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2010 - 7:09

Nějak se mi nedaří dostat trackables do statistiky. Ve složce data-gasp mám Trackable_export.html. V template mám toto:Header Trackables INCLUDE Trackable_export.html. Co dělám špatně? Konečně, už se to nějakým zázrakem podařílo- přitom jsem to hodinu různě zkoušel, pořád nic a naráz je to tam:D
  • 0

#136 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 951 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2010 - 9:00

Dík za fajn makro. Použil jsem ho do svých statistik, ale... Nedalo by se nějak prosím zakomponovat do nastavení možnost odděleného seznamu vlastněných a nalezených TB/GC a práce se šírkou stránky tak, aby ikony nepřetékaly ze stránky ven a byly vycentrované? Předem díky...
  • 0

#137 Paja.V

Paja.V

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2010 - 12:20

Pro vycentrovanější a nepřetékající ikony můžeš použít TENTO soubor, který jsem si upravil k obrazu svému ;) Nějak mi tu nejde teď přiložit soubor.
  • 0
Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO

Má čeština pro Oregon x50 a aktuální FW 6.40

#138 jmeli

jmeli

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2010 - 13:31

Dnes jsem nainstalovala a úspěšně rozchodila tohle makro. Je to fakt dobré! Zjistila jsem, že mi ale chybí v seznamu jedna ikonka, konkrétně pro Jeep 4x4 Travel Bugs. A taky mi to tím pádem ukazuje o jeden získaný trackovatelný předmět míň než má být. V čem by mohl být problém?
  • 0
jmeli = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps)

#139 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2010 - 20:59

sobikovi napsal/a:
Dík za fajn makro. Použil jsem ho do svých statistik, ale...

Nedalo by se nějak prosím zakomponovat do nastavení možnost odděleného seznamu vlastněných a nalezených TB/GC.

Vygeneruješ vlastní ikony, přejmenuješ soubor, vygeneruješ nalazené ikony, oba soubory vložíš za sebe do Template a máš hotovo.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#140 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 951 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2010 - 22:45

Arogant napsal/a:
Vygeneruješ vlastní ikony, přejmenuješ soubor, vygeneruješ nalazené ikony, oba soubory vložíš za sebe do Template a máš hotovo.

Ano, to jde, ale není to trochu drbání... ? To makro by to mohlo umět, ne? ;) Díky
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama