Přejít na obsah


Fotka

Trackable list - makro generování seznamu trakovatelných předmětů


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
239 odpovědí na toto téma

#141 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2010 - 23:27

jmeli napsal/a:
Dnes jsem nainstalovala a úspěšně rozchodila tohle makro. Je to fakt dobré! Zjistila jsem, že mi ale chybí v seznamu jedna ikonka, konkrétně pro Jeep 4x4 Travel Bugs. A taky mi to tím pádem ukazuje o jeden získaný trackovatelný předmět míň než má být. V čem by mohl být problém?


...z toho si nic nedělej, mi máme taky o jednu míň, a taky to vypadá na Jeep 4x4 Travel Bugs
  • 0

#142 jmeli

jmeli

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 9:00

Asi nějaký problémový Travel Bug. Já se spíš bála, jestli něco nedělám špatně, ale vypadá to, že bude problém jinde.
  • 0
jmeli = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps)

#143 wasserr

wasserr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 9:40

No, já mám ten samý problém - v seznamu i v počtu se mi generuje o 1 trackable méně. Ale v mém případě se jedná o Maryland Geocoin s ref. číslem TBMG8C. Taky nevím, kde je chyba.
  • 0

#144 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 204 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 17:49

Mam 2 otazky: 1) Funguje vam po uprave gc.com makro spravne? Me vyexportuje jen 19 polozek misto realnych 93. 2) Chtel jsem si pomoci Combine napsat davku, ktera by nejdriv stahla pomoci tohoto makra GC a TB a nasledne spustila Autostat v silent modu. A tady je drobny problem. Trackables makro chce nejdriv odsouhlasit co se ma vlastne stahnout a nasledne potvrdit to, ze byl soubor vygenerovan a ulozen. Nedalo by se makro nejak upravit, aby se spoustelo taktez v Silent modu? Preci jen, nastaveni jestli tahat vlastni, nebo nalezene se udela vetsinou jednou a pak se na to nesaha ( alespon ja to tak mam :) ) a potvrzeni ze se soubor vygeneroval taky neni nezbytne nutne pokazde "odklikavat" :) Je to realne prani? Nebo je to mozne uz ted a neco me uniklo?
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#145 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2010 - 9:30

JJ, mne makro vyexportuje 20 misto realnych cca 100...
  • 0

brundi
 


#146 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2010 - 9:58

GeoJarry 2.2.1 tohle resi.
  • 0

#147 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 204 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2010 - 9:59

brundi napsal/a:
JJ, mne makro vyexportuje 20 misto realnych cca 100...

Stahni si nové geojarry.
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#148 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2010 - 12:16

lukabike.com napsal/a:
Mam 2 otazky:
... a potvrzeni ze se soubor vygeneroval taky neni nezbytne nutne pokazde "odklikavat" :) ...

V souboru trackable_list.ggp.pas na konci dej dvě lomítka před tento příkaz:
staré: ShowMessage('Seznam se úspěšně vygeneroval. Uložen ve složce GeoGet/data');
nové: // ShowMessage('Seznam se úspěšně vygeneroval. Uložen ve složce GeoGet/data');
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#149 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2010 - 7:26

tak jsem nainstaloval komplet novou sestavu viz GASP, tj. * GeoGet v2.5.1.603 * GeoJarry v2.2.1 * AutoStat v2.53 * GgStat v1.1.29 plus jsem doinstaloval trackablelist 2.2, nastavil guid a problém stejný, pořád vygeneruje 20 trackables. Tak nevim, je tam nyni potreba nastavovat neco vic nez guid?
  • 0

brundi
 


#150 Cavalier Team

Cavalier Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2010 - 22:37

Tak se pridavam k predchozim tazatalum se stejnymi poznatky. Take jen dvacet TB a GC ... V souboru 20101116-222711.0.rawpager.htm jsou vsechny (233) a v souboru Trackable_export.html jen prvni strana (20). Po smazani souboru a novem generovani je vysledek stejny. Vi nekdo proc ? Kde delam chybku ? Soubory prikladam.

Přiložený soubor (y)

  • Přiložený soubor  tbagc.zip   15,15K   0 Počet stažení

  • 0

#151 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 6:41

Tak jsem to zouknul, a chova se mi to take presne tak... v souboru ....rawpager.htm vsechny, v html pro statistiky jen 20:(
  • 0

brundi
 


#152 PetrX

PetrX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 9:51

Jako autor skriptu musím říci, že funguje správně. Právě jsem zkoušel a vygenerovalo mi to všechny mé nalezené TB a GC. Spušťeno na novém geojarry 2.2.1. Už několikrát jsem to psal a je to i v popisu makra, že o stahování dat z gc.com se stará geojarry a makro nic samotné nestahuje. Proto v 99% případu hledejte problém zde. Co se týče nezobrazení některých ikon tak fakt nevím čím to může být, protože mě vše funguje. Hledal jsem chybu, ale nemohu najít chybu. Ohledně úprav říkám, že makro bylo děláno především pro mě a mě plně vyhovuje. Nicméně nebráním nikomu jej upravit či předělat a vydat v další verzi. Já na to teď opravdu již čas nemám a v současné verzi mi naprosto vyhovuje.
  • 0

#153 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 422 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 10:50

jen takovy vystrel do tmy - nebude problem v tom, ze pro BM tam groundspeak do toho listu vecpal nekam reklamu, se kterou to parsovani nepocita a ukonci se? To by vysvetlovalo, proc to nekomu funguje, a jinym to zpracuje jen 20 kousku, ackoliv je evidentne stazeno vse.
  • 0

#154 krispel

krispel

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 11:48

Problém bude asi někde jinde. Jsem pouze BM a teď jsem zkoušel vygenerovat seznam. Proběhlo to normálně a seznam je kompletní - všech 68 kusů.
Ad Jeep 4x4 s tímhle TB mám problém u kamaráda, který ho našel, ale nedaří se ho dostat do seznamu, opravdu bude nějaký zakletý.
  • 0

#155 Cavalier Team

Cavalier Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 18:24

Problemek bude asi fakt nekde jinde. Jsem PM - tim padem jeden mozny duvod odpada. A navic - do doby, kdy probehly na GC.com posledni sachy, tak vse fungovalo absolutne bezproblemove. A soubory, ktere jsem prikladal, byly stazeny uz novou verzi Geojarry 2.2.1 :-( :-(
  • 0

#156 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 18:50

Jen pro pořádek, zkoušel jsem jak aktualizaci balíku GASP, tak úplně novou instalaci na čistý PC, u obou instalací verze GJ 2.2.1, jestliže se zadává pouze stále pouze GUID, nevím, kde bych dělal chybu, a stále jen 20... EDIT:v chybové konzoli se objevuje toto: ~~~ 17.11.2010 18:50:56 C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-HledatNové(posl.500,Domácíúzemí).batch.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-HledatNové(posl.500,Domácíúzemí).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 17.11.2010 18:50:56 C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Nalezené(všechny,MéLogy).query.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Nalezené(všechny,MéLogy).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 17.11.2010 18:50:56 C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 17.11.2010 18:50:56 C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Založené(všechny,VšechnyLogy).query.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Založené(všechny,VšechnyLogy).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 17.11.2010 18:50:56 C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIFound(all,MyLogs).query.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIFound(all,MyLogs).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 17.11.2010 18:50:56 C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIOwn(all,AllLogs).query.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIOwn(all,AllLogs).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 17.11.2010 18:50:56 C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.Geocaches-MyNewFinds(mark40Newest).batch.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.Geocaches-MyNewFinds(mark40Newest).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 17.11.2010 18:50:56 C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.Geocaches-SearchNew(last500,Homearea).batch.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Documents and Settings\petr\Plocha\geoget-gasp-v1.5.200\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.Geocaches-SearchNew(last500,Homearea).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'
  • 0

brundi
 


#157 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 22:27

Co se týče jeeepu, to nevím, nemám v seznamu, ale jinak mi to funguje správně už tak nějak samo od začátku.
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#158 froggiewalker

froggiewalker

    追跡可能: 0TKR13

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 4:15

lukabike.com napsal/a:
[...] Nedalo by se makro nejak upravit, aby se spoustelo taktez v Silent modu? [...]

Ja jsem si to zaridil tak, ze jsem v souboru script/trackablelist/trackable_list.ggp.pas nekde kolem 160. radku zakomentoval (= pripsat pred ne na stejny radek aspon dve lomitka) dva prikazy, ktere maji objevit ten formular: FormInit; a n:=GGForm.ShowModal;

Pak je potreba mu ty hodnoty sdelit jinou cestou: hned za ne pripis tri nove prikazy:
GGForm_ComboBox1.ItemIndex:=0 (0: stahovat data, 1: nestahovat data),
GGForm_ComboBox2.ItemIndex:=0 (0: vsechny, 1: vlastni, 2: nalezene),
n:=1 (simuluje klik na OK).

Pro zruseni hlaseni o uspesnem generovani staci na konci souboru zakomentovat prikaz ShowMessage('Seznam...');


Reseni je to polovicni, musis to udelat znovu po kazde aktualizaci, ale aspon neco.
Take se primlouvam za Silent verzi.
Diky, PetrX, za uzitecne makro.
  • 0

#159 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 4:26

Takže problém s trackable asi vyřešen, nainstaloval jsem geoget s doplňky ručně, ne GASP, a zatím to mastí
  • 0

brundi
 


#160 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2010 - 18:02

brundi: jiz jsem to psal ve vlaknu GASP, je problem s tim, ze v adresari zustaly bohuzel puvodni soubory od GeoJarry - poznaji se jednoduse - podle anglickych nazvu a jsou to samozrejme ty, u kterych ti to "rve". Staci je vymazat nebo pockat na novy balicek GASP, ktery predpokladam v pondeli.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka