Přejít na obsah


Fotka

Geojarry 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#21 druzicka

druzicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 18:17

Tak to je hodne vymazlena vecicka. At jsi kdo jsi moooc diky B)
  • 0

#22 Qnik

Qnik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 18:34

Osik napsal/a:
Mám takový dotaz ... Když plním data do GeoGetu pomocí PQ celou ČR, má pro mě GeoJarry nějaký významný smysl?


Používám to zejména, když potřebuju zjistit co maj ostatní z kombajnu nalezený a ještě neposlal MyFinds..abych mohl odfiltrovat jejich nalezené cache...atp. Potom k rychlému refreshu listingu..jak píšou kluci. Ke zjištění neaktualizovaných pixel, jestli jsou opravdu archived...
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#23 Colonel74

Colonel74

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 19:27

Existuje nejaky makro i na pouziti z GSAK?
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#24 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 19:42

I kdyby existovalo, bylo by k nicemu. GSAK neumi importovat HTML stranky z Geocaching.com.
  • 0

#25 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 808 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 19:43

medwyn_cz napsal/a:
Dovolil jsem si udelat par screenshotu pro kesery, kteri jeste nedokazali mysterku rozlustit. Tak by je tohle mohlo namlsat...


Měl bych takový hloupý dotaz - jak GJ přiměju, aby se mi spustil s tímhle grafickým rozhraním?
  • 0

#26 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 19:44

Tak nevim, ale ja cetl readme. Mozna by mohlo stacit to ;)
  • 0

#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 419 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 19:54

rsc_cz napsal/a:
Měl bych takový hloupý dotaz - jak GJ přiměju, aby se mi spustil s tímhle grafickým rozhraním?


Podivej se do adresare podadresare gg2plugin a tam mas k tomu readme s pomerne podrobnym navodem na instalaci.
  • 0

#28 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 808 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 20:35

HaLuMa napsal/a:

rsc_cz napsal/a:
Měl bych takový hloupý dotaz - jak GJ přiměju, aby se mi spustil s tímhle grafickým rozhraním?


Podivej se do adresare podadresare gg2plugin a tam mas k tomu readme s pomerne podrobnym navodem na instalaci.


Já GJ vždycky pouštěl jen samostatně. Že bych zase jednou zkusil zápasit s GeoGetem? Zatím vede moc:0 ;)
  • 0

#29 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 419 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 20:39

Bez toho se neobejdes, protoze to krasne graficke rozhrani je jen skript pro GG. Takze je to zaroven zajimava ukazka toho, co vsechno se da ve skriptch pro GG stvorit. ;) A zkus to brat bez zapasu, spousta lidi s GG nevalci ale jen jej pouzivaji. :P
  • 0

#30 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 22:45

...tak vyluštěno i bez Arcao ...dobrá práce ...hoši děkujem (skoro lepší jak zlato :D)
  • 0

#31 Arcao

Arcao

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 22:52

Ehm, zadání nesplňuje pravidla pro keš, tak se jdi bodnout.
  • 0

#32 nunca007

nunca007

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2010 - 23:31

Vážení, je to paráda. Právě jsem se na to jen okem mrknul. A už něco taham, nějakou cvičnou cestu :) Ale asi pro ostatni kdo se jen umí koukát anglicky, je to jen další nesmysl do geogeta. Nebude na to někde návod, nebo alespoň nápověda přeložena v GJ2 ? Asi by to spoustu kačeru uvítala, třeba moje ségra :D
  • 0

#33 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 0:16

...zrovna jsem o chtěl napsat, že po prvním nadšení nastoupilo mini zklamáníčko - nikde jsem nenašel CZ lokalizaci. Ač sám nemám s EN problém, tak mám ale rád všechno pěkně hezky česky
  • 0

#34 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 7:32

No ja nevim jak vy, ale ja si nevsiml, ze by nejake z existujicich maker melo lokalizaci. GeoGet (mozna zatim?) neumoznuje zadnym zpusobem lokalizaci udelat. Je proto asi celkem logicky krok udelat anglickou verzi, protoze potencial vyuziti cizinci je relativne velky. Asi je problem v tom, ze potencial vyuziti Cechy je jeste mnohem vetsi :( Ohledne napovedy - tezko soudit. Zrejme si ji budeme muset napsat spolecnymi silami sami. I kdyz je fakt, ze anglicke napovedne texty v GJ povazuju za dostacujici, nekterym uzivatelum by to mohlo pomoci. Kdo se hlasi dobrovolne?
  • 0

#35 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 758 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 7:37

Pokud lokalizaci nezabuduje autor/autori, bude to problem pri vydani novych verzi. Takze jedine nejaky cesky vysvetlujici textik co a jak udelat - pokud se tu najde nekdo, kdo by se na to vrhnul, urcite mu bude podekovano.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#36 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 419 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 9:12

Geoget jeste nema zadnou rozumnou podporu pro lokalizaci skriptu, a dela si ji rucne v programu je hodne velka otrava a neobejde se bez zasahu do skriptu. Takze skutecne nejrozumnejsi mi ted prijde, aby nekdo vyrobil takovy cesky tahak. Vic asi neni treba, ona to zase takova veda neni a bez zakladu anglictiny se v pocitacich dneska nikdo nehne.
  • 0

#37 myspsb

myspsb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 9:32

Jak už prohlásil nunca007, jsem trotlík a anglicky umím jen "OK" :D. Český taháček by byl supr! Brašule mi polsla ukázku a vypadá to suprově! ;)
  • 0

#38 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 9:42

díky za nové GJ, sice jsem chvilku koukal, že některé věci předtím na jedno kliknutí jsou teď na 6, ale celkově to vypadá jako robustní nástroj. Zatím jsem nenašel jednoduché "Download Near Caches", kdy jsem nad položkou (mám označenou), zavolám makro a najdu Nx20 (mám nastaveno 60) nejbližších keší ze stránek GC.com. V novém GJ se nepřenáší věta do hodnoty reference point - píše No coordinates selected. Dále nevím, jak hledat třeba Tradičky a Eartky zároveň - combobox nabízí právě jednu volbu. Help - jestli je tu někdo z Olomouce, pojďme dát hlavy dohromady, vytvořit nějaký popis jednotlivých voleb. Vidím to na snapshoty jednotlivých obrazovek a popis významu, co by to mohlo dělat. Sám trochu tápu, co by to mohlo být a co by co mělo dělat.
  • 0

#39 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 901 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 9:48

pozorjed: na webu geocaching.com taky nemuzes hledat tradicky a earthky zaroven! takze si muzes udelat jednu QUERY na tradicky, druhou QUERY na earthky a obe je dat do BATCHe ;)
  • 0

#40 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2010 - 9:57

mikrom
na webu geocaching.com taky nemuzes hledat tradicky a earthky zaroven! takze si muzes udelat jednu QUERY na tradicky, druhou QUERY na earthky a obe je dat do BATCHe ;)

to vím, právě proto jsem doufal, že když je nějaká nadstavba typu GJ, tak si to v ní půjde naklikat a samo se na pozadí zavolá několikrát, jednou pro T a podruhé pro E. Z hlediska uživatele mnohem jednodušší :)
Té druhé větě nerozumím, Query dělám vůči geogetu nebo vůči stránkám geocaching.com ?
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama