Přejít na obsah


Fotka

Geojarry 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#81 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 205 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2010 - 16:03

StanB99 napsal/a:
Vnutím se sem s jedním dotazem. Funguje vám po instalaci geojarry 2.0.0 makro pro stažení trackovatelných předmětů (trackable_list.ggp.pas)? Já jsem po instalci vlastně nerozchodil pouze tohle makro. Verze 2.2 vygeneruje pouze html soubor s hlavičkou, verzi 2.1 už nevezme GeoGet vůbec na vědomí - objeví se sice v záložce konfigurace, ale v seznamu pluginů už nikoliv. Ve staré instalaci jsem měl geojarry v.21 a trackable_list v.2.1 a vše fungovalo a stále funguje (ověřeno včera na pracovním PC).
Pozn: v TEtemp se objeví dva soubory s vyhledávací stránku na GC.com, ale je na nich sdělení, že nejsem přihlášen. Z popisu verze 2.2 jsem ale pochopil, že by měla stahovat i bez přihlášení.

Ja bych řekl že funguje normalne :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#82 druzicka

druzicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2010 - 17:10

gord napsal/a:
Mylis se. Lze to snadno. Staci si zobrazit vlastnosti prislusneho exe souboru a na zalozce Verze je prislusna informace videt. Pokud jde o makro pro geoget, pak je tato informace videt v tooltipu nad ikonou v toolbaru.

To je mozne, ovsem pod wine si tyhle veci nezobrazim a u konzoloveho programu jsem tak nejak predpokladal parametr -v popripade u toho helpu co se zobrazi pri spusteni bez parametru vypsani verze, ale to je jedno to byl jenom takovy postesk...
  • 0

#83 StanB99

StanB99

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2010 - 21:28

lukabike.com napsal/a:

StanB99 napsal/a:
Vnutím se sem s jedním dotazem. Funguje vám po instalaci geojarry 2.0.0 makro pro stažení trackovatelných předmětů (trackable_list.ggp.pas)? Já jsem po instalci vlastně nerozchodil pouze tohle makro. Verze 2.2 vygeneruje pouze html soubor s hlavičkou, verzi 2.1 už nevezme GeoGet vůbec na vědomí - objeví se sice v záložce konfigurace, ale v seznamu pluginů už nikoliv. Ve staré instalaci jsem měl geojarry v.21 a trackable_list v.2.1 a vše fungovalo a stále funguje (ověřeno včera na pracovním PC).
Pozn: v TEtemp se objeví dva soubory s vyhledávací stránku na GC.com, ale je na nich sdělení, že nejsem přihlášen. Z popisu verze 2.2 jsem ale pochopil, že by měla stahovat i bez přihlášení.

Ja bych řekl že funguje normalne :)

No u mě také předstírá že "Seznam byl úspěšně vygenerován", ale výsledkem je prázdná html stránka (s hlavičkou). Ono při mých aktivitách celkem o nic nejde, jenom mě trochu vadí, že tahle "stavebnice" instalací jednoho zruší funkčnost jiného, aniž se mohu dopátrat proč. Že tady chybí (respektive neumím nalezt) informace o sestavení, které spolu zaručeně komunikuje. Ale na druhou stranu chápu - kdo by to měl udržovat a proč.
  • 0
Ranní ptáče hlavou zeď neprorazí.

#84 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2010 - 7:52

druzicka napsal/a:

gord napsal/a:
Mylis se. Lze to snadno. Staci si zobrazit vlastnosti prislusneho exe souboru a na zalozce Verze je prislusna informace videt. Pokud jde o makro pro geoget, pak je tato informace videt v tooltipu nad ikonou v toolbaru.

To je mozne, ovsem pod wine si tyhle veci nezobrazim a u konzoloveho programu jsem tak nejak predpokladal parametr -v popripade u toho helpu co se zobrazi pri spusteni bez parametru vypsani verze, ale to je jedno to byl jenom takovy postesk...

Tak to mozna chtelo tu informaci o wine nezatajovat a uvest ji do otazky. Ty bys mozna ocekaval nejake parametry, ale autor/autori zrejme z nejakeho duvodu tuto moznost neimplementovali. Treba proto, ze jsou windowsaci a tam to zase tak bezne neni, prave proto, ze verzi lze ziskat jinym zpusobem. Verzi zistis take z toho zipu, v kterem jsi ten exe ziskal - jednak z jeho jmena, druhak z dokumentace.

U emulatoru (wine) bych ocekaval, ze bude emulovat i tuto jednoduchou funkci ;-).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#85 druzicka

druzicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2010 - 7:56

gord napsal/a:
U emulatoru (wine) bych ocekaval, ze bude emulovat i tuto jednoduchou funkci ;-).


wine = Wine Is Not Emulator ;) mi slo o to, ze mi to s geojarry.exe nefungovalo a s gejarryw.exe ano cili jsem chtel zacit tim, jestli nemam treba rozdilne verze tech exe, ale to uz se posouvame nekam uplne jinam. :o) Neexistence verze nic nemeni na tom, ze ten nastroj je pohodly a uzitecny a tim bych tuto debatu uzavrel.
  • 0

#86 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 002 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2010 - 8:22

Ono jde o to, jestli wine opravdu neumi precist version_info (to se mi nezda, jsou to normalni resources...), nebo jestli to jen neumi precist ten souborovy manager, co pouzivas? Kdyz pod Wine spustis treba TotalCommander (pokud to jde...), tak ani ten ti to neumi rict?
  • 0

#87 Arcao

Arcao

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2010 - 10:22

Sice se zpožděním...

Geojarry 2.0.1:
http://www.uloz.to/4124971/geojarry-2.0.1.zip
- oprava stahovani bookmarku.

  • 0

#88 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 923 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2010 - 10:32

az pujde nejak snadno zjistit verze GJ, tak ji bude treva autostat umet kontrolovat ;)
  • 0

#89 StanB99

StanB99

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2010 - 11:34

StanB99 napsal/a:
....................................

"Problém" vyřešen, zbytečně jsem čeřil vodu. trackable.list v.2.1 skutečně s novým GJ v.2.0 nepracuje, ale já jsem při instalaci a konfiguraci TAL 2.2 přenesl neúplné guid. Chyba se potom táhla všemi pokusy až do doby, než jsem po přeinstalaci TAL opoměl změnit guid autora na své ... ejhle fungovalo to.
Omlouvám se tedy za mírné "zaneřádění" tohohle vlákna.
  • 0
Ranní ptáče hlavou zeď neprorazí.

#90 ghost from meadows

ghost from meadows

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 19:11

Mám dotaz. Předestírám, že jsem pouhy uživatel. Pro instalaci jsem použil návod a postupoval jsem podle něj. Vše proběhlo, akorát se mě teď v GG zobrazují pouze Download listing, Download listing+all logs a load cache. A nikde jinde nemohu nic dalšího najít. Nevím kde se stala chyba.
  • 0

#91 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 772 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 19:25

ghost from meadows napsal/a:
Mám dotaz. Předestírám, že jsem pouhy uživatel. Pro instalaci jsem použil návod a postupoval jsem podle něj. Vše proběhlo, akorát se mě teď v GG zobrazují pouze Download listing, Download listing+all logs a load cache. A nikde jinde nemohu nic dalšího najít. Nevím kde se stala chyba.

Ahojky,
V GeoGetu nabidka Pluginy - Správce Pluginu - karta Konfigurace pluginu - zde si nastav vše potrebné. Pak se prepni na kartu Toolbar pro hlavni pluginy a zde si zatrhni co chces mit na liste v GG.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#92 ghost from meadows

ghost from meadows

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 19:29

to Archi1: Toto vše mám nastavené. I tak to nabízí pouze výše zmiňované GJ
  • 0

#93 druzicka

druzicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 19:44

ghost from meadows napsal/a:
to Archi1: Toto vše mám nastavené. I tak to nabízí pouze výše zmiňované GJ


Jenom napad, stahl jsi opravdu geojarry2.0.1.zip? Nestahl jsi stary geojarry22.zip?
  • 0

#94 ghost from meadows

ghost from meadows

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 19:45

to druzicka: stahnul jsem GJ2.0.1. GJ22 jsem použival do dneška
  • 0

#95 druzicka

druzicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 19:58

A v pluginy->sprvace pluginu zalozka toolbar pro hlavni pluginy mas tyto moznosti viz priloha?

Přiložené miniatury

  • gj200.png

  • 0

#96 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 772 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 20:02

ghost from meadows napsal/a:
to druzicka: stahnul jsem GJ2.0.1. GJ22 jsem použival do dneška


Smazal jsi veskere veci souvisejici s GG1 vcetne starych konfigu, ini a i gjtemp slozky?
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#97 ghost from meadows

ghost from meadows

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 20:02

ad druzicka: to je pravě ono. Mám tam jenom první tři a nic víc. Přitom to je v té správné složce nainstalované. A proč to nejde, nevim.
  • 0

#98 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 20:50

Nemas nejakou prehistorickou verzi geogetu? Updatuj na nejnovejsi. Pravdepodobne se ti ta nova GJ makra vubec neobjevi, protoze nejsou s tvou verzi kompatibilni.
  • 0

#99 ghost from meadows

ghost from meadows

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 20:51

to Archi1: Tak poctivě jsem znovu prozkoumal co bylo ve složce GJ22 a vše jsem smazal a nahradil GJ2.0.1. Tam snad problem neni.
  • 0

#100 ghost from meadows

ghost from meadows

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2010 - 20:54

to medwyn_cz: Mám GG verzi 2.2.1.512. V tom je možný problém. Pokusím se update a uvidím co se stane. Díky
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama