Přejít na obsah


Fotka

GSAK - LINUX


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
33 odpovědí na toto téma

#1 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 10:47

Zdravim, da se nejak GSAK rozjet pod Linuxem? Distribuce Ubuntu? Zkousel jsem standartne pres wine, ale hazi to eror, ze to nemuze najet MIDAS.dll Za jakoukoliv radu a pomoc predem Diky :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#2 Hickos

Hickos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 11:01

To by mně taky zajímalo, z času na čas bych to využil.
  • 0
Don't panic!

#3 M@gic

M@gic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 11:18

Ja osobne na to vediem jednu minimalisticku masinu vo vmware...
  • 0

#4 Hickos

Hickos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 11:31

Jako na GSAK?
  • 0
Don't panic!

#5 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 11:39

M@gic napsal/a:
Ja osobne na to vediem jednu minimalisticku masinu vo vmware...


No nevim, tohle zrovna neni to co bych si predstavoval, navic s 2G ram to asi nebude ani nejplynulejsi...
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#6 Numira

Numira

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 585 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 11:41

Me se teda pod wine podarilo GSAK rozchodit bez problemu. Ubuntu 9.10, posledni verze GSAKu...
  • 0

#7 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 11:42

Numira napsal/a:
Me se teda pod wine podarilo GSAK rozchodit bez problemu. Ubuntu 9.10, posledni verze GSAKu...


Stejna verze GSAK, stejna verze Ubuntu, tak to by me zajimalo, co delam blbe....
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#8 Numira

Numira

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 585 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 11:46

Chvili vydrz, nahodim vzdalene stroj a kouknu, kde mam ten midas.dll, mam takovy pocit, ze jsem se s tim taky nejak potykal, ale podarilo se mi to vyresit.
  • 0

#9 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 13:37

Numira napsal/a:
Chvili vydrz, nahodim vzdalene stroj a kouknu, kde mam ten midas.dll, mam takovy pocit, ze jsem se s tim taky nejak potykal, ale podarilo se mi to vyresit.


Jasan, THX :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#10 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 110 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2010 - 21:45

Míval sem na to stroj ve Virtualboxu, 2GB ram + nějakej prastarej mobilní celeron a v pohodě. Ale poslední půlrok mám GSAK na jiným stroji a marně čekám na nějaký lepší (a to nejen v rámci tohohle) program. :))
  • 0

Lovím zážitky a zakládám pro body.

 

#11 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2010 - 14:44

Zkusim to otevrit jeste jednou, jestli nekdo neco nema=nevi...
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#12 doginka

doginka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2010 - 17:37

Me na Fedore chodi ve wine skoro bez problemu (haze nejakou chybu, ale staci si ji nevsimat).

midas.dll mam v
~/.wine/drive_c/windows/system32/midas.dll

  • 0

#13 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 15:14

doginka napsal/a:
Me na Fedore chodi ve wine skoro bez problemu (haze nejakou chybu, ale staci si ji nevsimat).


Pecka, super, podarilo se mi to rozchodit. Ten dll tam byl nejaky cudny, tak jsem ho dal jiny a hle jede. Erroru si nevsimam, spis me zarazi, ze si to nacita nejakou starou databazi a starou slozku maker....
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#14 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 202 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 15:30

Kdyz uz jste to vythali, je tu nekdo kdo pouziva pod wine Geoget? Ja jo a rad bych konzultoval par drobnosti :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#15 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 15:35

lukabike.com napsal/a:
Kdyz uz jste to vythali, je tu nekdo kdo pouziva pod wine Geoget? Ja jo a rad bych konzultoval par drobnosti :)

Chtel jsem vlakno na toto tema zalozit take, protoze jedu na obou techto programech, ale tak nejak me statistiky trapily vic :D

Ale jinak GeoGet jede pod WINE pomerne solidne - pominu-li ty statbary...
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#16 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 202 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 15:43

polerok napsal/a:

lukabike.com napsal/a:
Kdyz uz jste to vythali, je tu nekdo kdo pouziva pod wine Geoget? Ja jo a rad bych konzultoval par drobnosti :)

Chtel jsem vlakno na toto tema zalozit take, protoze jedu na obou techto programech, ale tak nejak me statistiky trapily vic :D

Ale jinak GeoGet jede pod WINE pomerne solidne - pominu-li ty statbary...

Tak vyborne, muzeme diskutovat :)
Funguje ti "monitorovani sachtranky" geogetem?
Zkratka, kdyz mas prazdny goeget (F8) a do schranky (ctrl+c) si zkopirujes url nejake kese (kterou mas v databazi), tak by se ti automaticky mela v okne gg objevit. Pod windows to normalne funguje, u me na Suse 11.1 ne. Uz jsem to konzultoval s Halumou, chyba je pry ve wine. Tak by me zajimalo, jestli jen u me, nebo jestli je to vseobecny problem napric distribucemi :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#17 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 202 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 15:46

polerok napsal/a:
Chtel jsem vlakno na toto tema zalozit take, protoze jedu na obou techto programech, ale tak nejak me statistiky trapily vic :D
.

V Geogetu pod wine jedou i statistiky, tak nemusis pouzivat dva programy :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#18 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 16:00

Funguje ti "monitorovani sachtranky" geogetem?


Tohle nefunguje a ani fungovat nebude. Nevim, jestli sis toho vsiml, ale WINE ma problem treba i s tim, ze si otevres v GG nejake ok s cache a kliknes na jeji GC kod, tak by Te to melo v prohlizeci odkazat na stranku s danou cache. Pod WINE to neudela - a nejen v GG. Proste prenosnost dat mezi WINE a LINUXEM jako takovym je dost dlouhodoby problem....

V Geogetu pod wine jedou i statistiky, tak nemusis pouzivat dva programy

Kdysi jsem je mel - jeste Ty uplne puvodni - jenze pak prisly ty nove, Ty jsem nikdy nedokazal rozchodit - jak na LINUXU, tak ve WIN, takze jsem presel na GSAK... Ted to u me vypada tak, ze delam neco tam a neco tam....
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 16:37

To klepani na odkazy tusim nekdo resil a mel jsem pocit ze i vyresil. Slo tusim o to, co je asociovano na zobrazovani prislusnych HTML a HTM pripon. Ale vic k tomu nereknu, nejsem linuxar.

Jinak si klidne na tuto debatu udelejte svoje vlakno v Geoetich diskuzich. Oni nekteri GSAKari reaguji na slovo Geoget ponekud neprimerene. :D
  • 0

#20 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 202 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 17:14

Odkaz na stranku cache z gg funguje paradne, staci editovat soubor system.reg v slozce wine. V nem si najdi vsechny radky, ktere obsahuji retezec winebrowser a dopln pred koncove uvozovky %1. Delal jsem to pod rootem, jako user se mi nejak nedarilo. Navod je ostatne primo na webu Geogetu :)

A ohledne statistik, stacilo stahnout utilitku winetricks a pomoci prikazu
sh winetricks vc6run nainstalovat potrebne a uz to frci, viz muj profil :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama