Přejít na obsah


Fotka

verze 2.3.0


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
392 odpovědí na toto téma

#41 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 16:54

Bádám jak na aktualizaci dat. Situace: mám v databázi data pocházející z různé doby. Když dám import GPX souboru, tak se naimportuje - přeplácne - bez ohledu na jeho interní datum a bez ohledu na datum poslední aktualizace příslušné keše. Je nějaká cesta jak naimportovat GPX ale jen ty záznamy, které mají v databázi datum starší než je datum v GPX ? S tím také souvisí nastavení data aktualizace podle data GPX.
  • 0

#42 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 17:25

Tak jsem aktualizoval a provedl nastaveni razeni sloupcu, experimentale vyzkousel vygenerovat statistiku a vse mi slape jak ma. Takze co se me tyce, jsem spokojen.
  • 0

#43 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 19:07

Arne1 napsal/a:
Bádám jak na aktualizaci dat.


Geoget toto neresi, protoze je staveny na pravidelne aktualizace dat. Comu predhodis, to nacte.

Dela pouze to, ze kdyz pouzivas volbu 'importovat a uschovat PQ' (ale i stahovani z mailu), tak si uschovava posledni verze z kazdeho PQ. Kdyz se pak pokousis importovat PQ, hlida si, aby bylo novejsi nez to, co ma uschovane. Zaroven mas tak i nejvice aktualni zalohu vsech PQ.
  • 0

#44 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 19:18

HaLuMa napsal/a:

Arne1 napsal/a:
Bádám jak na aktualizaci dat.


Geoget toto neresi, protoze je staveny na pravidelne aktualizace dat. Comu predhodis, to nacte.

Dela pouze to, ze kdyz pouzivas volbu 'importovat a uschovat PQ' (ale i stahovani z mailu), tak si uschovava posledni verze z kazdeho PQ. Kdyz se pak pokousis importovat PQ, hlida si, aby bylo novejsi nez to, co ma uschovane. Zaroven mas tak i nejvice aktualni zalohu vsech PQ.


Takže zařadit do "zbožných přání" ?

Alespoň to datum aktualizace kdyby tam dával skutečné a ne aktuální...
  • 0

#45 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 19:23

Takovych prani by bylo vic a obecne by tohle nemusel byt vubec dobry napad. Jedinou sanci vidim v a) konfigurace moznosti importu (pomuze pro 90% uzivatelu, kteri tohle budou chtit resit) B) ukladani konfigurace a moznost ji rychle menit (pomuze zbylym 10% uzivatelu) Nutno podotkout, ze zadatelu o moznosti importu nebylo jeste jiste ani 10 :-D
  • 0

#46 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 20:51

[quote]HaLuMa napsal/a:
[quote]sislakd napsal/a:
- filtr "Resolved Mystery" je chybny, ten co je dodan v instalaci 2.3.0.558 . Problem je v tom ze jen kontroluje jestli ma cache wp ktery je Final Location, ale jiz nekontroluje jestli ten wp ma vubec souradnice. Existuji mraky kesi, kde jsou zadane final wp bez souradnic, napr.

Aha, ja totiz zadny prazdny finalni waypoint nemam, protoze v PQ nejsou. proto jsem si tohoto nevsiml.

(BTW: Resolved mystery je s touto verzi distribuovan poprve...)[/quote]

Ale co v PQ máš, a je to stejná pitomost jako prázdné souřadnice, to je souřadnice finálky totožné s výchozími souřadnicemi !
  • 0

#47 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 21:13

nejanci, uz bylo vysvetleno jak to vzniklo, a uz je to i opravene.
  • 0

#48 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 21:22

Jak smazat filtr ? Pokouším se smazat filtr "Not Rated" - hodnocení nepoužívám a tak zbytečně zabírá místo v té příliš krátké roletce. Sice se tváří jako že to maže, ale příště to tam zase je !
  • 0

#49 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 21:30

viz. http://www.geocachin...thread_id=13877
  • 0

#50 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2010 - 21:48

HaLuMa napsal/a:
viz. http://www.geocachin...thread_id=13877


sorry, tou dobou jsem byl na lyžích a toho vlákna si nevšiml.
  • 0

#51 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 7:07

terminologie: Změnit bod .... Archivovaná
  • 0

#52 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 8:26

Menší dotaz.. jak je to s obrázky a spoilerem? Všiml jsem si, že někde jsou v listingu obrázky načteny, někde nejsou a někde jsou obrázky v listingu, ale i pod listingem (jsou tam 2x). Předpokládám, že import do GG přes GPX obrázky neobsahuje :(, import z html obrázky obsahuje :). Při importu z PQ (bez obrázků) a následném načtení listingu přes GJ jsou obrázky jen dole "pod čarou" a do listingu se nepřidají :o
  • 0

#53 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 8:38

Listing v GPX zade obrazky neobsahuje, nicmene autor listingu mohl vlozit obrazek do textu listingu jako odkaz. takove obrazky si pak GG pri prohlizeni listingu nacita a v listingu je zobrazuje.

Jina vec jsou obrazky, ktere autor prilozi k listingu. Pri prohlizeni na webu jsou odkazy na tyto prilozene obrazky na konci listingu a muzes si je zobrazit. Tyto prilozene obrazky jsou normalne soucasti galerie obrazku, takze pokud autor chce, muze je i primo vlozit do textu listingu a zobrazovat je tam. Ale nemusi!

A tyto prilozene obrazky nejsou soucasti listingu v GPX.

Geoget ted v nove verzi dela to, ze pokud importujes z HTML, tak premeni odkazy na prilozene obrazky tak, ab se obrazky na konec listingu vlozily. Takze GG pri prohlizeni toho listingu vsechny prilozene obrazky stahne a rovnou zobrazi.
  • 0

#54 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 9:30

Jméno serveru není možno převést na IP adresu. „geoget.ararat.cz“ DNS server odpověděl: Server Failure: The name server was unable to process this query.
  • 0

#55 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 9:32

Tak to mas problem na svych DNS, protoze me to jede v pohode. ;)

Na jakou IP ti to leze?
Nazev:   www.ararat.cz
Address:  81.91.86.11
Aliases:  geoget.ararat.cz

  • 0

#56 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 9:46

už to jede - někde bych chvíli výpadek, otázka je zda u nás nebo u správce domény ararat.cz
  • 0

#57 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 242 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 10:26

Tak zde zminene problemy by mely byt odstraneny v prave vydane verzi 2.3.1.
  • 0

#58 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 11:55

Výběr podle území v zahraničí a s diakritikou k tomu navíc - už funguje.
  • 0

#59 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 11:57

Vy nas tedy zasobujete pane Karfik :)
  • 0

#60 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 199 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2010 - 12:06

Jak s tím fake finálovým waypointem ? Jde s tím dělat něco v nastavení nebo jinak ?
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama