No pockej, tak chces stahnout nove kese, nebo nove nalezy?

GeoGet - LINUX
Publikováno 31 prosinec 2015 - 23:26
Publikováno 01 leden 2016 - 1:40
Nové nálezy
To co jsem ulovil
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 01 leden 2016 - 9:49
1. proc se na totez ptas ve dvou ruznych vlaknech? Zvlast, kdyz je pak obe nesledujes? Pridelavas tim praci sobe i nam.
2. jak jsem uz rekl v tom vedlejsim vlakne, pouzij "stahnout vase nalezy", ne aktualizovat.
Za normalnich okolnosti se ta aktualizace poprve zachova stejne, jako to prvni stazeni. Ve tvem pripade zjevne ale neslo o prvni pouziti teto funkce nad timto databazovym souborem!
Publikováno 01 leden 2016 - 10:02
Sloučeno do jednoho threadu. Některé zdvojené komentáře jsem odmazal. Kdo chce si případně může své odpovědi upravit.
Publikováno 01 leden 2016 - 14:37
Vytvořil jsem testovaci databázi a seznam, použil "stahnout moje nálezy a vše proběhlo ok. I ta stara databáze se doplnila. Akorát se vynechaly PM keše, protože je dcera už jen BM. Ty si bude muset doplnit jinak, protože Stator najde keše bez souřadnic a ukončí se.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Publikováno 01 leden 2016 - 19:31
Nevynechaly. I PM kese tam jsou!
Akorat BM si k nim nemohl stahnout listing a souradnice. A protoze mas pravdepodobne ve filtru nastaveno "neukazuj mi body s nulovymi souradnicemi", nevidel jsi je.
U takovych kesi muzes ty souradncie bud doplnit rucne, nebo poprosit nejakeho PM kamarada, aby ti poslal jejich GPX, ktere si naimportujes.
Podobny problem je i s archivovanymi kesemi, protoze u nich se groundspeak rozhodl, ze pres API neposkytne jejich souradnice.
Publikováno 02 leden 2016 - 0:08
Diky za info. S PM se bude muset spojit s kamošem. A ty archivy doplnit ručně.
Zase práce :-) Stator ty bez souřadnic vypsal do seznamu.
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 02 leden 2016 - 0:10
GeoGet (+Stator)
Publikováno 02 leden 2016 - 9:20
Ta ono v normalnim zivote lovis ty kese, kdyz jeste archivovane nejsou, takze je v databazi mas normanlne. A az se zaarchivuji, nevadi ti to, protoze tam ty souradncie mas uz z drivejska.
A PM kese jsou kapitola sama pro sebe, chces-li pohodli, musis si zaplatit PM.
Publikováno 02 leden 2016 - 10:04
Posli seznam tech PM kesi, poslu ti GPX
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 03 leden 2016 - 10:14
Posli seznam tech PM kesi, poslu ti GPX
Napíšu dceři "sisterrys" aby ti je poslala. Už odjeli domů do Sokolova
Ona byla PM od začátku až do 9/2015 ale chce si to zas obnovit, ale asi až v létě.
Jinak díky za pomoc.
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 03 leden 2016 - 10:17
GeoGet (+Stator)
Publikováno 16 listopad 2016 - 11:15
Uvažuji doma o přechodu z Win10 na Linux... Je GG pod linuxem v pohodě?
Publikováno 16 listopad 2016 - 12:02
http://geoget.ararat...ser:navody:wine jediný o kom vím kdo to takhle provozuje je lukabike.com
Publikováno 16 listopad 2016 - 12:03

Pak mě napadá drobný zádrhel s geogeti mapou. K jejimu fungovani je potřeba mit ve Wine nainstalovaný alespon IE8. Což pri poslední instalaci Wine nebylo. Ale náprava je snadna.
Jinak funguje vsechno co ke své cinosti potřebuji

Publikováno 16 listopad 2016 - 12:22
Jaký je problém s geogetí mapou? Mně se v ubuntu otvírá ve firefoxu.
Publikováno 16 listopad 2016 - 12:25
Publikováno 16 listopad 2016 - 12:33
Nejsem žádný počítačový odborník, nejsem si ale vědom, že bych instaloval IE8.
Publikováno 16 listopad 2016 - 12:36
lukabike urcite neni sam, kominikoval jsem s nekolika lidmi na toto tema. Pochopitelne nevim, zda od toho neutekli. Jestli si to pamatuji dobre, tak jeden byl Kohout Team (ale ruku bych za to do lednice nedal ).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 16 listopad 2016 - 12:40
Jj, používám a funguje.
A bez IE nefunguje jen ta mapa, co se na ní zobrazuje jednotlivý bod. Ta druhá, co ukazuje seznam bodů v libovolně zvoleném prohlížeči samozřejmě funguje i bez IE.
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 16 listopad 2016 - 12:47
Obvykle se mi nainstalovalo vsechno samo a nic dal jsem nic neresil. Pri posledni instalaci nove verze me distribuce ( Mint 18) to zacalo zlobit. Ale spis bude problem ve verzi Wine nez v te ktere distribuci.
Ted si vzpominam, ze jsem na to narazil pri editaci referencniho bodu. Tam to blblo, velka mapa fungovala porad. Takze je to tak, jak pise Kohout Po konzultaci s Halumou jsme se ale reseni dobrali.
A nejsem si jist, jestli funguje spoluprace GG - clipboard, tedy zkopirovani odkazu na kes z prohlizece a nasledna prace s odkazem v GG. Mam pocit, ze to kdysi moc nefungovalo, ale nepouzivam to, takze nevim jaka je situace ted.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů