Přejít na obsah


Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#1 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 10:20

Je to jiz cca dva tydny, co jsem se rozhodl udelat kompletni navod pro naproste zacatecniky na to, jak v ramci Geogetu rozchodit statistiky. Protoze i instalaci jednotlivych pluginu nemusi takovy zacatecnik zvladnout, tak jsem pripravil i komplexni balicek, ktery jsem nazval GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack. Jedna se o plnohodnotnou verzi programu Geoget doplneny o program GeoJarry a pluginy nutne pro zprovozneni statistik - GgStat a AutoStat.

Aktualni verze: GASP v1.32.1259

Aktualni verze obsahuje:
- GeoGet v2.8.0.731
- GeoJarry v2.4.3
- AutoStat v3.0.2.2
- GgStat v1.1.36b

Kompletni navod vcetne moznosti ke stazeni naleznete zde:
http://www.s474n.com...statistic-pack/

#########
CHANGELOG:
#########

== GASP v1.32.1259 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi

== GASP v1.31.1158 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi

== GASP v1.30.1158 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi

== GASP v1.29.1158 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi

== GASP v1.28.1058 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi

== GASP v1.27.1057 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi

== GASP v1.26.957 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi

== GASP v1.25.857 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi

== GASP v1.24.857 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi

== GASP v1.23.757 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi

== GASP v1.22.756 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan AutoStat na aktualni verzi
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi

== GASP v1.21.745 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi

== GASP v1.20.645 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi

== GASP v1.19.645 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi

== GASP v1.18.645 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan AutoStat na aktualni verzi

== GASP v1.17.635 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan AutoStat na aktualni verzi

== GASP v1.16.625 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi

== GASP v1.15.624 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi

== GASP v1.14.523a ==
* procisten datovy adresar od zbytecnych souboru. Balicek GASP v ZIP souboru tedy zmensil svou velikost z 15,47 MB na 14,3 MB.

== GASP v1.14.523 ==
* aktualizovan AutoStat na novou verzi (POZOR, radeji stahnout znova, nez aktualizovat primo ze stavajiciho GASP!)
* do balicku pridano i exportni makro pro GPS Garmin

== GASP v1.14.513 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* pridan novy vizualizacni skript pro stav kesi (stary smazan)
* drobne zmeny ve sloupcich seznamu (pridany souradnice, indikace finalniho waypointu, atd.)

== GASP v1.13.513 ==
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi
* nastavena kontrola novych aktualizaci po startu

== GASP v1.13.413 ==
* aktualizovan Geoget na aktualni verzi

== GASP v1.12.413 ==
* aktualizovan Geoget na aktualni verzi
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi

== GASP v1.11.412 ==
* aktualizovan Geoget na aktualni verzi

== GASP v1.10.412 ==
* aktualizovan Geoget na aktualni verzi

== GASP v1.9.412 ==
* aktualizovan Geoget na aktualni verzi
* aktualizovany zalohovaci BAT soubory, aby respektovaly nove cesty konfiguracnich souboru v adresari script

== GASP v1.8.412 ==
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi vzhledem ke zmenam na GC.com
* pridan navod jak postupovat pri automaticke aktualizaci samotneho programu Geoget

== GASP v1.8.312 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi vzhledem ke zmenam na GC.com
* kompletne prelozeny anglicke nazvy v navodu na ceske, tak aby to odpovidalo realite (GeoJarry)

== GASP v1.7.312 ==
* aktualizovan AutoStat na aktualni verzi

== GASP v1.7.302a ==
* optimalizovan cely balicek (z puvodnich 18 MB ma jiz 15 MB ), promazany zbytecne duplikovane soubory
* na webu doplněny informace o budoucích aktualizacích

== GASP v1.7.302 ==
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi
* aktualizovan GeoJarry na aktualni verzi
* GeoJarry navazan na automatickou aktualizaci v Pluginech
* do sablony statistik dodelany zmeny v GgStat

== GASP v1.7.201 ==
* aktualizovan GeoGet na novou verzi
* GgStat navazan na automatickou aktualizaci v Pluginech

== GASP v1.6.201 ==
* aktualizovan GeoGet na novou verzi
* aktualizovan GgStat na aktualni verzi

== GASP v1.5.200 ==
* aktualizovan GeoGet novou verzi kvuli zmenam na webu GC.com

== GASP v1.4.200 ==
* aktualizovan GeoJarry na novou verzi kvuli zmenam na webu GC.com dne 28.7.2010

== GASP v1.4.100 ==
* aktualizovan GeoGet na novou verzi
* lehce upravena sablona GASP

== GASP v1.3.100 ==
* aktualizovan GeoGet na novou verzi
* opravena chyba v AutoStat (problem Geonames.org)
* zmena sablony (pridana mapa Evropy, lepsi prehlednost vlastnich nalezu, pridan odkaz na GASP)
* aktualizovany soubory BAT, ktere provadeji zalohu/obnovu


Zde bych chtel pouze poprosit o jistou schovivavost, protoze se preci jenom jedna o prvotni verzi projektu GASP. Zkusil jsem ji otestovat spolecne s Medwynem (za coz timto i osobne verejne dekuji), ale samozrejme se muze vyskytnout nejaka "nepodchycena" chybka, takze bych byl velmi rad za jakoukoliv zpetnou odezvu, aby se to dalo doslova vyšperkovat.


Tento příspěvek byl upraven od S474N: 18 listopad 2013 - 12:14

  • 0

#2 lentom

lentom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 11:25

S474N napsal/a:
takze bych byl velmi rad za jakoukoliv zpetnou odezvu, aby se to dalo doslova vyšperkovat.


Náměty k vylepšení...
1) Do obrázkového návodu by bylo docela vhodné číslovat pořadí kliků skoro všude, přecijen existují nervoznější či méně znalí uživatelé, kteří při prvním náznaku problému "nic nevidí a nečtou" a pak budou zbytečně zoufale psát tady, že jim to dle obrázku nefunguje či že to dlouho hledali...

2) Obrázkový návod udělat i do samostatného CHM / HTML / MHT souboru a třeba distribuovat s GASP, hlavně aby tam byly velké obrázky bez nutnosti prokliku(při prokliku a při pootočení kolečka stránka utíká... A taky pro to, že po zvětšní obrázku není vidět popisný text...)

3) GASP je primárně určen pro statistiky nalezených keší, tak by možná stálo za to modifikovat výchozí filtr tak, aby po startu geogetu načetl nalezené keše a seřadil od nejnovějších (a nebo tak, aby byly nahoře keše s nezadaným nálezem...)


Ale to jsou jen detaily... Jinak je to moc chvályhodná a povedená práce!!!
  • 0

#3 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 11:46

lentom: diky za prvni reakci. bod 1- s tim cislovanim jsem zacal, ale potom jsem od toho upustil. Obvykle je to i z obrazku jasne, co se v jakem poradi odklikava a nejdulezitejsi je to v kombinaci s textem. Tzn. osobne to vidim tak, ze naprosto neznaly uzivatel stejne pujde "po textu" a ten znalejsi zase pujde primo po obrazcich a vetsina veci mu stejne bude jasna. No a taky se mi to nechce uz predelavat, protoze s temi screenshoty snad byla nejvetsi prace :-) bod 2 - dobra pripominka, dohledam si nekde, jak vytvorit CHM/MHT soubor a pokusim se to tam dodelat. Nevyhodou je zase pro me dalsi prace v pripade aktualizaci - nutnost delat dve ruzne verze (web + help). Prave proto bych to radeji nechal pouze na webu. Ale uvidim, zkusim to a treba to nebude az takovy problem. bod 3 - toto jsem jiz taky zvazoval, ovsem predpokladam, ze jakmile se lide nauci pouzivat Geoget a pochopi i smysl napriklad filtrovani, tak jej mohou zacit vyuzivat na to, na co byl primarne vytvoren, tzn. jakozto program pro spravu databaze - takze si treba ukladat vylustene mezistage u multin nebo mysterek, poznamky, atd. Prave z tohoto duvodu nechci az tak moc zasahovat do standardnich filtru. BTW kdyz to vezmeme do dusledku, tak ten filtr "Vychozi" stejne vypise pri spusteni nalezene, protoze vypisuje vsechny cache. Pokud tam tedy clovek nebude mit zadne dalsi, tak se to vlastne bude rovnat FOUND. Nicmene bych nerad nekomu matl hlavu a proto bych prave tohle tady zrovna neresil a nechal lidi, at si filtruji tak, jak maji.
  • 0

#4 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 909 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 12:10

k tomu filtrování - balíček jsem nezkoušel, ale v návodu jsem si všiml jedné věci. Na jednom obrázku je ukázáno použití filtru Found pro nalezené keše a na následujícím jsou v seznamu i některé keše nenalezené (resp. neoznačené jako nalezené) Ty by normálně filtr nikdy nevypsal
  • 0

#5 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 12:28

Parkis: pravda, to je presne to, co jsem popisoval v prispevku vyse - to je pres filtr Vychozi. Coz mi ted docela zamotalo hlavu, protoze tech ruznych kombinaci je tolik, ze mi z toho jde hlava kolem.
  • 0

#6 lentom

lentom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 12:29

S474N: 1) Několik návodů jsem také dělal a tak vím, že je s temi obrázky je samozřejmě největší problém. Ze zkušeností to ale vidím tak, že většina uživatelů postupuje po obrázcích a až když jsou "v pasti", kouknou do textu. 2) Klidně jen udělej stránku bez ostatní navigace na Tvém webu a s obrázky v původní velikosti. (Pokud máš web v databázi, budou mít vždy obě verze stejná data. Tu stránku pak jen uložíš do HMTL a přidáš do distribuce...) Pak si může dát člověk GASP a návod na monitoru vedle sebe, jen si ho horizontálne vycentruje posuvníkem. (To teď nejde, protože se obrázky přizpůsobují okně prohlížeče) 3) Heuréka: Nastav pouze v přidruženém nastavení databáze jako výchozí filtr FOUND... Pak to bude zcela košér... [EDIT: Ale nastane problém když nebudou označeny nálezy... Hnedka mi to nedošlo, všiml si toho Parkis...]
  • 0

#7 sundin

sundin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 13:25

Čau balíček se mi líbí. Jsem na tyhle věci lama, tak že obdivuju tvoji práci a hned jak přijdu domů tak balíček zkusím. Mám ale jeden dotaz. Pro zobrazení mojich nasbíraných CWG je potřeba asi dohrát zase jiné makro ? Teda pokud existuje. Jestli jo nebude v tom problém i s jakým koli jiným makrem? díky za odpověď
  • 0

#8 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 474 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 13:37

Pro CWG do statistik plati totez co pro ostatni pluginy a makra - vse se "instaluje" stejne a u vetsiny je v balicku uveden i soubor, ktery popisuje jak. S474Ne, obavam se, ze sis na sebe usil bic. Ted bys mel doplnit vsechna makra pro GG a pluginy pro GgStat, co se jich kde vali :). Ale udellals dobrou praci. Nicmene par pripominek bych mel: - na strance ti nefunguji odkazy Aktualizace dat (nalezených keší) a Generování statistik - balicek vypada jako ze byl primarne vytvoren pro statistiky. Proti tomu nic nemam, ale chybi mi jakakoli zminka o konfiguraci statistik
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#9 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 14:17

Uff, uz se to na me zacina sypat - ja to tusil :D:D:D

Takze postupne:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

lenton:
1) musim to nejak promyslet, respektive ono se to nezda, ale je toho dost :-)

2) web v DB nemam, vsechno soubory, ale to neni samozrejme vubec zadny problem. Naopak premyslim, ze bych si nejak sikovne udelal stranku pouze s navodem "widescreen" a s full obrazky (i kdyz ty maji zase na sirku 1047px).

3) no prave s tim je docela problem, proto bych tam rad nechal to Vychozi a "naucil" lidi, aby si filtry prepinali.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

sundin: bohuzel ano. Nevylucuji, ze i dalsi makra nezapracuji do celeho projektu, ale zatim si to tam musis dohrat a zprovoznit sam. Ono to nejenom narusta na objemu, ale i celkove veskere moznosti popsat je na celkovou produktovou dokumentaci a ne jednoduchej navod. Proto jsou zatim CWG "nad ramec".

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

gord: kdyby bic, heh. Doplnovat asi nic nebudu, viz odpoved vyse pro sundina. Je to zakladni balicek se zakladnim navodem na zakladni rozchozeni statistik.

Diky za pripominku, zmenil jsem par veci ve vyslednem souboru a na ty rychloodkazy jsem zapomnel. Nyni jiz opraveno.

A nakonec ke statistikam. Jde o to, ze se dostavam do paradoxni situace a to, ze bych mel vlastne slozit uplne vsechny pluginy a k nim napsat kompletni detailni dokumentaci (a idealne i s obrazkama). To neni ani v mych silach a nemyslim si, ze by to melo byt soucasti projektu GASP. Problem tech statistik je to, ze zakladni uzivatel stejne nepochopi o co jde a ten kdo chce, tak bych to asi nechal na jeho "badani" s tim, ze mu clovek ukaze zakladni cestu. Takze proste pokud chce nekdo "standardizovane" statistiky, tak je dostane. Pokud jiz chce neco navic, tak musi zapojit i trosicku sve invence.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
  • 0

#10 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 14:34

Takze jeste par detailu. Uplne nakonec navodu jsem pridal propojeni na toto tema a take jsem tam i dopsal informaci co se tyce nastaveni statistik (respektive navod, kde uzivatel nalezne dokumentaci). Myslim si, ze toto by mohlo dostacovat a pokud je nekdo stoura, aspon bude presne naveden a muze si potom upravovat svou sablonu dosytosti. EDIT: jeste v souvislosti se vsim mam par napadu, ktere by bylo mozna dobre zohlednit v budoucich verzich Geogetu. Vzhledem k aktualizacim bych nekomu nerad prepisoval jeho konfiguraky - idealni by bylo, pokud by v datove slozce byl jeste jeden adresar (takove home), kde by kazdy uzivatel mel svoje nastaveni a soubory a ty by se neprepisovaly. Je to realne?
  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 019 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 15:14

Mne zase napadlo, ze misto toho navodu, co se ma kde nastavit, by se dalo udelat nejake udelatko, co se te na tech par udaju zepta, a pak podle toho pred vygeneruje prislusne konfiguraky, ktere placne na urcena mista. ;) Treba geoget.ini funguje tak, ze po ciste instalaci neexistuje. Vyrobi si jej az Geoget podle vychozich hodnot v programu. Takze kdyz mu pred prvnim spusteni vyrobis falesny geoget.ini, ktery bude obsahovat jen a jen ty veci, ktere nastavujes, nemel by byt problem. Geoget si pak dalsi polozky sam doplni.
  • 0

#12 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 15:24

HaLuMa: to me ted spis privedlo na jinou myslenku. Proc neni nejake "centralni nastaveni"? Mysleno tim to, ze si v jednom souboru (hlavnim geogetim) nastavim login na GC.com, GC.cz, HOME souradnice. Neustale vyplnovani loginu, hesel a souradnic porad dokola by se tim minimalizovalo. Navic i to GUID by slo urcite zjistovat automaticky.
  • 0

#13 vousac

vousac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 15:37

To S4747N - tak za prve bych rad podekoval za navod, ktery jediny mi pripada dost user friendly. Kdyz si zde ctu veskere odborne disputace o GeoGet, tak mam pocit, ze jsem se ocitl ve skupine programatoru tvoricich jakousi databazi, ktere nerozumim a tedy ani nepotrebuji. Nicmene dotaz. Pokud jsem PM tedy nemusim GeoJarry pouzivat. Pak ale nevim, ktere kroky pri nastaveni dle navodu mohu vynechat (protoze prvni stazeni je zde provadeno prave pres GeoJarry). Neslo by dat blbovzdorny navod pro PM ? Predem se omlouvam za mozna nevhodnou otazku. Diky.
  • 0

#14 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 200 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 15:45

V tomto pripade je GJ pouzivan pro download infa o nalezu kese, pripadny import nalezenych kesi a nasledne pro upload statistik na profil, takze asi budes muset mit vyplneno vsechno.
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#15 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 019 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 15:53

S474N napsal/a:
HaLuMa: to me ted spis privedlo na jinou myslenku. Proc neni nejake "centralni nastaveni"? Mysleno tim to, ze si v jednom souboru (hlavnim geogetim) nastavim login na GC.com, GC.cz, HOME souradnice. Neustale vyplnovani loginu, hesel a souradnic porad dokola by se tim minimalizovalo. Navic i to GUID by slo urcite zjistovat automaticky.


Vsak to az na ten login pro gc.cz to tam mas. Login an gc.cz je problem v tom, ze s tim Geoget nepracuje, ale pracuji s tim az nejaka makra. Takze je to logicky v konfiguraci maker.
  • 0

#16 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 16:17

vousac: pokud resis "rozdilove aktualizace" ktere jsou do 40ti kesi, tak klidne pouzivej GJ. Jinak to klidne pres PQ muzes kombinovat, tem puvodnim datum se nic nestane, neboj. HaLuMa: no ale kdyby to nastaveni bylo primo v GG, tak by ty makra mohli pracovat s nim.
  • 0

#17 kelisovka

kelisovka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 16:58

Díky za skvělej návod, teď jsem to podle něj dělal, akorát to nefunguje tak jak má, protože v GG se dá autostat 2.51, nastavení a potom se tam vyplní mapa nálezů (GC.CZ) A pod tim se ještě musí vyplnit GEOJARRY (GEOCACHING.COM) - USERNAME A PASSWORD. Potom to běhá skvěle Díky za radu
  • 0
Jo, a jsem chlap, ne žena, zdání klame.

#18 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 17:36

kelisovka: za radu nemusis dekovat, protoze zadna rada neni. Proste se vloudila chybka, respektive jsem myslel, ze to tam nebude potreba. Uz jsem to dodelal jak do textu, tak i do obrazku. Diky za konkretni pripominku!
  • 0

#19 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 474 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 19:06

"Centralni nastaveni" - ono by to nebylo uplne spatne. Mit v GG tabulku, ktera by obsahovala dvojice klic-hodnota a mohl by si ji kazdy plnit podle sveho. Bylo by ale asi nutne stanovit nejaka pravidla pro klice (napriklad JmenoProgramu_text). Ma to vsak jeden hacek: vubec to nesouvisi s Geogetem :) Nicmene i geoget by to mohl pouzit treba pro seznam nicku, ktere povazovat za vlastni. No nic, to jen tyakova rychla uvaha bez predchoziho promysleni.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#20 Otmi

Otmi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 20:23

Ahoj, jelikož dělat statistiky ručně je dost nepohodlné, rozhodnul jsem se použít tento návod. :) Vypadá jednoduše a srozumitelně, ale zaseknul jsem se v kroku stahování nalezených keší. Kontroloval jsem nastavení a zdá se mi všechno v pořádku. Tady je chybová hláška: GeoJarry executable prematurely stopped working with result: Groundspeak (Geocaching.com) login error. Go to GeoJarry settings and check your options. Dál pak jsou cesty ke složkám, kde by mohly být částečně stažené věci, které jsou ale prázdné.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama