Přejít na obsah


Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#21 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 20:47

UPOZORNENI: doslo ke zmenam na serveru Geocaching.com a proto je stahovani, respektive nasledny import kesi NEFUNKCI. Jakmile bude toto podchyceno, bude vydana nova verze. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#22 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2010 - 13:11

Takze v navaznosti na aktualizace GeoGetu a GeoJarry byla vydana nova verze GASP.

Pokud se chcete vyhnout kompletnímu nastavování všech nastavených hodnot znova, doporučuji před každou aktualizací balíčku GASP spustit zálohovací "program", který byl kvůli tomuto vytvořen. Před rozbalením nové verze je tedy nutné spustit program, který naleznete v adresáři data-gasp s názvem !zaloha-cfg.bat. Po přepsání (aktualizaci) balíčku GASP můžete dané konfigurační soubory překopírovat ručně, případně spustit program s názvem !zaloha-obnovit.bat.

Upozornění: v první verzi tyto soubory nebyly, tudíž před aktualizací je nejprve nakopírujte ručně a spusťte, jinak přijdete o veškeré nastavení!


  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#23 danhill81

danhill81

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 0:30

Tak přesně něco takového tady chybělo ... Nemám co dodat,jen bych rád moc poděkoval S474N za GASP ! Jen tak dále. Vřele díky.
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9


#24 danhill81

danhill81

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 0:44

Akorát jediný malý,jistě řešitelný problémek bych přeci jen měl,ale myslím,že je to spíše tím,že už je hodně pozdě a už mi to moc nemyslí,ale zeptám se.Stáhl jsem si všechny nalezené keše GeoJarrym přesně podle návodu,všechny se načetly,u všech mám datum nálezu,ovšem u žádné nemám čas nálezu,přes to,že v každém logu jsme čas nálezu uvedl ... Co jsem zanedbal,nevíte? Protože se mi vážně nechce u každé keše vypisovat čas zvláště... U staré verze mi to fungovalo dodnes v pohodě ... Děkuji.
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9


#25 knoflikari

knoflikari

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 6:27

hezka prace, sice jsem mel vse rozchozene ale uz jen tak ze zvedavosti jsem to zkusil, vsechno po nastaveni slapalo az na Trackable, pridal jsem plugin do spravneho adresare, ale proste se nikde nezobrazi. Divne . Holt budu bez ikonek.
  • 0

#26 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 10:09

danhill81: diky za reakci. Co se casu tyce, tak zalezi v jakem formatu ho pises. Idealni je napriklad "#111, 11:10", tzn. poradi, cas. Nebo klidne i bez carky a s mezerou (nekde zde na foru je i k nalezeni, jake formaty to zvlada importovat). Pokud to mas v tomto formatu, tak by nemel byt problem s rozpoznanim. knoflikari: nemel by byt zadny problem. Nejedna se o zadnou specialni instalaci, ale pouze o balicek. Tzn. pokud si kdokoliv bude chtit GASP jakkoliv rozsirit, tak standardni cestou. Tzn. umistit plugin do adresare data-gasp\script. U tebe mohl nastat napriklad problem toho, ze sice plugin mas, ale uz s nim "nepracujes" na urovni sablony ci jinde, kde je to potreba. Takze doporucuju tohle overit ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#27 knoflikari

knoflikari

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 10:23

no prave ze se v pluginech vubec nezobrazil,
  • 0

#28 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 10:46

knoflikari: pokud si nahodis TeamViewer, muzu se ti na podivat. http://www.teamviewe...werPortable.zip Staci mi poslat ty dve cisla a abys u toho sedel.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#29 oP

oP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 10:57

S474N napsal/a:
danhill81: diky za reakci. Co se casu tyce, tak zalezi v jakem formatu ho pises. Idealni je napriklad "#111, 11:10", tzn. poradi, cas. Nebo klidne i bez carky a s mezerou (nekde zde na foru je i k nalezeni, jake formaty to zvlada importovat). Pokud to mas v tomto formatu, tak by nemel byt problem s rozpoznanim.

jj, taky mě to s GJ2 už nedává čas a to píši log např.:
#543 21:09
bla bla bla ...
  • 0

#30 LamaZ team

LamaZ team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 11:37

Díky moc, tohle je prostě parádni věc;)
  • 0
Lama, lama jede:)

#31 Rozic

Rozic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 21:05

Tak vše zprovozněno, jen bych měl 4 technické dotazy. :-) 1) Nálezy podle vzdálenosti od domova - lze nastavit jiné, nebo pozměnit stávající intervaly? Jak? 2) Nálezy podle výšky - nezobrazuje se mi vůbec nic, jaký mám prosím zadat příkaz do template? 3) Nálezy podle státu - vůbec se mi nezobrazí mapa Evropy? jaký je prosím příkaz? 4) Milníky - snažil jsem se nastavit jiný interval, ale nic se nestalo. Mohl by mi moc prosím někdo pomoci s nastavením, aby se mi tyto 4 věci "doladily". Díky. (nick na GC.com je stejný jako zde)
  • 0

#32 krteczek

krteczek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 21:42

jen odpovím na toto:
2) Obrázkový návod udělat i do samostatného CHM / HTML / MHT souboru a třeba distribuovat s GASP, hlavně aby tam byly velké obrázky bez nutnosti prokliku(při prokliku a při pootočení kolečka stránka utíká... A taky pro to, že po zvětšní obrázku není vidět popisný text...)
bod 2 - dobra pripominka, dohledam si nekde, jak vytvorit CHM/MHT soubor a pokusim se to tam dodelat. Nevyhodou je zase pro me dalsi prace v pripade aktualizaci - nutnost delat dve ruzne verze (web + help). Prave proto bych to radeji nechal pouze na webu. Ale uvidim, zkusim to a treba to nebude az takovy problem.

Soubory *.MHT lze pohodlně vytvářet pomocí Opery. Načteš stránku a: Soubor > Uložit jako... >Uložit jako typ: Vebový archív, jediný soubor
;)
  • 0

#33 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 21:47

Takze problem oP vyresen, nemel stahnute LOGY ke kesim a tudiz GeoGet nemohl vedet cas. krteczek: diky za konkretni radu, zitra v prubehu dne to vyzkousim. Sloup: 1) nerozumim dotazu, jake si nastavis domaci souradnice v nastaveni AutoStatu, tak takove ti to bude pocitat. 2) Nemas pridane vysky u dat, zkus v Pluginech najit neco jako "Elevation" 3) Viz. editace sablony a dokumentace 4) Opetovne viz. editace sablony a dokumentace.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#34 Rozic

Rozic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 5:10

Díky za rady. Body 1, 2 a 4 jsem vyřešil, ale bod 3 (mapa evropy) se mi stále nedaří zprovoznit. V Template mám nastaveno FindsByCountry europe Evropa, ale mapa se nezobrazí. :( Poradíte co konkrétně dělám špatně? Díky moc předem.
  • 0

#35 danhill81

danhill81

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 7:28

[quote]S474N napsal/a:
danhill81: diky za reakci. Co se casu tyce, tak zalezi v jakem formatu ho pises. Idealni je napriklad "#111, 11:10", tzn. poradi, cas. Nebo klidne i bez carky a s mezerou (nekde zde na foru je i k nalezeni, jake formaty to zvlada importovat). Pokud to mas v tomto formatu, tak by nemel byt problem s rozpoznanim.

Díky ... číslovaní a časování v logu mám v pořádku... nakonec se to nějak povedlo,ale musel jsem keše stáhnout znova komplet .přes Geocaches I found (all, listings and my logs) se nestáhly logy,musel jsem příkaz editovat a stáhnout přes user a pak už tam časy naskákaly ... U přidávání nových keší už to funguje bez problémů,včera jsem to vyzkoušel a vše v pohodě ... Jen mám pocit,že stahování trvá nějak dlouho oproti předchozím verzím,ale to není podstatné,hlavně,že to funguje

Mám ale ještě jeden maly dotaz.Myslím že se mi ve výsledné statistice zobrazuji špatně Nálezy podle smeru ... Jakoby to bralo jen některé keše,ten graf by měl totiž určitě vypadat jinak a určitě vypadal,před přechodem na GASP ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9


#36 danhill81

danhill81

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 7:35

danhill81 napsal/a:

Mám ale ještě jeden maly dotaz.Myslím že se mi ve výsledné statistice zobrazuji špatně Nálezy podle smeru ... Jakoby to bralo jen některé keše,ten graf by měl totiž určitě vypadat jinak a určitě vypadal,před přechodem na GASP ...


Tak si odpovím sám ... už to vidím,mám blbě převedené domácí souřadnice a bydlím někde v pr... :) ... takže moje chyba ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9


#37 marty206

marty206

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 10:59

Program je dobrej. Vcera jsem ho zkousel a mam trosku obavy, aby se na me groundspik nenastval kdyz budu stahovat logy 600 kesek. Nejde to nejak obejit treba ze bych pouzil z Moziga?
  • 0
Ona tam někde bude

#38 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 237 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 11:03

A co myslis ze dela Mozigo? Stahuje je z webu...
  • 0

#39 fremen.cz

fremen.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 11:09

marty206 napsal/a:
Program je dobrej. Vcera jsem ho zkousel a mam trosku obavy, aby se na me groundspik nenastval kdyz budu stahovat logy 600 kesek.
Nejde to nejak obejit treba ze bych pouzil z Moziga?


nastav si tam prodlevu 5-10 sekund a odejdi od PC na "prodleva × počet kešek ke stažení" ;)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -


#40 Khabar

Khabar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 13:00

Návod je fakt super, vřelé díky autorovi :) Bohužel, když dám stahovat své nálezy, tak po úspěšném stažení začne zmiňovaná automatická importace, která mi ovšem zahltí veškerou CPU a nakonec cca na 16% zatuhne definitivně :( Nevíte někdo co s tím??
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama