Přejít na obsah


Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#61 Khabar

Khabar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 9:05

Sloup napsal/a:
Rychlovka.... velice efektivní způsob....
Moc ti děkuji, vše projedu kdyžtak se ještě ozvu.

Mnohokrát dík. ;)



Mohu se zeptat v čem byl problém? Mám ten stejný :(
  • 0

#62 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 9:32

Jednoduse si v sablone "neodkomentoval" radek, kde se generuje mapa Evropy. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#63 Khabar

Khabar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 9:42

S474N napsal/a:
Jednoduse si v sablone "neodkomentoval" radek, kde se generuje mapa Evropy. ;)


Jak snadné, díky moc :) Až se stydím jakej jsem počítačovej analfabet :/
  • 0

#64 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 10:22

Takze nova aktalizovana verze GASP se prave hrne na server. Je tam nejnovejsi GeoGet a par dalsich zmen - zejmena odstranena chybka na urovni AutoStatu (chyba Geonames.org) a taktez par zmen na urovni sablon - jiz je viditelna Evropa automaticky pro vsechny, dale je tam zprehlednena sekce pro ty, co maji vlastni zalozene kese, aby si je mohli lepe zobrazit a nakonec v paticce pridan odkaz na projekt GASP. Pokud tedy chcete novou verzi sablony, tak ji nezalohujte, ale prepiste.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#65 Raspberry.CZ

Raspberry.CZ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 8:23

Mnohokrát děkuji za balíček GASP, s kterým jsem dokázal vyrobit statistiky i já - taková lama. Mám jen jednu zajímavost: Jsem stále basic member. V roce 2009 jsem odlovil keš GC17Z30, kterou zřejmě autor později změnil na premium only. Takže teď už ke keši nemám přístup (což mi nevadí), ale ani se mně nevygenerovala do statistik:(.
  • 0

#66 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2010 - 21:25

Raspberry.CZ: snad to nebude ownerovi vadit, navic je zadisablovana - poslal jsem ti soukrome ten soubor, takze si ji pres menu Soubor -> Importovat - Importovat soubor normalne nacti do Geogetu a znova si vyjed statistiky.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#67 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2010 - 17:49

Díky ... číslovaní a časování v logu mám v pořádku... nakonec se to nějak povedlo,ale musel jsem keše stáhnout znova komplet .přes Geocaches I found (all, listings and my logs) se nestáhly logy,musel jsem příkaz editovat a stáhnout přes user a pak už tam časy naskákaly ... U přidávání nových keší už to funguje bez problémů,včera jsem to vyzkoušel a vše v pohodě ...

Ahoj, muzete mi nekdo toto prelozit, popripade napsat kde, co mam zmacknout, jak mam prikaz editovat a stahnout pres user?
Diky
  • 0

#68 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2010 - 17:53

Ja si myslim, ze logy se nestahly proto, ze nemel uzivatel vyplnene jmeno v geogetu. Takze se ve skutecnosti stahly, naimportovaly a pak zase automaticky smazaly, protoze GG v databazi uchovava jen poslednich X logu (a vsechny logy vlastni). Jinak neni sance, aby se logy "nestahly" - jsou primou soucasti te stranky s listingem a nejde ji nacist bez stazeni logu :))
  • 0

#69 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2010 - 18:07

Ja zaloguji na Geo.com nove kese, provedu ukony v GG jako vzdy a vysledek je ten, ze tam mam u casu nuly. Jinak rucne doplnit casy jdou a pak se to seradi tak, jak ma.
  • 0

#70 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2010 - 18:09

V tom pripade - pouzivas skutecne nejnovejsi geoget? V tom se prave neco menilo v rozpoznavani casu z logu.

Co znamena "vsechny ukony jako vzdy"? Jake ukony?
  • 0

#71 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2010 - 18:15

Mam stazeny posledni balicek GASP. No a po logu kesi spustim plugin my new finds mark40 a po nacteni (kde jsou stejne nuly) spoustim AutoStat. GG verze 2.3.5.568
  • 0

#72 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2010 - 18:22

Nejnovejsi GG je 2.3.6. Tato verze je taky obsazena v nejnovejsim balicku GASP. Ja jsem se neptal jen tak ze srandy, lide, ctete.
  • 0

#73 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2010 - 20:50

Tak jo. Nainstalovaní poslední verze (jen o jeden den mladší) pomohlo. Ale import tedy trval. Byla to taková malá reportáž psaná na oprátce ;) Medwyne díkajz.
  • 0

#74 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2010 - 18:14

Vidím, že http://www.s474n.com/ je offline, takže si dnes GASP asi neosahám. ;) Snad se ti to povede rozchodit, S474ne.
  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#75 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2010 - 18:24

Pontiac_CZ: no "down" je komplet cely hosting, takze nezbyva nez drzet palce jim, at to zprovozni :D
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#76 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 10:09

Takze uz to zase funguje.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#77 jk02

jk02

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 12:22

Jen jsem se chtěl zeptat ,jestli si statistiky můžu prohlédnout před odesláním na geocaching.com.Díky
  • 0

#78 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 12:56

jk02: vse je zautomatizovano, leda ze by sis nastavil prenos na FTP a tam nic nenastavil, ale tezko rict. Jinak vygenerovane statistiky naleznes v adresari DATA-GASP, kde hledej soubor GgStats.html.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#79 jk02

jk02

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 13:18

S474N,díky za odpověd.
  • 0

#80 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 15:10

Tak jsem právě objevil tento balíček, a nadšeně se pokouším provést nastavení a prvotní zpracování. Můžu se zeptat zda mi GeoGet poběží i v případě že bude umístěný celý adresář na flešce? díky
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama