Přejít na obsah


Fotka

Nova CacheMapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
189 odpovědí na toto téma

#181 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2019 - 10:08

Problem je v tom, ze se to filtruje na strane serveru (geogetu), a je to potreba filtrovat pekelne rychle. Jenze v soucasne dobe se vlastnictvi kese zjistuje ad-hoc analyzou textu, coz je vec, ktera by si i z jinych duvodu zaslouzila zmenit. A tak jsem implementaci tohoto filtru odlozil na pozdejsi fazi.


  • 0

#182 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2019 - 10:33

oka, budu se těšit na "někdy" :)


  • 0

#183 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 474 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2019 - 14:19

Vím, že mapa ještě není hotová, ale chtěl bych se zeptat na toto...

když si vyberu z 'Draw panelu' špendlík, tak jej mohu do mapy zapíchnout, ale lze později získat ze špendlíku jeho koordináty?

Resp. pokud bych měl špendlíků v mapě více, tak koordináty všech. Nejsou zapsány třeba v nějakém pomocném souboru?


  • 0

#184 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2019 - 15:30

A takové to nove vyjizdeci menu pri pravem okraji mapy tam mas? Jsou tam ted asi jen tri polozky, a jedna z nich ti ukaze seznam nacmaranych objektu (velmi podobne, jako to mela stara mapa).

 

Ovsem pouze pokud mas aktualni verzi Geogetu.


  • 0

#185 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 474 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2019 - 18:45

jj, máš pravdu - vyjížděcí menu zobrazí naklikané body se souřadnicemi
s tím už můžu (v nejhorším) copy/paste pracovat - ale stejně se zeptám znovu...
nejsou ty naklikané body se souřadnicemi v nějakém souboru?

počítám totiž s tím, že budu mít naklikáno cca 20-30 bodů

vidím taky nějakou možnost editace vrstvy - píšu si, že je to třeba ocenit/paypelovat :-)
  • 0

#186 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 502 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2019 - 19:13

Nejsou, vše je jen v paměti. Leda že bych tam dodelal nějaký export.
  • 0

#187 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2019 - 18:07

tak to pak i import! :P


  • 0

#188 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 591 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2019 - 5:41

Jen nápad, nevím jestli realizovatelný, pokud by to znamenalo všechno překopat tak ani náhodou.

Lze přepínat mezi celou databází, nebo tím, co je v okně. Nešlo by ještě zobrazovat jen co je v okně označeno?

Narazil jsem na to teď, když jsem se koukal, co je v jaké vzdálenosti od jistého místa a myslel jsem si, že označím do určité vzdálenosti a na mapě to uvidím.

Ale znovu, je to jen nápad a není to důležité.


  • 1

#189 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 474 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2019 - 21:15

@HaLuMa: ten export by byl skvělý - hlasuji pro něj všemi deseti :-)

@mikrom: nevím, jak vážně jsi ten import myslel, ale na tohle je skvělý GeoKuk, zdroje bodů pro mapu mám v souborech a jejich (ne)zobrazení navíc mohu řídit dynamicky během práce s mapou


  • 0

#190 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2019 - 11:18

1. bylo by o geokuk méně :P

2. myslel jsem import polygonů. takže by šlo si tam třeba otevřít polygon kraje/okresu, a nebo samozřejmě nějaký vlastní


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama