Přejít na obsah


Fotka

Nova CacheMapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
189 odpovědí na toto téma

#21 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 17:59

HaLuMa: no to je pravda, takze to asi nechame u stavajiciho stavu :)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#22 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 13:50

Mám nejnovější GG (z dnešního dopoledne) a když si chci zobrazit keše na cachemapě, tak ta se sice otevře, ale vidím jen modrý oceán. Měřítko je neznámé, protože zmizely ovládací prvky google, jsou tam jen ty od GG. Používám Google Chrome.

Přiložené miniatury

  • gg_3.jpg

  • 0

#23 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 13:59

Dále zmizela legenda a zmizel seznam lokalit - tedy ty položky v nabídce jsou, ale po kliknutí se nic nezobrazí
  • 0

#24 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:12

Mám poslední dnešní verzi GG (2.3.6.570) a ve FF vše funguje jak má...
  • 0

#25 tomasCR

tomasCR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:17

Mě nefunguje Chrome / GG 2.3.6 / Vista ale asi to vypadá na chrome
  • 0

#26 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:22

To je znamka toho, ze nedobehnul ten javascript. Ale fakt tezko rict, co se tomu Chrome nelibi. Neni tam nekde neco jako chybova konzole Javascriptu, ze ktere by se dalo vycist, co se mu nelibilo? (tak to ma treba firefox...)
  • 0

#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:23

Jo, jeste jedna vec, fungovala tam vubec tahle nova cachemapa nekdy? nebo jen ta stara?
  • 0

#28 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:24

Me to v Chrome jede, jakou mas verzi Chrome?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#29 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:32

S474N napsal/a:
Me to v Chrome jede, jakou mas verzi Chrome?

5.0.375.55
  • 0

#30 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:32

HaLuMa napsal/a:
Jo, jeste jedna vec, fungovala tam vubec tahle nova cachemapa nekdy? nebo jen ta stara?


Myslím, že ještě včera :-)
  • 0

#31 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:39

HaLuMa napsal/a:
To je znamka toho, ze nedobehnul ten javascript. Ale fakt tezko rict, co se tomu Chrome nelibi. Neni tam nekde neco jako chybova konzole Javascriptu, ze ktere by se dalo vycist, co se mu nelibilo? (tak to ma treba firefox...)


Mám tu rozšíření Web developer a tam si můžu všechny javascripty vypsat, ale nejsem z toho moudrý, rozšíření žádnou chybu nehlásí (asi to ani nekontroluje, jen to vypisuje) a Chrome taky nehlásí žádnou chybu... Tentýž vstupní soubor ve Firefoxu se chová mravně
  • 0

#32 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:50

ten javascript evidentne nedobehnul, coz zpravidla dela, kdyz narazi na nejakou chybu. Pokud je chrome slusny, melo by jit nekde zjistit, na jakechyby narazil. u Firefoxu to je "Chybova konzola (CTRL+SHIFT+J). Idealni by bylo, kdyby neco takoveho melo to Chrome... instalovat se mi to fakt nechce.
  • 0

#33 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 14:57

zde

Přiložené miniatury

  • gg2.jpg

  • 0

#34 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2010 - 15:08

Hned ta prvni chyba je o tom, ze se mu nedarilo najit zadny zaznam v poli lokalit. Jako by se zadne nenacetly. Zkontroluj si soubor lokality.txt, je v poradku? Pouzivas standardni nebo nejaky svuj modifikovany?
  • 0

#35 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 9:16

HaLuMa napsal/a:
Hned ta prvni chyba je o tom, ze se mu nedarilo najit zadny zaznam v poli lokalit. Jako by se zadne nenacetly. Zkontroluj si soubor lokality.txt, je v poradku? Pouzivas standardni nebo nejaky svuj modifikovany?


O tom souboru jsem do tohoto okamžiku neměl tušení, nikdy jsem do něj nezasahoval. Našel jsem ho tam ve složce data a distdata. Ve složce data má tenhle obsah
Cesko|50|15.5|7
Praha|50.08|14.45|11
Brno|49.20|16.61|12
C.Budejovice|48.98|14.48|12
Liberec|50.76|15.05|12
Olomouc|49.59|17.26|12
Ostrava|49.81|18.22|12
Plzen|49.73|13.37|12

  • 0

#36 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 9:24

vzhledem k tomu, že napoprvé nová verze chachemapy fungovala a přestala až po úpravách, asi bude pes zakopaný v některé z těch změn...
  • 0

#37 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 10:36

To jsem si taky rikal, ale nenasel jsem zadny vyznamny rozdil, hlavne ne v casti, na ktery to ted ukazuje. proto jsem se ptal, v jake verzi ti to jeste chodilo.
  • 0

#38 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 10:46

Mám se pro jistotu zkusmo vrátit o jednu verzi GG?
  • 0

#39 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 11:47

Zkusit to schvalne muzes, ale pozor, patrne ti tam zustane ta novejsi verze mapy. Je treba pred instalaci starsi verze ty novejsi mapu smazat jak z datoveho adresare, tak i z distdata.
  • 0

#40 _Tom

_Tom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 12:21

HaLuMa napsal/a:
Zkusit to schvalne muzes, ale pozor, patrne ti tam zustane ta novejsi verze mapy. Je treba pred instalaci starsi verze ty novejsi mapu smazat jak z datoveho adresare, tak i z distdata.


To znamená celou složku "map"? A i tu složku nebo jen obsah?
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama