Přejít na obsah


Fotka

Nova CacheMapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
189 odpovědí na toto téma

#121 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 13:39

Tak jeste jednou podrobne popis, co delas. Zapnes GG a pak?


  • 0

#122 St&nda

St&nda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 14:01

Ahoj, poradíte mi, prosím? Po neustálých úpravách gc jsem se rozhodla používat mapu v geogetu, ale nedaří se mi keše zobrazit. Používám chrome, věta do složky cíl vložena, refresh zmáčknuto.. a nic. Co dělám špatně? Databázi samozřejmě vybranou mám. Díky 

Jestli tuším správně, tak máš v geogetu nějaký seznam keší, který si chceš zobrazit na mapě. A asi se ti to stejně jako mně snaží spustit v internet exploreru, který je děsně "rychlý", tak si překopíruješ odkaz do chromu? Vyzkoušel jsem to tak, obvykle v exploreru stačí dát "refresh" a keše se zobrazí, ale v chromu to kupodivu nefunguje, nic se nezobrazí.... v exploreru ano... zvláštní.

 

Strefil jsem se?  ;)


  • 0

#123 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 14:08

V Chromu musis pridat spousteci parametr (to je ta veticka s cilem, co pise). A taky je to popsany na araratu :) Takze s ebojim, ze ses nestrefil a proto jsem se taky ptala, co presne dela :)


  • 0

#124 St&nda

St&nda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 14:14

V Chromu musis pridat spousteci parametr (to je ta veticka s cilem, co pise). A taky je to popsany na araratu :) Takze s ebojim, ze ses nestrefil a proto jsem se taky ptala, co presne dela :)

Vedle jak ta jedle.... tak budu sledovat dál, abych se přiučil něco nového....  :) (nebo si mrknu na ararat sám...)


  • 0

#125 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 17:05

Mozna opravdu zacni tim, ze popises presne co delas a co chces. Ten ararat urcite neni spatny zacatek, ale na to jsi se nemusel ptat tady, tam jsi mohl jit rovnou.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#126 Mufa

Mufa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 17:22

Dobře.. tak popíšu. Zapnu GG, zvolím si databázi, kterou chci vidět na mapě. Pak kliknu na tu ikonku, co zobrazí mapu kešek. Mapa se mi zobrazí v chrome, ne v exploreru. NA mapě se neobjeví v té oblasti nic, dám refresh.. a nic. V mapě mám občas místo keše číslo, ale nereaguje to na nic. 

P.S. tu větu jsem do chroma vložila, začínám vždycky tím, že jedu podle návodníku. Otravuju, až když mi to nefunguje  ;)  Skoro mám dojem, že než tam byla ta věta, reagovaly alespoň ty čísla na kliknutí, teď ta mapa prostě neraguje vůbec na nic.


  • 0

#127 Malej_viktor

Malej_viktor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 17:24

Myslím, že tam chybí zobrazit keše podle filtru - exportuje se ti tedy prázdný seznam


  • 0

#128 posmera

posmera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 17:38

Mám takový dotaz - zobrazuje se vám na CacheMapě mapa OSM mtb.cz?
Je to docela dobrá mapa, ale na CacheMapě se mi po přepnutí na ni žádný podklad nezobrazí. Ostatní mapy fungují v pohodě.
Mám poslední verzi GeoGetu 2.8.3.
  • 0
Motto: It's not about the number you've found it's about the fun you had along the way.

#129 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 18:04

Dobře.. tak popíšu. Zapnu GG, zvolím si databázi, kterou chci vidět na mapě. Pak kliknu na tu ikonku, co zobrazí mapu kešek. Mapa se mi zobrazí v chrome, ne v exploreru. NA mapě se neobjeví v té oblasti nic, dám refresh.. a nic. V mapě mám občas místo keše číslo, ale nereaguje to na nic. 

P.S. tu větu jsem do chroma vložila, začínám vždycky tím, že jedu podle návodníku. Otravuju, až když mi to nefunguje  ;)  Skoro mám dojem, že než tam byla ta věta, reagovaly alespoň ty čísla na kliknutí, teď ta mapa prostě neraguje vůbec na nic.

 

 

Myslím, že tam chybí zobrazit keše podle filtru - exportuje se ti tedy prázdný seznam

viktor ma pravdu - nejdriv musis zobrazit kese na seznamu a pak teprve klikat na ikonku. Kazdopadne zobrazuovat celou DB (nekolik tisic kesi) mi prijde zbytecnost. To si radsi pomoci filtru nejdriv vyber kese a pak je zobrazuj na mape. 


  • 0

#130 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2014 - 18:05

Mám takový dotaz - zobrazuje se vám na CacheMapě mapa OSM mtb.cz?
Je to docela dobrá mapa, ale na CacheMapě se mi po přepnutí na ni žádný podklad nezobrazí. Ostatní mapy fungují v pohodě.
Mám poslední verzi GeoGetu 2.8.3.

Nefunguje. Mozna neco zmenili.


  • 0

#131 posmera

posmera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 20:27

.. zobrazuje se vám na CacheMapě mapa OSM mtb.cz?

Nefunguje. Mozna neco zmenili.


Takže to bude asi žádost na HaLuMu: A šlo by s tím prosím v příští verzi něco udělat?

Tento příspěvek byl upraven od posmera: 30 březen 2014 - 20:28

  • 0
Motto: It's not about the number you've found it's about the fun you had along the way.

#132 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2014 - 20:34

Zmenilo se URL na tu mapu, v pracovni verzi je to uz opravene.

 

Jestli nehcces cekat, tak si najdi suor gmosm.js, a v nem zmen "http://www.mtbmap.cz...ek nech stejny.


  • 0

#133 lusk665

lusk665

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2014 - 23:13

Nove google maps si nerozumi s geogetem. Zjistil jsem to pri zobrazeni nahledu mapy u waypointu. Nahled mne hodi do prostred Ameriky. Pokud si v prohlizeci nastavim zobrazeni klasickych google (starych) maps, tak je vse ok. Nove mapy mne nejak nenadchly, tak mne tato potiz moc nevadi, ale chvili jsem nad tim ztratil. Jestli se to uz resilo, tak se omlouvam.


  • 0

62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet


#134 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2014 - 7:47

A ted se bavime o nahledu v listingu nebo o mape samotny?


  • 0

#135 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 18:29

Dá se, prosím, někde v geogetu upravit cesta k souboru s mapou?

Nevím, jak to nejlépe popsat, ale jde mi konkrétně o to, aby se mi po kliknutí na tlačítko "Zobrazit mapu kešek" v prohlížeči místo adresy

file://localhost/C:/users/user/Application%20Data/GeoGet/map/mapa.html ...atd

otvírala adresa

file://localhost/home/user/PlayOnLinux's%20virtual%20drives/virtual_geoget/drive_c/users/user/Application%20Data/GeoGet/map/mapa.html ...atd

Nějak se mi na to stále nedaří přijít.

Děkuji


  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#136 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 18:53

A do popisu na araratu jsi se dival? Konkretne na stranku, co se venuje GG na Linuxu?


  • 0

#137 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 20:07

Na araratu jsem s řešemím tohoto problému někdy před půl rokem začal. 

Ale neúspěšně. Ono mě to tedy moc netrápí, jen mě dnes napadlo, že bych měl s touto "mysterkou" trošku pokročit  :)

Ale asi jsem tedy v tomto tématu OT a měl bych se zaměřit na wine?


  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#138 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2014 - 20:09

Hele, zkus fakt lukabika, ten jedinej je tu asi kompetentni ti pomoct.


  • 0

#139 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2014 - 8:58

Ahoj, měl bych velkou prosbu na doplnění podkladové mapy ZABAGED z CUZK do CacheMapy. Je to jedna z nejpodrobnějších map u nás, které znám a určitě by se spoustě kačerů hodila. Používá se jako vrstva třeba tady: http://cmaps.gpsteam.eu/index_cz.html (vpravo rozbalit "Plus" a zvolit mapu "Topo_CUZK").

Děkuji


Tento příspěvek byl upraven od mikeant: 14 květen 2014 - 9:00

  • 0

#140 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2014 - 10:51

Nevim, v cem je treba podrobnejsi nez mapy.cz, nicmene co jsem se tak letmo koukal, tak mi prisla teda hodne stara...


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama