Přejít na obsah


Fotka

Nova CacheMapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
189 odpovědí na toto téma

#161 MK1MK1

MK1MK1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 11:40

No ještě tedy upřesňuji: keše, které mám v zobrazeném seznamu jsou samozřejmě zobrazitelné

(Body-Ukázat bod). Tlačítko pro zobrazení mapy samozřejmě mačkám, navíc to zkouším z Seznam-Mapa kešek. Nic se nezobrazí, ani prázdná mapa. Nevím co bych měl ještě dodat.


  • 0

#162 MK1MK1

MK1MK1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 11:47

Přeci ještě něco dodávám, že při vybrané jedné položky ze seznamu se po volbě Body-Zobrazit na mapě se mapa v pořádku zobrazí i s keškou.


  • 0

#163 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 11:48

Pak by to mohl byt problem s detekci a spustenim tveho weboveho prohlizece. V nastaveni Geogetu se da vybrat, jaky konkretni prohlizec to ma spustit.

 

Kdyz si ze seznamu kesi dat zobrazit kes na webu, spusti to prohlizec, nebo ne?


  • 0

#164 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 11:49

"Zobrazit na mape" je neco trochu jineho, to se ukazuje na integrovane mape v Geogetu. Ale jen ta jedna keska. Hromadne zobrazeni se ukazujue v cachemape, ktera se spousti ve tvem webovem prohlizeci.


  • 0

#165 MK1MK1

MK1MK1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 12:51

V konfiguraci GeoGetu mám jako prohlížeč Internet Explorer, který běžně používám. Cachemapa se mi nezobrazuje


  • 0

#166 MK1MK1

MK1MK1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 12:58

a když mám IE zavřený, tak na tvůj dotaz uvádím že při volbě Zobrazit na webu se prohlížeč nespustí. Možná, že budu muset GG přeinstalovat. Omlouvám se za rozpůlený příspěvek. .


  • 0

#167 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 13:29

Ve firewalu jsi opravdu povolil geodet.exe? Takto jsi to napsal, ale program se jmenuje geoget.exe. Zkus poklepat mysi na souboru DATADIR\map\mapa.html.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#168 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 13:45

Preinstalovani Geogetu tohle rozhodne neopravi!


  • 1

#169 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 13:47

Co ten test, jeslti se ze seznamu kesi otevre na webu listing?


  • 0

#170 MK1MK1

MK1MK1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 15:28

Marnost nad marnost. Do firewallu jsem zapsal správně geoget.

Listing se neotvírá. Asi to vzdám, možná mám někde v systému nějaké omezení.


  • 0

#171 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 15:34

Marnost nad marnost... já končím, protože radit někomu, kdo moje otázky opakovaně ignoruje, na to fakt čas nemám. :angry:


  • 0

#172 MK1MK1

MK1MK1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 15:46

Nevím na co jsem ti neodpověděl  Ptal jsi se jestli se mi otevírá listing. Odpověděl jsem že ne. Snažím se dodat všechny informace, ale nainstaloval jsem si GG teprve před pár dny a postupně se do toho dostávám. Funguje mi import kešek do databází i export do GPX souboru, jen ta mapa mi nejde ale já se tedy bez ní obejdu a diskuzi můžeme ukončit.


  • 0

#173 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 16:37

Tak to se omlouvam, to byla moje chyba!

 

Kdyz se neukaze ani listing, pak je na 100% problem s oteviranim prohlizece. Zkus v Geogetu nastavit autodetekci. Pokud ani to nepomuze, pak to s tebou nastavenym internet explorerem nefunguje, a je treba mu tam nastaviot nejaky jiny EXE prohlizece, ktery fungovat bude.


  • 0

#174 MK1MK1

MK1MK1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 17:33

Dík, zkusím.


  • 0

#175 MK1MK1

MK1MK1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2015 - 16:45

Ahoj, ozývám se k tomuto problému ještě jednou s tím jak jsem dopadl. Sice jsem GeoGet přeci jen přeinstaloval ale chyba se nakonec vyřešila volbou jiného prohlížeče. Nainstaloval jsem Google Chrome a s tím se mapa kešek zobrazuje. Ještě jednou dík za rady.


  • 0

#176 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2019 - 19:07

Tak mě pro změnu předevčírem mapa fungovat přestala. Nefunguje ani ve firefoxu, ani v chromu. Listing se mi otevře. Při stisku mapy se mapa načte, zobrazí asi na 0,5 s a pak zmizí. Objeví se :

"Jejda... Něco se pokazilo.
Na této stránce se Mapy Google nezobrazily správně. Technické podrobnosti naleznete na konzoli JavaScriptu."
Vůbec netuším, co mám v té Javě dělat....
Nevíte někdo, co s tím?

  • 0

#177 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 051 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2019 - 19:10

ano, přečíst si vlákno geoget http://www.geocachin...et-2915/page-19


  • 0

#178 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 471 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2019 - 10:44

Měl jsem teď několikaměsíční výpadek a doháním jej ;-)

Aktualizoval jsem GG, abych mohl používat CacheMapu. Mapy se mi zobrazí (mohu přepínat mezi jejich zdroji), body taky, ale..

- to dřívější Tools už není?

- nevidím dřívější přepínání pomocí Locality

- u Google map nevím jak přepnout na Streetview

 

Z nouze jsem naštívil i https://www.geoget.c...avody:mapa_kesi ale nejsem si jistý, zda jsou popisy úplně aktuální (v patičce je datum aktualizace 2014)


  • 0

#179 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2019 - 20:19

Rikam to skoro porad - ta mapa je nedodelana, mnoho zamyslenych veci tam jeste chybi. Ale lepsi tahle nez stara, co prestala fungovat. A tak se tam kazdou chvuili meni hodne veci pod rukama, je blbost v tuto chvili tvorit jakoukoliv dokumentaci.

- Tools se pretavili v ten novy panel napravo. Ale ne vsechno v nem jeste funguje.

- Locality bylo zruseno. Je ro castecne nahrazeno tim, zee se ti mapa utevre v okoli tveho referencniho bodu. Je to proto, ze kazdemu vyhovuje jine misto, a cizincum byla ta prednastavena mista uplne k prdu. Takze bych musel udelat nejaky rozumny editor mist. A ten vlastne uz mas v podobe referencnich bodu.

- Streetview nelze. Nelegalne ho tam mit nechci, a legalne bych zase musel zpet ke Googlu, od ktereho jsem z mnoha duvodu utekl.


  • 2

#180 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2019 - 9:51

přimlouval bych se ještě za jedno zašmrdlávátko - vlastní keše.

dostal jsem se sem, ale nejsem si jist, zda ho zvládnu přimět k funkčnosti :)

 

post-9956-0-57482600-1563785450.jpg

Přiložené miniatury

  • ggmap-own.jpg

Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 22 červenec 2019 - 9:51

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama