zlicinaci napsal/a:
Fast Hippo napsal/a:
S4t4n: Myslím, že by se nemělo manipulovat s TB, pokud nevím, co je jeho úkolem. Pokud ho chci zaznamenat, je od toho log Discovered it. Jinak si owner může přát cokoliv a je mu to houby platné.
Houby platné mu to je i v případě, že doma zjistím, že chce např. cestovat po ostrůvcích a já se zrovna nechystám na žádný ostrůvek. To je pak podle mě rozumnější ho prostě dát do jiné kešky bez ohledu na cíl, než ho mít půl roku doma.
Jistě že, osobně bych byl spíš pro zavedení pravidla, najdeš-li v keši TB/GC, tak jej vyzvedni, o případné splnění úkolu se zajímej až doma, buď pomož, nebo odlož jinde.
Není nic horšího, a vypozoroval jsem, že pokud TB/GC nevyzvednul hned následující hledač, s 90% jistotou se předmět následně ztratil. Prostě po třetím, čtvtém hledači již nebylo po TB/GC ani stopy...
Pochopitelně že se mohlo stát, že již následující nálezce ty předměty v keši nenašel, ale rozpor se skutečností měl uvést vyloženě do logu, případně jako že TB/GC nechává pro dalšího nálezce, což se více méně taky děje jen velmi zřídka.
Nikdo mi nevyvrátí, patrně způsobeno vzrůstající oblibou a masovostí GC v Česku, je tu zlodějských ku**v víc než jinde a z naší země se stává pro tyto předměty černá díra. Bohužel.
Doplnění: Myslím že každý owner je především rád, že se jeho TB/GC hýbe, má tak alespoň nějaké zprávy.... a dosažení cíle je jen zlatá, mnohdy jen vyjmečně realizovaná, třešnička na dortu.